Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci stavět skřín a možná bych moh taky vyrobit pacháč tak jestli to funguje dobře tak to udělám...otestuj to s kouřem jestli ti nekvetou kytky zrovna sice to neni uplně jistej test ale aspoň něco..
Co takhle ty trubky vytvarovat z jemného pletiva s okama tak max 2cm? Nic nemusíš vrtat a když na to dáš dvoje punčochy tak nebude nic propadávat a na konce kolečka ze dřeva nebo jak máš ty tak konec z těch koncovek. Já to mám na větráku 200m3/h, jednu trubku z pletiva a na tom mám ten pach. filtr do digestořů s uhlím (taková textilie). Vyšlo mi to na 2 vrstvy a myslím vpoho a skoro bez práce. U větráku a dřevěného kolečka jsem to utěsnil molitanem a stáhl po celém obvodu drátem a je to.
zdarec no stim pletivem je to dobrej napad mam dokonce oka 1*1 cm ctvercovaho tvaru tak se asic take do neceho takoveho pustim bo bude potreba hehe stou vrtackou to bude opruz jako prase do toho nejdu ale mas to pjekne
Husty> vzhledem k tomu, ze potrebujes co nejvetsi pruchoudnou plochu pres diry a u ty drenazni hadice ty diry tvorej tak 5% povrchu tak se asi nehodi
scatche> k ty tvy sitce, je dost draha a taky se s ni spatne parcuje
ja kdyz jsem chtel delat filtr ( bohuzel uz nemusim) tak v zelezarstvi jsem nasel normalne dratovany pletivo s okama asi tak 3x3 mm, ketry bylo prodavany na metráž - urizly by se maly kousky tech oranzovejch trubek a na to by se stocil valec z toho pletiva
jak jednoduche a ucinne
čus , chcu se zeptat , kdybych udelal ten pacháč podle toho návodu ale byl by o polovinu mensi melo by to taky ten ůčinek ??? chci to udelat mensí , aby sem tam mohl dat PC větráky kvůli hluku .
diky za odpoved ,kdyztak me napis PM a ja to smáznu...