Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Se mnou napriklad to nedela nic. Zkouri me to skoro stejne jeko trava. Jen min a na kratsi dobu. Koupil sem toho na netu asi 3g (je tohoho plnej pytel) a podle clanku co sem si cet nez sem to zkusil staci malo. Ja vykouril celou (docela velkou fajfku) a nic. Muzu ji m to napsat a bude po kampani : Salvej nepusobi. :-) :-))
http://www.vegetalismus.cz/index.ph...lankunovinka=83 zde bratre Z jamajky (dokonce na obalu je varovani ze se ma pouzivat jen jako pokus, ritual a kdo vi co, ze to neni party droga uzivejte na klidnem miste a ze za nasledy vyrobce neruci - ale holt se mnou nic - nemate naky vsvetleni?
NO dnes to bolo aj vo vecernych spravach na TV MARKIZA ze cesko bojuje s novou drogou vid. odkaz hore (tak to som sa nasmial), no a ty jebici co o tom rozpravali to boli tazke sracky tje reci..
2 Scotty Cameron : bud si to zle aplikoval (kratko v sebe drzal - min 20s), alebo predavaju smetie... ale najpravdepodobnejsie je asi ze si imunny voci salvii.. nie kazdy clovek ma v mozgu tu cast, vdaka ktorej ti z toho masti.. alebo inak povedane ta "salvia nepriajala" ... ja smo mal na 1.krat v zivote plny kotol bonga 20x extraktu, dal som si taky prask co malo kto asi zvladne (som nekurak s velkym obsahom pluc) a stav som mal taky ze to nevjem ani poriadne opisat lebo nevjem a ani si to nevjem nejak vybavit... ale bol to brutal.. ziadna realita, ziadna existencia ako vnimame normalne, je to neco co sa tezko popisuje.. zo zaciatku strach ale potom mi to nejaka sila vysvetlila co sa stalo.. rozpadavanie sa okolia, 2D, hlasy v hlawe, zvlastne obrazce a tvare.. a tazko si sponinam proste ten najtazsi stav co sa z toho da vytazit.... a napriek tomu si to urcite este dam hned ako sa k tomu dostanem (mam sice aj rastlinu ale nevjem ci zije vobec, som ju zveril kamaratovi v cechach a nebol som s nim dlho v kontakte.. )
jenom se modleme, aby se nejaka reportaz neobjevila na nove, ti by stoho udelali super navykovou nebezpecnou drogu ohrozujici cele lidstvo. Jinak salvej je super, ale mam zni respekt. Nejvice se mi na ni libi jak najede ten stav. Drzite v plicich kour rikatesi ze to asi uz nic neudela a nejednou mrd a jste mimo realitu a ihned zapomenete ze ste kdy nejakou salvej kourili. Po par minutach kdy uz tak nejak zacnete vnimat okoli si teprve uvedomite ze ste kourili salvej a ze ste prozili nehorazny stav, ale skoro nic si ztoho nepomatujete, to je na tom to nejhorsi.
Scotty Cameron _:nejlepší je mít vodnici,, a žhavící zapalovač,,jelikož pokud to budeš dělat normálním,,nebude mít šalvěj tu správnou tepotu a nic ti to neudělá,,chce to aspoň 3krát za sebou si dát čouda a držet to v sobě co nejdýl
scotty cameron:mohlo to byt spatnou aplikaci a taky je rozdil v tom jak silny mas extrakt ja mel jen 5-ti (teda typek tvrdil ze je to 5* ) no a stacil mi jeden čoud
trochu se zasmějete jo?nemohla jsem vstát,válela se po zemíi,slintala,měla halucinace třeba že:: kamarád měl 1000 dveří na obličeji,který klapaly a každý z nich měly jiný tvar barvu atak,,teď mi sestra připoměla, že když sem trochu přišla k sobě, tak sem řekla že to byl můj životní cíl zahulit si to,, že už konečně všemu rozumim,,, teď mám RESPEKT
Wždycky tu bude něco, co bude to módní a nowináři nebo šťouralowé označí za nebezpečnou drogu. Na zemi je takowých drog ještě na hooodně let takowých aférek...
přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...