Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ufff a ja sem si uz rikal ze snad nejsem normalni kdyz moje modely kvetou vyrazne pomalejc nez kde komu no samo sebou ze si pockam, musim ale uznat ze se kemne dostala uz letos sklizena kytka a teda to bylo neco (fakt dobry a silny jak neco)
Hele a je uplně ready, že mi DP ještě ani nenaběhlo na květ? A to mám 4 kytky a ani jedna z nich ani áznak...
Jinak východočeský outdoor jsem sklidil dnes, už se těším...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Svahadji-nejsi sám kdo má dojem že se tady vyrojilo hafo nedozrálého kouře-není to tak dávno cca 3týdny se mi do rukou dostalo kouření které už podle vzhledu nebylo dozrálé,také podle toho chutnalo!!Koupily jsme to s borcema v práglu od nějakého negra a potom od nějakého typa tady u nás a oboje bylo na hovno-vonělo to hezky,ale chyběly tomu volty....Prostě to mají na kšeft a je jedno jestli je to takové nebo makové.Po tom měsíci to pěkně voní,lepí a nějaká chuť tam také je,ale jinak to stojí za starou bačkoru.
panove kdyz se tady bavime o tom kveteni,mam dotaz,dneska jsem byl na kytkach zacaly se zabarvovat pestiky na afganu. a to je podle me nejlepsi cas abych sklidil,potreboval bych poradit.nekdo tu rikal ze podle pryskyrice ale ja nevim jak ma vypadat ta pryskyrice kdyz je to zraly diky moc (makro neposlu protoze v mym fotaku se nevyznam) dyztak smaznu.
Tak díky všem! Sem rád, že nejsem jedinej, kdo to vypozoroval a má ten názor.
gambler: jo inspiroval si mě, ale u tebe mě zmátly ty fotky - přehlídl sem, že tři fáze aktualizací byly provedeny najednou toho 4.8. Soudil sem podle data příspěvku a nevěděl sem, že ty fotky sou už měsíc starý.
wokap: u durbanu je to fakt divný. já sem jel durban několik let a nikdy problém nebyl.
a jinak obecně je fakt, že po měsíci to už vypadá, voní, lepí ALE JE TO NAPRD !
No, tendence sou holt tendence. Co nejvíc nesnáším, sou šílenci a nedočkavci co večer kouřej odpoledne utrhlý kytky, samej list , občas bílá blizna a jinak nic, paxi to někdo zahulí kdo třeba ještě se k tomu do tý doby neodhodlal, a akorát se poblije.. Třeba kvůli tomuhle moje holka nerada hulí..
Jinak trhat a navíc kouřit nezralý kytky je regulerní PEDOFÍLIE.
A za další, mýty o tom jak nezralý kytky způsobujou speedový high sou prostě bullshits. Hnědost pryskiřice způsobuje množství silic v ní obsažené, tudíž když je barva mléčná nebo lehce nažloutlá, neznámená to, že v pryskyřici převládá CBD nad THC. Naopak, u nezralých kytek je větší množství CBD (zdrojová molekula která se při syntéze přeměnuje na thc, neaktivní složka) než samotného aktivního THC. Takže kdo sklízí brzo, tak má nejspíš speed v hlavě a je high už po prvním prdu z karamelu.
Nejoptimálnější a nejjednodušší je prostě sledovat podle semínka, jakmile je ta část co čouhá z té šošolky chocholky nebo jak je hnědá, tak to je nejlepší čas na sklizení, jelikož uvnitř je ještě trošku zelené a při dojíždění které praktikuju zhruba kolem pěti dní je nakonci naprosto top úroveň pryskyřice, max THC, minimum CBD.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Jo a pak mám ještě kytku, řek bych 90 - 100% sativa, která začla kvýst už na konci července a v pátek de pod nůž. Luxusní omrzlá fiala, zatím nejrychlejší kytka co semkdy měl, určitě pude na šlechtění.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
2Koloman:
Nechcem byť podpichovač, ale v príspevku č. 9 píšeš, že "...nejlepsi sklizen je kdyz je polovina hnedych apolivina jeste bilych nebo nahnedlejch..." a v príspevku č. 14 píšeš, že "...dneska jsem byl na kytkach zacaly se zabarvovat pestiky na afganu. a to je podle me nejlepsi cas abych sklidil...".
Tak počkaj aspoň kým nebude tých 50 % hnedých a máš to.
2gambler:
citace:
Sklidil jsem vetsinu kytek kdyz mely 1/3 az 2/3 hnedejch blizen. Jedinou jsem nechal kompletne "zahnednout"
Poznal si rozdiel? (Ak áno, bola to rovnaká odroda?)
Mám Durban Poison, doba kvetení 8-9 týdnů dle údajů seedbanky, po 4 týdnech kvetení (počítám tvorbu palic ne perflowers) je 3/4 pestíků hnědá, budu-li se řídit podle barvy pestíků, ideální sklidit, tak sem z toho trochu jelen.
2tekknou: To je dosť všeobecná rada, myslím. Pretože keď som okoštoval môj Passion1, ktorý už takmer 80 % hnedých blizien, tak myslím, že je už hotový na zber. Preto ho o pár dní skosím.
Ono:
vseobecna rada to je,ale tak ja to vidim takhle:u vsech kytek jsem prostrihnul lupeni,hnojil jsem OBM-posledni hnojeni minulej tejden(to uz mi doslo),dale jsem hnojil-agro hnojivo pro kaktusy a sukulenty/hned po prvnich znamkach kvetu/ N-P-K(4-6-7)-tim se melo hnojit jednou za 14 dni,ja to sice dodrzoval ale ted jsem jim dal v techto 2 tejdnech kazdej ctvrtek peknou rychtu,kytky to ale rozdejchaly v poho(toto hnojivko uz taky doslo!);dale to byl Plagron-phyt-amin na list tim uz nehnojim neco kolem 10 dni..;jeste me ceka posledni hnojeni v pondeli 18.zari(Plagron-alga bloom) a potom flushing-to budu prolejvat kytky kazdej den vodou z potoka takze s ph by snad taky nemel bejt problem..;a sklizen vidim tak na 3-4hod. rano 6 nebo 7 rijna..
at to jede zdar