Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hehe nevim čim to je ale většina grouwrů, co jedou scrog poprvý se z neznámýho důvodu na mříž vyprdne a nechá to růst jak to roste
zajímavý
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Kwjeton duvod ti klidne oduvodnim dal sém na rady nazkusenejsich groweru usnadnilo mit o praci z kytkama to znamena zalivani strihani a tavrovani kytek koupim zitra kolinka a budu tvarovat.
jasný tvoje pohnutky naprosto chápu protože jsem při prvním growu řešil přesně to samý..
kolínka maj stejnej efekt jako mříž kdyžsi s tim pohraješ, navíc manipolovatelnost je nesrovnatelná takže určitě budeš spokojenej..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
TAK do konce tohoto tydne budu kupovat AH 1/500ml grow,bloom,mikro . jeste bych potreboval vedet nebo spis co bystemi jeste mohli doporucit dal z vyberem dalsich hnojiv diky predem.
jestli budes kupovat AH, tak si porid i doplnky od nich, tj. enzymes+ ; Growt/bloom excelerator ; final solution . Kombinace techto veci dava celkem slusny vysledky za rozumnou cenu. Existuje samozrejme spousta dalsich kvalitnich hnojiv a doplnku, ale timto rozhodne nic nezkazis. Jinak moc pekny kyti na 70 W.
zdraek ppredevsim dik za k+ ze spoda myslis jako ze spoda v kvetniku? nemmam tam nic jen sme namichal kokos a substrat pro pokojove kytky dobre se zaliva jetse sme to snad nepreil sad jednou ale tos me delal takovej pokus je dobre provzdusnenej jinak alga bloom sem taky driv hnojil ,ale ted chci koupit neco lepsiho a nejak to kombinovat dosahnout dobrejch vyseldku a hlavne dobry chuti nemmam rad kdyz musim hulit neco comne skrabe v krku a chutna to jak honvo ci co.
myslel jsem to stinitko zespodu nemas to nikde vyfocene, kazdopadne stinitko z drevotrisky je cool
jestli te to skrabe v krku tak to pred sklizni dele prolivej vodou - ja to minule zalival poslednich 18 dni jenom vodou a bylo to v pohode
Zdarec Bramboro, pěkně Ti to jede... Připojím se k tomu stínitku je dobré docela mě překvapilo jak jsi to vyřešil. Co všechno lidi nevymyslí fajn nápad určitě to odrazí dost světla. K+ Ať rostou
koukam ze bych mohl hrat soutez o nejmin navstevovanej thread no nic mam par dotazu ohledne hnojiv od ah koupil sem jen 2 slozky pac grow uz nepotrebuju hnojim podle navodu ale nikde sem se tam nedocet jak casto se ta ma hnojit?! a nakolik litru vody? teda davam to na 2l vody a zatim v pohode