Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele hu-yiku vyfot jak se to vetvi hlavne ty zastrihly asi si je vemu zase domu protoze toho hermouse vyhodim nevim jestli se mi to vyplati ted jsem ho vykastroval je to spis takovej zoufalej pokus moc tomu neverim a napis jak jses na tom na ten patek s penizkama.S autem zatim nevim ale mam rezervni moznost ze nas tam hodi kamos do auta sem mu jeste vejdou 4 lidi takze beno nevyjde tak draze tak mi napis!
tak to je škoda že ti to uschlo také veci nemam rad že sa snažiš a ono ti to potom všecko zhebne.
nemisliš že od 150W tam bude veľmi horuco_??? podla maň taká 70W je original_? No neviem nemam ešte také skusenosti ja sa bojim dať svoju 150W do 50x50 a chladenie mam dosť dobré
Hu-Ya : cao, myslim ze pod takovou wattazi a osvetlenim je to pekny vykon. skoda toho samce. jen si myslim ze je skoda ze se kyticky trosku nerozvetvili. preci jen zarizvky to moc neprosvitej takze jsou vysoky kytky k neuzitku. Koukam ze uz je prenuto tak budu sledovat a drzim palecky .
k+ za micro growing
aspom70 watou hyhihi ( nne sory jinak mas to pekny ale ja si ficim taky tak jen nejaka noname zaricka 22 watu ale mam to jine mum tum 2 rizky B.D a APLOLO11 !!!!
Hu-Ya: hola, taky mam tu envirolitku 125w, a urcite budu sledovat , ptz dokud si sam nezkusim co ty usporky umej, tak neuverim. Pokud budu spokojen prikoupim este jednu 200w, misto napr 400w sodiku. Sice to vyjde o dost dráž pri nakupu. Ale co sem cetl je pod tim prej hoodne dobry koureni.ne moc, ale solidní . O to mi jde nejvíc
btw me to bavi taky strasne moc, sem s tema kyticka uplne srostl