Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele, neznám přesně všechny Jahudkovi! pokusy, ale nechápu, čím bys toho docílil. V květové fázi je už zastřihávání zbytečné, jenom se připravíš o to nejlepší-o vršky...
Dal sem na vase rady a nic sem nesrihal.Kytky hodne rychle rostou.Nejvetsi ma ted 40 cm a to si muzu dovolit jen neco malo pres 50cm.Myslite ze se to zastavi nebo s tim mam zacit neco delat?
Tak kyticky krasne nabyvaj na palickach, ale asi se mne uz zastavili na rustu.Docela me to vadi ptze nejdriv sem se bal aby mne to neprerostlo a ted se mne to zastavilo uplne..Muzu jim jeste necim pomoct aby daly este tak 10 cm?Fotky dodam na konci tydne..
Konecne naky fotky, sou to moje prvni kytky co vidim na zivo a je to fakt nadhera.Pridal sem dalsi vetracek a asi tam budu muset dat este jeden aby to s nima poradne mavalo.Jinak kytky jsou krasne pocukrovany a nadherne lepej.Prumerna vyska na kytku je 30,2 cm.Piste dotazy, pripominky, vas odhadovanej vynos..
mike.mouse : fotky dam asi az kolem 40.dne kvetu, dnes sou 35. den.Jo ta WW na posledni fotce povadnuta je, vubec nevim proc.Je pestovana jako jedina ze seminka a uz od zacatku je povadla, myslel sem si, ze je prelita,ale neni.Zalevam kazdej druhej den a do kazdej davky davam hnojivo hesi kvet.Vsechny kyticky vypadaj pekne az tady na tu..Pokazdy kdyz ji zalejvam je uplne proschla.Thx za k+