Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vaničku jsem vystlal houbovou uterkou(nekolik vrstev)
a vlozil seminka.
Prikryl vrstvou toaletaku a zalil vzniklym roztokem
znovu prikryl a jeste jednou polil.
Protoze seminka prosvitala nebylo vhodné svítit (ohřev) rovnou na vaničku, proto jsem ji napůl vsunul do celulozove krabicky a svítim na krabicku.
o ohrev se stará, již testovaná 16w...po 4hodinách provozu zvedla teplotu z 23ˇ na 32ˇ , takze pri nejakem tom vyvetrání by to mělo být optimální.
//je na to sice brzy, ale chtěl bych se zeptat na pouziti zizal na hnojeni...
zizaly se do kvetinace umisti zive? nebo mrtve jako pohnojení ?//
pridávám fotografie mé primitivní pěstírničky
Sháním modré neony na škodu 120, značka: "Spěchá".
vaničku jsem vystlal houbovou uterkou(nekolik vrstev)
a vlozil seminka.
Prikryl vrstvou toaletaku a zalil vzniklym roztokem
znovu prikryl a jeste jednou polil.
Protoze seminka prosvitala nebylo vhodné svítit (ohřev) rovnou na vaničku, proto jsem ji napůl vsunul do celulozove krabicky a svítim na krabicku.
o ohrev se stará, již testovaná 16w...po 4hodinách provozu zvedla teplotu z 23ˇ na 32ˇ , takze pri nejakem tom vyvetrání by to mělo být optimální.
//je na to sice brzy, ale chtěl bych se zeptat na pouziti zizal na hnojeni...
zizaly se do kvetinace umisti zive? nebo mrtve jako pohnojení ?//
pridávám fotografie mé primitivní pěstírničky
Sháním modré neony na škodu 120, značka: "Spěchá".
2Mr.BIG.imejl: nejsem si jist.. ale tusim ze na seminka je naprosto zbytecne sviti ba naopak(ale s tim si nejsem jisti urcite).. kazdoadnekdyz to vemes logicky.. seminka by meli (teoreticky) byt v hline a maj v hlin svetlo?.. podle me asi moc ne.. tagze je naprosto zbytecne svitit.. kazdopadne ja sem jim nikdy nesvitil nechal sem je predklicovat dycky v supliku a 80% uspesnost.... pokud se vsak milim.. rad se poucim..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Mr.BIG.imejl Ty vobec nečítaš ,len konáš ...semená sa hodia do tej vody normálne sa ponoria a daju sa na den , dva do uplnej tmy ...aké svetlo?..ak Ti pukne semiačko tak ho hodíš do substrátu , zakryješ podou a ihned začneš svietiť 18/6 .....to je všetko...
na Faq sereš ...týmto sposobom sa nikde nedostaneš a ludí to prestane baviř odpovedat Ti na základné veci , prípadne Ti budú dávat K-....kamoš čítaj...
Mr.BIG.imejl ....Bohužial , som mestský chlapec , idem tvrdo s AH ....čiže ani som nemal motiváciu hladať žížaly ....ale o hnojení toho tu máš kvantum ...mne sa klíčenie s toaletkom vobec nepáči ..odkrývať , kontrolovať , zamotalo sa mi to ....vo vode to pekne leží a vždy viem skontrolovať ...okrem toho na hnojky budeš mať čas , hnojíš asi po 3 týždnoch a aj to pol koncentráciu...bez hnojek doma v skrini by bola škoda nato vobec svietiť ...už to je odskušané
právě mám v indooru pár žížal, takže nejdřív jsem je umístil do starého substrátu a pravidelně zaléval, do 2 měsíců mi připravili perfektní vermikompost. pak jsem je přidal i do květináčů. čekám na sklizen, kdy zjistim, jestli přežili, pokud ne, nema to cenu. žížala jako hnojivo je imho zbytečná, protože nejdřív se její tělíčko musí rozložit a to bude trvat déle jak půl roku. měl jsem strach aby neožíraly kořínky, nic takového se neděje, protože žížaly žerou jen mrtvé tkáně. pokud přežijou, znaméná to, že jsou schopné za plného provozu skříně existovat a tudíž provzdušňovat a také ohumusovat půdu. což by bylo praktické.
fakt je nezabíjej
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Mysli ze by sis mel poridit aspon 70w sodik....nema cenu pestovat pod usporkama a nebo lampickou,je to zbitecny plejtvani energie a stejne ti stoho vyroste prd......neni to nejaky pomlouvani,ale spis rada.....pestovani zdar
Mr Big Presne takto isto som aj ja zacinal pod jednou usporkou ale vyrastla z toho jedna kvetinka keby som neformatoval disk ukazal by som aj foto ale bola to bieda zhulil som sa znej tak 4 krat a bolo ponej takze ti radim jak ostatny bud 70w sodik alebo si kup aspon viac usporiek aby si mal aspon tych 3000Lumenov tot moja rada lebo pod toutou jednou ti nevyraste skoro nic Zatial sa maj a Growu zdar