Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele, vim jak to nasere, znám to z vlastní zkušenosti. Ale určitě to nevzdávej kvůli blbčkům, který si sami neuměj nic vypěstovat. Žádná zaručená obrana sice neexistuje-asi jediný, co se dá udělat je najít opravdu co nejzašitější místo.
A mám na tebe jeden dotaz. Na příští rok bych si chtěl koupit s Duduškem napůl Kholu, takže by mě zajímaly tvoje zkušenosti s ní. Jak dozrává, zkuřuje(jestli jí teda nevzali dřív nežs vyzkoušel)apod.??
Kholu sem letos sadil poprve a byl sem prijemne prekvapenej.Zacaly kvest o dost pozdeji nez zbytek, ale rychle to dohnaly.Jinak velky+ je chut...fakt jizda, nafajcis se z toho hodne dobre a maj velkej vynos...byly to dost velky
kere....ale presnou gramaz ti holt nereknu nozezacatku sem se te ceny bal(10 seeds = 75euro), ale nakonec spokojenej...pristi rok jestli budu sadit, tak s ni pocitam
Zdar,hodím taky do placu nějakej skill:
Kholu jsem měl před 3 rokama out celkem 3 řízky od kamoša a byli to pěkný keře-spíš takový stromky,velký,košatý,ale řídký i přez zastřižení,několikráte.Vypadají jak broskve,stavbou,alespoň ty co jsem měl já.Prostě stromek.Kvést ale začaly až v druhé půlce září a o státním svátku 28.10 jsem je musel seknout,páč jsem prohrával boj s plísní a díky ní přišel o část ůrody.Bohužel jim ale ještě pár týdnů scházelo-odhadem tak 2-3...Ale zkuřovaly i nezralý a výnos byl slušnej i tak,rozdal jsem totok léto zbytek co jsem ještě měl.Ještě bych ji někdy zkusil,ale se zatmíváním asi