Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omg asi este pojdem studovat a pojdem za ucitela ked im taketo davaju ja som raz spravil podobne len na mojej milej mamicke som jej do cigy nasipal grass (Cammel Zlta) a odftedy nema rada cammelky nefim preco ale narez to bol poriadny smial som sa na nej este hodinu a sry za OT
kolac s thc je jeste hovno, nejmenovany kamos (nyni ve sluzbe) a jeho trida na policejni skole soupli ucitelce do kafe nadrcenou xtc.. jak to dopadlo se nevi, protoze ji to najelo az v dalsi hodine..
osobne bych se vsadil, ze v te dalsi tride rozdala plny pocet jednicek, nebo je poslala s prazdninama domu, kazdopadne zadny pruser z toho nastesti nebyl..
edit: jo, a pridavam se ke kritikum nedobrovolne, nevedome intoxikace - kór v takovymhle pripade!
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Naposledy upravil Galen Aldaron 27-09-2006 v 10:28 AM
tak to je podle mne hnusna infantilni prasarna
kdo me zna, vi ze se intoxikaci nijak nebranim, ale kdyby mi nekdo neco podstrkoval potajmu, to by me nasral hodne!
nikdy bych nikomu nepodal drogu ani by o tom dotycny vedel. respektuju pravo jedince slobodne se rozhodnout pro/proti intoxikaci. tohle je rozhodne krasny priklad zneuzivani drog, a myslim ze vinnik opravdu zaslouzi trest.