Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Při procházce okolím naší vesnice spolu se zdejším človíčkem Janísek jsme našli množství planě rostoucích rostlin. Zřejmě někomu vysemenila nějaká kytka co měl venku a takto to dopadlo (řádově asi 200 kytek velikosti 15cm-těch je většina, až po metrový kytky). Bylo tam i množství vykvetlých samců, takže je všechno oprc. Jedna kytička byla dost olepená, tak Vám ji zde ukazuji. Jinak kytky skončí a některé již skončili v masti, mlíku, másle,......
Až důkladně okusíme jak zhuluje, tak dám vědět
"Hraju, teda jsem. Hulim a jde mi to líp."
"Kdo nežije bláznivě není tak moudrý jak si myslí."
"Musíme činit tělu dobře,aby duše měla chuť v něm zůstat."
Takhle dopadli hemáči "od šípkového keře". Zhuluje to solidně si myslím
Na "srnčí mezi" se choulí zbytek po nájezdu asi srnek, nebo možná i silného větru (fučí tam fakt fest)
Nevíte proč ty kytky mají takovou barvu? Každý je jinej model a jsou od sebecca 100m, "u bodláčí stěny" bývalo dřív hnojiště a druhá kytka už je od hnojiště dost daleko
chtělo by to zjistit, jak vypadal ten model, odkud jsi dostal semínka. jinak pokud ti přejde kytka mrazem, tak zčerná...jestli na tom není náznak plísně, nechala bych, co to půjde....klidně až do listopadu. Čím dýl, tím líp:-)) místa máš dobrý, nebála bych se čorek. Nezoufat:-)) Janis
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Zdravim. No ja mam zkusenost ze takovahle barva je od zimy. Kdyz je teplota pod 17 C tak fosfor v kytce se prestava transportovat a ten deficit fosforu vede k tomu zbarveni. Toz tak nejak. A delaji to skoro vsechny kytky. Mej a smej se