Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tayem de Tox:pockej pockej,muzes se o to starat nevim jak ale s genetikou nic neudelas!je to lepsi nez ultra haze a slovo haze uz neco znamena http://www.seedboutique.com/store/p...roducts_id=1097
jestli rikas reklama jako chytak o seedbance greenhouse,tak uz nevim,panacku tahle seeds ma nakou minulost a vyhralo to uz naky oceneni,preklad:
Chovatel: Semena skleníku
Kvetoucí čas: 12 - 13 týdnů
Prostředí: Indoor/Outdoor
Semena na balíček: 10 Fem semen
Ceny: 2. cena HTCC 2005. 3. cena bojuje za pohár 2005. 3. cena Highlife 2006.
Genetika: Nevilleův opar, Mango opar, Laos.
Účinek: velký psychoaktivní vysoko, silné a dlouhé trvání. Velmi povznášející a social, to nechá velmi uvolňující pocit díky vysoce CBD. Ovocný a dřevěný sativa chuť.
Kvetoucí indoor: 12-13 týdnů s výnosem 700-800 gr/sqm.
Kvetoucí venkovní: končí středním listopadem v severní polokouli, nebo středním červnem v Southern. Výroba může dosáhnout 1000 gr/plant. Long pučí se haldou pryskyřicí.
pokud ty procenta neodpovidaj,dopoustej se klamny reklamy a to je postihovatelny,takze rozhodne jim verim,jde jim o jmeno.ne nadarmo by to vyhralo oceneni kdyby to bylo uplne na hovno a neodpovidalo to udavane mire thc,urcite je naka porota ktera to zkouma na soutezi.mi chces,rict,ze maj lampy ktery se ani neprodavaj?podle me to pestujou v nakym koloseum,nic lepsiho neni!
a podivej se na zacatek co je tam za odrudy co kluci zkousely-NEVILLE´S HAZE a otom se tady prece bavime ne?jim rekni,ze to co hulili nebylo tak dobry,ze se jim to jen zdalo,ze to tak mocne zhuluje.vubec to nemelo prez 20%,tenhle model je skoro vzdy prez 20!
grover:No tak těm 20% věří hodně lidí,ale hodně lidí si to nemůže testnout kolik to má přesně,myslím že záleží na generaci,pěstiteli,a na hodně vlivech,který maj vliv na růst a potenci rostliny,je možný vypěstit kytku s 20%,ale řekni mi jak to zjistíš jestli ti nelhali?
Možná tak že zavoláš benga,že máš na zahradě kytku,oni by ti jí skosili,a pak v testech by jim vyšlo-plácnu třeba 14% nejvíc,daj to do novin,který z těch 14% udělaj klidně třeba i 30%,a je to na světě,lidi tomu i klído věřej,hele nic proti,je to možný že to těch 20% má,ale hlavně to je jen reklama,stejná jako s tim výnosem,některý banky píšou výnos třeba 800g/ks a některý zas 800g na m2,takže vše je reklama,a reklama=pověst,část pravda a část lež.Stim Cannabis Cupem,High Life Cupem,atd soutěžma počítej s tim že je možný že je to podplacený(což nevim jistě).A to že s genetikou nic neuděláš,není pravda,totiž když se o půl svojí úrody budeš starat(hnojit,zalévat,atd...),tak rozhodně budou kytky lepší než když na tu druhou polovinu úrody budeš s*át(nehnojit,nezalévat,atd...),zkus si to sám a uvidíš ten rozdíl,určitě to nebude stejný
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
No nevím proč se tady pořád bavíte o 20% procentech, pro mě je toto číslo takřka nepochopitelne. Mel jsem moznost testnout lampu u ktere bylo namereno 6,5% a byl to chlapci takovy mazec až handa...takže 20% je podle mě mooc nadsazkova cislo
u me byly nej:
Doublegum - vynos, skorost, chut, vzhled
(G13 x Bw) x Bw - na tu chut nezapomenu, jenom ten vynos
Swiss crypto - nezapomenutelna zemite hashova chut, ucinek famozni
Budha - nejkrasnejsi kytka, co jsem kdy mel.. extremne orosena, velmi vynosna, kompaktni.
Euforia - velmi skora, extreme vynosna, obzvaste v bubleru, slusne zkurujici.
Belladona - doporucuji nenechat 100% dozrat, bude pak velmi tvrda a chutnejsi.
MangoMan:to je vse jasny.ale kdys se o pulku budu starat a o pulku ne,tak bude rozdil akorat ve vynosu,vyzazi ale ne ve skoureni.chces rict,ze kdys treba budes mit dve stejny auta a na jedno budes srat,tak ti pojede pomalejs?mozna se nekde posere motor ci neco jineho ale motor bude stejny.
Cetla sem ze obsah THC se měří procenticky v pryskyřici, proto těch 20%, myslím ze policajti to měří celkově v sušině (proto 5-6%). Treba Sensi Star od Paradise má mít podle nich az 21% THC a az 8% CBD, to je skoro 30% účinných látek!
pripojuju se k metalsodikovi a jeho medicine man X deep chunk , ja nic neselektoval zasadil jedno seeds vyrostla krasna mamca nasekali sme si snicliky a soupli ji na ven .... upe nejkrasnejsi paldy (tvrdy a dobre strukturovany) zhulenost velice nadprumerna ... celkem z jedne kytky (se zastrihem) 93 ge cos si myslim ze na jeji pulmetrovou vysku celkem hooodne solid.... dobre se huli na tripech pac vam ten stavejz nachvili prebije takovym svym osobitym mystickym stavikem ... libuuustka
Ps: k tomu puvodci ... bylo nakoupeno na seedbayi Metalsodikem ,,, a co si tak vzpominam tak breeder ci banka byla Cryptonite seeds nebo Kryptonite seeds .. neco takovyho
Fotoz: s koucorkem fotka je MMXDCH ten v levo a na velke fotce je MMXDCH na zacatku kvetu venku (na balkone)
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
cau lidi tak u me je 1)Cannabis Carot(chut mrkvovita nevim kde to vzal ale cumel sem potom)
2)OrangeBud-to sklidil kamradam(2mesice hulit pouze tohle....pak se to pelko us dalo
3)AK-47...to praskalo velice solidne a kdysh chut -nic moc sem nepocitil na mlsnem jazycku
4)TOP 44...velmi me to dojalo
5)sem bych dal,NEBULU,WHITE WIDOW,BLACK WIDOW,...atd
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
Nemam zkušenost s tolika odrůdami ale můj žebříček je zde:
1)Nebula - ta mě opravdu uchvátila
2)Early Bud + Nothern Light (pravděpodobně) - toto je můj vlastní kříženec. Dá se kouřit i bez tabáku a má výbornou chuť+slušný stavy.
3-5)Zde už je to nastejno-GWS, Nothern Light........