Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Sciurus: Má doma 30% peroxid vovíku. To bude asi silné kafe na přidání do nálevu pro semínka. Kolika procentní roztok mám použít a jaké množství? Je to důležité? Mám doma dost dobrej filtr na vodu a ktomu používám vlastní vodu z 30m vrtu. Tudíž žádná chemie na upravu vody. Voda je dost měká a mohu použít ještě vívod filtru ještě před mineralizací. Něco podobného jako destilka. Díky za rady.
co se tyce toho peroxidu tak ten radsi nepouzivam, ale muj zpusob je taky ucinej, prevar vodu nech ji vychladnout pak pridej trochu stimulaxu, riprav si vodotesnou krabicku na dno dej vatu cele to zalij pripravenym roztokem at to trochu plave a nakonec uloz seminka na vatu a prikrij tenkym papirem tento zpusob mi zarucil pres 95% uspech
čau ten spusob z uterkou fakt mega dobře funguje dal sem si na vatu 2 seminka a zhinili my pak sem skusil tan zpsob z uterkou a do 2 dny připraveny do zeme fakt SUPR!!
Každe zhulene brko je 1 hřebik ve tve rakvi tak hůl at z ní nevypadnes.
Grower komunito nedavno jsem se bavil s tipem uz je to starsí panacek a dosla řec na brka ...a hned u klíčení mi tvrdil, že kdyz na kapesník přidam nadrcený PARALEN tak je 100ˇ% klícivost minimalní sance nakazy plísní nebo podobných geň ...a celkove jsou prej kytky odolnejsí vuci nepříznivím vlivum. z prvu mi to přislo jako blbost ale s odstupem jsem si říkal ze to nemusí být uplna pi*ovina ... prej se to dřív delalo normalne , mate stím nekdo nejake zkusenosti ? asi udelám malí testík ...
Původní příspěvek od kouba Grower komunito nedavno jsem se bavil s tipem uz je to starsí panacek a dosla řec na brka ...a hned u klíčení mi tvrdil, že kdyz na kapesník přidam nadrcený PARALEN tak je 100ˇ% klícivost minimalní sance nakazy plísní nebo podobných geň ...a celkove jsou prej kytky odolnejsí vuci nepříznivím vlivum. z prvu mi to přislo jako blbost ale s odstupem jsem si říkal ze to nemusí být uplna pi*ovina ... prej se to dřív delalo normalne , mate stím nekdo nejake zkusenosti ? asi udelám malí testík ...
Čavos,
o klíčení je tu toho na G dost; existuje hodně způsobů klíčení a každý má zkušenosti s různými způsoby. Já když nechávám klíčit seeds, tak to dělám následovně:
250 ml den odstáté vody, přidám 1ml (30%) peroxidu vodíku. To naleju do postřikovače. Vezmu pokud možno neprůhlednou krabičku s víkem. Vložím dovnitř pár útržků jemného toaleťáku, postříkám přiměrěně roztokem a přikreju zas 3-4 útržky papíru. Uzavřu to hermeticky a dám na kamna (20-25°C). První klíčky vylezou do 24hod. Tento způsob je osvědčený.
Zdar
Tak ja zasadne nejdrive na 24 hod mezi dva kusy toaletaku navlhceny
odstatou vodou a pak rovnou do hliny,vetsinou do tydne vsechno venku ale obcas par jedincu i do 10 dnu,v kazdem pripade uspesnost tak 95% a hlavne vsechno co vyleze vyborny kytky!Shit dont growe UP))
Kluci díky za zkušenosti, pořídila jsem si mix za peníz a tak bych to nerada zdrdelila. Jinak jsem kdysi dostala semínka a od té doby mám skvělou úrodu, ale netuším co pěstuju. To co se mi dere ze země po celé zahradě i dvorku je neuvěřitelné, s lítostí chodím a prothávám, jsou to krásný rostliny.
Rostliny předpěstovaný ze semen, jsou proti těm samovolně vzrostlým úplný chudáci, ale jak jsem nahlásila, vím prd co je to za odrůdu a zatím nemám odvahu si zahulit, dělám mazání z vyskočky nebo Alpy a mastičky, podle recepisů zde získaných. Proto teď zkusím vypěstovat něco co bude na dárečky. Taky doufám, že to budou krásný rostliny.
Mladé šlohnu nepoužitou original zabalenou vložku,čistou nádobku,destilovanou vodu z benzinky.
Vložku namočit do destilky nechat nasáknout přebitečnou vodu slít,položit seminka, zabalit do igelitu,položit na monitor.
Za 24hodin 80procentní 48h 98procent.