Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Levně Aeroponicky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
weeno
Stálý Člen

Karma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% Pěstitelská

EC jsem nehlídal Příspěvek č. 17

Víš, já jsem se jednou zhulil a řek jsem si, teda dva litry za ten nejlevnější EC-METR prostě nedám a levnější jsem od té doby stále nenalezl, takže hnojím akorát, PH držím s pomocí milé kyseliny fosforečné H3PO4 na 6,3.
Roztok měním každých pět dní 15 litrů. Nutriční roztok ještě držím na 22 stupních celsia.
Nic víc nedělám.

weeno

Návod na stavbu levného aeroponického systému
moje stránky

Old Post 22-02-2002 v 12:43 PM
weeno je offline   Profil uživatele weeno   Find more posts by weeno   Foto galerie člena weeno   Click here to Send weeno a Private Message   Add weeno to your buddy list     Navštiv homepage uživatele weeno! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Dobrý nápad, ty si samá překvapení máš za to karmu.
Jo a osprchuje ti ta 6w pumpa dostatečně kořeny dik.

Zippi

Old Post 24-02-2002 v 19:22 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeno
Stálý Člen

Karma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% Pěstitelská

18-tý den 12/12 Příspěvek č. 19

A další fotečka:

weeno

moje stránky

Old Post 26-02-2002 v 16:46 PM
weeno je offline   Profil uživatele weeno   Find more posts by weeno   Foto galerie člena weeno   Click here to Send weeno a Private Message   Add weeno to your buddy list     Navštiv homepage uživatele weeno! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeno
Stálý Člen

to Zippi: Příspěvek č. 20

Připadá Ti snad, že tyhle tři kytičky něčím strádají. To víš, že to sprchuje dostatečně.

weeno

moje stránky

Old Post 26-02-2002 v 16:51 PM
weeno
Stálý Člen

Zblízka: Příspěvek č. 21

weeno

moje stránky

Old Post 26-02-2002 v 17:14 PM
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

omluva Příspěvek č. 22

Ty kytky vypadaj fakt dobře - příště až budu něco psát
budu u toho víc přemejšlet.

Zippi

Old Post 26-02-2002 v 21:59 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Palec nahoru Já jsem asi vůl Příspěvek č. 23

ale jak se to udělá na začátku? Ty kytky si předpěstuješ a do té nádoby kde jim postřikuješ kořínky je dáš až kdy?

nemo

Old Post 27-02-2002 v 00:15 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Vypada to moc pekne a je to velmi inspirujici - bylo-li by mozno - at je vsechno pohromade, doplnit nekolik informaci ?
Z obrazku (strana 1, 11:59) je zrejme, ze koreny jsou ostrikovany roztokem v horni casti. Neni vsak videt dolu: ve spodni casti se predpokladam koreny 'koupou' v roztoku - jaka je uroven hladiny ?
S tim souvisi dalsi otazka: jakou koncentraci hnojiv (event. jakych) pouzivas ?
A jeste na zaver: Domnivam se, ze do kyblu neni zavedeno vzduchovani, takze jediny kyslik jde do kyble pres vrstvu keramzitu, nebo drobnymi netesnostmi. Mylim se ?
Dekuji za odpovedi.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 27-02-2002 v 07:02 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeno
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

to Zippi: Proboha nemáš důvod se za cokoliv omlouvat, zeptal ses, tak jsem Ti odpověděl, kdo se ptá - víc se dozví - to je snad jasný.
to nemo: Na začátku byly tři zakořeněné řízky v kostičce rockwoolu ( kostička cca 1x1 cm ), ty jsem dal téměř na dno košíčků a košíčky vyplnil keramzitem, ten rozprašovač stříká těsně pod košíček cca 5mm, taková vlhkost Ti v košíčku způsobí, že kořínky za ní vyrostou skrz košík ven, do kýble.
to viridis: Hladina nutricií je mezi 15cm a méně ode dna kýble - podle toho jak kytičky chlastají - měním tak jednou za čtyři dny a při tom pokaždé kýbl vyčistím.
Hnojiva: Dělám si takovou svojí směs z těhle hnojiv - hydroponex (2,5/2/3), wuxal super (9,8/9,8/7,3), floran (6/7/7), hnojivo pro kaktusy-plantania (3/5/7), vodu kyselím kyselinou fosforečnou na 6,3 Ph, ještě přidávám pět kapiček AKVA Regulátoru (rašelinový výtažek pro úpravu akvarijní vody) a nakonec přidám 5ml ALGASTIMu.
Do kýble žádné vzduchování opravdu nevede, ale přemýšlím o tom.

[Edited by weeno on 27-02-2002 at 10:07 AM]

weeno

moje stránky

Old Post 27-02-2002 v 09:02 AM
weeno
Stálý Člen

20-tý den Příspěvek č. 26

A tady detail paličky:

Ježíši já se těšíííííím

[Edited by weeno on 28-02-2002 at 08:32 PM]

weeno

moje stránky

Old Post 28-02-2002 v 16:58 PM
BaHnO
Stálý Člen

Karma uživatele BaHnO - 50% Pěstitelská

hydroponex??? Příspěvek č. 27

Hele je to sice off-topic, ale jaky mas zkusenosti s timhle hojivem? Ja bohuzel jen ty nejhorsi, aneb mel sem tu kytku rad... Takze by me to docela zajmalo...

1THC

Old Post 01-03-2002 v 17:10 PM
BaHnO je offline   Profil uživatele BaHnO   Find more posts by BaHnO   Foto galerie člena BaHnO   Click here to Send BaHnO a Private Message   Add BaHnO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Dotaz bez hladiny vody Příspěvek č. 28

co kdyby v kýblu nebyla žádná voda na dně JEN ta SPRCHA...voda by hned odtékala do zásobní nádrže - myslím při použití AEROSOLOVého rozprašování => silnějsší čerpadlo ....... ????

Old Post 03-03-2002 v 07:35 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeno
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

To BaHnO:
Já nevim, taky jsem na hydroponex poslední dobou slyšel nějaké špatné reference, nedával jsem jenom hydroponex, tak jsem problémy neměl.
To rezistor:
No kdyby v tom kýbli nebyla žádná hladina nutricií, jenom by to v něm rozprašovalo, tak bys měl ještě čistější způsob pěstování.

weeno

moje stránky

Old Post 14-03-2002 v 17:58 PM
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Proffesional ! Příspěvek č. 30

Weeno, vyrobil jsi skvělý ukázkový aeroponický systém. Jsem velmi rád, že kvalita příspěvků stoupá a posouváme se dále a dále. Tvůj systém je naprosto ideální pro malopěstitele, malé náklady a velmi kvalitní výsledky. Už se těším na fotky před sklizní .

Deu

Old Post 15-05-2002 v 02:10 AM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ram
Nový Člen

Karma uživatele Ram - 46% Pěstitelská

zajištění víčka filmovky? Příspěvek č. 31

Aloha
to weeno
Je to super vychytávka, která mě okamžitě oslovila. :-))Akorát by mě zajímalo, jestli nějak řešíš uzavření filmovky. Není tam při rozstřiku velký tlak, který by ti filmovku z trubičky vyslíknul? Stačí to víčko jenom zaklapnout, nebo to nějak ještě zajišťuješ?
Předem díky za info.

Old Post 15-05-2002 v 20:21 PM
Ram je offline   Profil uživatele Ram   Find more posts by Ram   Foto galerie člena Ram   Click here to Send Ram a Private Message   Add Ram to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeno
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Jenom zaklapnout, držááá to. Ale měl bych ještě radu pro všechny, ty dirky se musí při každé výměně nutricií protáhnout znova špendlíkem.

weeno

moje stránky

Old Post 15-05-2002 v 20:50 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-12-2005 - Aeroponie - 46 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás