Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » První pokus o pěst
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Dotaz První pokus o pěst_14 Příspěvek č. 1

Zdravím,
Poprvé jsem tuhle rostlinku zasadil před pár lety, předpěstoval na nějakých zářivkách potají doma, vypadaly "fajn", avšak posléze jsem odjel do Anglie na 3 měsíce, tudíž musely z domu. Hodil jsem je na louku v domnění, že se o ně kámoši postarají, avšak slimáci atp. zakročili no a s těma pár G, co mi to tehdy vyneslo, mi ještě někdo pomohl a sklidil, takže nakonec fakt sezóna "nahoubelec". x)

Tentokrát už je můžu mít doma na zahradě, což je supr výhoda. Jedná se o 1*Snowbud, 1* Durban Poison a 1* Mohan Ram Auto, všechny modely jsou Femky a všechny mi poskytl jeden strejda (jsou přímo origoš ze shopů). Pobral bych toho víc, ale jednak by mi to nebylo dovoleno a hlavně "na poprvé" si myslím, že to k nějakým prvotním zkušenostem s pěstováním postačí.

Tákže:
Semínka pocházejí ze seed bank jako Dutch Passion nebo Sweet Seeds (jak jistě tušíte). Vyklíčit jsem je dal cca 23.4. do navlhčených ubrousků a do temna (každé označeno jménem). Do 36ti hodin všechny klíčky vylezly, tak šup s nima do 0,5l kelímků od jogurtů. Hlínu jsem jim nepřipravil nějakou spešl-mix trochy našeho hnoje, nějakej zahradní substrát, na dno vrstvičku písku a do dna pár děr. (již tady jsem podle pozdějšího zjištění udělal chybu-Automat se prý má vyhnout veškerým stresům s přesazováním) SnowBud a MohanRam se drali na svět bezchybně a další den už na mě brejlili z peřiňáku. Avšak Durban se někde zasekl.. dal jsem mu další den a pořád nic.. tak jsem se trošku začal hrabat v té jeho hlíně, až jsem ho našel a.. vypadalo to, jakoby měl pár dní přelomený klíček a na něm vyrůstal nový, tak jsem ho opatrně zase zahrabal a dal mu ještě šanci. Za nějakou dobu i on konečně zvládl vylézt na svět! Takže nejen 100% klíčivost, ale i 100% z nich se podařilo vyhrabat-nějaká zlomená hnáta je evidentně nemůže zaskočit! :-))
---
Svítíl jsem jim nějakou slabší zářivkou (cca 6w) a k tomu cca 16w LEDkou-"nic oslnivého"-18hodin denně (podle mechanického časovače). Ačkoliv světla nic moc na jiné poměry, holky si zas tak moc nestěžovaly. Nijak jsem je nehnojil z obav z přehnojení; se zaléváním jsem se (narozdíl od toho 0. pěstu) také držel zkrátka. :-)
---
Musím se však přiznat, že nemám zdokumentované Přesné datumy přesazování atp. Tudíž se orientuju především podle datumů u fotek v mobilu.
---
Přesazování je čekalo hned za cca 8-10dní. Připravil jsem podobnou směs jako prvně, a to do cca 3L kyblíčků, přičemž SnowBud šel přímo do zeminy ve skleníku. Přesazení proběhlo bez problémů. První dny pohoda, zalívání, čekování, jenomže potom přišly noční (ranní?) přízemní mrazíky, takže kyblíčky nastěhovány opět pod ony světélka domů no a Snowbud byl vydán na milost i nemilost. Jednou dokonce přes den regulérně sněžilo (cca půlka května?), takže jsem fakt nevěděl, co bude. Přes noc jsem mu tam chodil topit alespoň svíčkama (což mu v důsledku přineslo lehkou popáleninu na lístku.. *facepalm*
---
Jak mrazíky postupně přešly, tak stav kytek byl následující: Obyvatelům kyblíčků se náramně dařilo-věřím, že pod nějakýma 400W sodíkovkama se zkušeným growerem by se dařilo o mnoho lépe. -avšak šlo o to, že chudák Snowbud se docela zastavil v růstu.. tudíž byl pozadu a do teď malinko je.
---
Čas plynul, počasí jak na houpačce. Snowbudu asi nebylo souzeno nic dobrého, protože jsem ho zkusil pohnojit takovým kouskem hnoje přímo z kompostu. No a na příští den mu "krásně" zežloutlo spodní patro velkých listů. Nevěděl jsem co s tím a odkládal jsem to tak dlouho, až mu nakonec odumřelo úplně. Btw. všechny 3 z různých příčin o spodní patro přišly-Mohan Ram kvůli následnému FAILovém přesazení, Durbanovo ani nevím proč-prostě vypadalo hrozně až odumřelo též.. (podle fóra možná příčina nedostatku nějakých kovů, tohle asi vyřešit neumím..)
---
Postupem času došlo na další (poslední) přesazování, a sice: Automat do cca 20L kovového sudu(?); Durban poison do země pár metrů od hnoje-měřil jsem tam Ph pomocí výbavy k bazénu a bylo to cca 6,2-6,4, takže asi v normě-rostou tam i kopřívy. Durbanovi jsem tam udělal jakýsi provizorní fóliovníček z kovových tyček, které jsem nahoře spojil jakousi obručí, a celé jsem to obmotal potravinovou fólií. Vedlejší důvod fóliovníku byl, aby mi tu kytku neoškubaly slepice-to by pak měly těžkou hladovku-vajíčka nevajíčka. -_-
Mezitím se však odehrála obrovská chyba, z které se pro příště ponaučím.. a sice když jsem přesazoval automat, tak byly teploty cca 22°C, ve skleníků i přes větrání cca ke 30ti. No a já hlupák v tomhle vedru přesadil onoho Automata a pak ho šoupl do skleníků v domění, že je vše OuKej.. jenomže po hodince to jdu všechno zkontrolovat a Mohan chudák zkroucené, suché listy, vypadal hrozně-šel tedy do stínu mimo skleňas, ale.. za hodinku mu spodní patro tak usychalo, že později jsem mu ho musel s těžkým srdcem amputovat.. x) a dva další listy byly olámány tak na půlků.Nakonec se z toho dostal, to jo, ale prý automaty nemají mít žádný stres z přesazování jsem slyšel no tak ne vždy to výjde, že.. xD *DoubleFacePalm*
---
A abych to už dál nějak moc neprodlužoval, před pár dny jsem je po jejich prvních 40cm začal hnojit něčím na růst-doporučila květinářka, co zná jednoho týpka (rovnou mu i zavolala), co vyrábí hnojiva-s nějakým byl 3. na CannaFestu v roce 2011 atd. .. x) A pak nějaký Krystalon na květ pro automat, páč ten už začíná směle nakvétat. Určitě mu ještě něco pěkného přikoupím, ale momentálně na mě dolehla finanční krize. :-) ;-)
---
Tákže kytičky mají po více jak měsíci růstu a různých příhod cca 40cm, což není podle mě žádný oslnivý výsledek.. Tipoval jsem jim půl metru, ale až dnes jsem se odhodlal vzít do ruky metr a zůstal jsem stát s hubou dokořán, no.. x)
...
Tudíž aktuálně: Mohan Ram už to otočil při svých asi 39ti centimetrech toto pondělí (cca 2.6.) na květ, myslíte, že ještě trochu poroste? Výrobci úvádějí 50-100cm, což svědčí o tom, že jsem něco pořádně zdupal. Btw. už se mu tvoří 11. patro, jako jsem s ním spokojenej, vypadá nádherně, ale ty cm mě docela uzemnily, co si budem..
Jinak nejen na něj to zkoušeli mravenci, tak jsem ten jeho až příliš velkej květináč (cca těch 20L, prý stačí tak 6L) položil na obří misku a zalil vodou-přes takótu vodní tvrz se na hrad nedostanou. No a z těch na palubě byli rázem trosečníci. (btw. mravenci trochu umí plavat-zkoušeli to pod mým vedením)
...Durbanovi jsem zvětšil fóliovník o jednu tyčku, ale posléze jsem použitou (né moc) průsvitnou plachtu poodsunul stranou, takže teď ho kryje pouze zvrchu a ze severo-východní strany, ze které mu stejně stíní sousedův barák. Je nyní nejurostlejší, co se výšky týče, i přes "problémy v dětství"-měří cca 41cm. Btw. potvrzuji, že se příliš nevětví-teprve vytváří 8. patro. Zastřihovat se mi zatím nechce-neumím to, nemám zatím nic přečteného.
...
No a konečně Snow Bud-ten největší zmrzlík, co si jednou na sníh skoro i sáhnul! Je ze všech nejmenší-ten pobyt venku za krutých mrazíků se na něm podepsal. Má cca 35cm, ale jinak je to milá kytičká, má 7 pater a 8. je v dohlednu. Nekouše, neplive, má ráda společnost, dobré hnojivo na růst, spršky formou postřiků lístků, jediné koho nemusí jsou mravenci, ale s těma si nějak sama poradila (či možná popel, co jsem jim klepal na to jejich hnízdo?) a nakonec se přestěhovali mamce k rajčatům.
_______
btw. zapíchal jsem vajgly okolo jejich nového mraveniště podle nějakého tipu na groweru a vůbec to nepomohlo.. zkusím to tam ještě trochu polít "výluhem" z vajglů, ale bojim bojim, ať tím mamce ty rajčata nějak nepokosím. (zatím žádné mšice)
_______
No a to by bylo prozatím všechno. Zítra sem nahodím nějaký fotky, co jsem v průběhu pěstu udělal. Teď když vím, že ty fotky nejsou jen pro mé potěšení, tak začnu brát rodinnej Canon, tak možná přibudou i nějaký makra atp.
_______
Chtěl bych hlavně zdůraznit, že budu rád za všechny rady, připomínky, názory, komenty atd. !!! :-) Jak říkám, jsem opravdu grower lvl saxofon, spíše se zatím učím z chyb a občas něco přečtu na fórech.

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 30-06-2014 v 16:26 PM

Old Post 04-06-2014 v 23:07 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepsin
Stálý Člen

Karma uživatele Pepsin - 90% PěstitelskáKarma uživatele Pepsin - 90% PěstitelskáKarma uživatele Pepsin - 90% PěstitelskáKarma uživatele Pepsin - 90% Pěstitelská

Registrován: Mar 2011
Příspěvků: 45  

Příspěvek č. 2

Zdar tak jsem to přelouskal bylo to na mně moc čtení a málo obrázků
Každopádně kytky i počas květu povyrostou ,nejsem si jist jak moc u outu ale u in docela razantně. (takže bych se výšky nebál)

pak pár žlutých listů není prohra pokud je zbytek rostliny vitální...... poslední dobou nevěřím sám co ty rostlinky vydrží: jako se mi podařilo odervat větev od stonku (držela ji jen tenoučká "kůra") a s trochou drátu se to zahojilo. takže ten low stres při přesazování možná trochu zpomalí růst ale jinak nic.

a pak mravence bych neřešil pokud ti na ty kytky netahají mšice a na ty mšice pak by měl tabák (nikotin) zabrat ale koncentrace 150 g tabáku na 3 l vody převařit hodinu

Prvni grow indoor smazaný účet
Druhý grow in himalaya gold a třetí in Mazar
čtvrtý grow in pseudo aero mazar

Old Post 05-06-2014 v 00:03 AM
Pepsin je offline   Profil uživatele Pepsin   Find more posts by Pepsin   Foto galerie člena Pepsin   Click here to Send Pepsin a Private Message   Add Pepsin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Obecné Slíbené Fotky Příspěvek č. 3






Zdravím vás všechny! Hned ze startu se omlouvám za velké množství fotek-chtěl jsem alespoň částečně ilustrovat vývoj mojich holek. Od plínek to není a část jsem jich ještě vynechal, takže 20 a dost.

Jména kytek jsou dopsány v obrázcích (líbilo se mi to kvůli přehlednosti v něktéré z galerií).


Prvních 6 fotek jsou z 5. 5. 2014, kdy (jak bylo výše zmíněno) bylo venku přes noc chladno, tudíž kyti v kbelíčcích si tohoto času užívají solárko indoor-přičemž otužilec SB testuje, co zvládne

Další 3 fotky jsou z 8. 5. 2014, stále ještě in-door chill out

Dále je tam romantická fotka při svíčkách z 18.5. 2014

Na 2 fotkách jsou dva prototypy durbanových příbytků, dale zde naleznete i jedno "makro" již kvetoucího Automatu.

Enjoy, "LIKE", Subscribe

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 05-06-2014 v 17:29 PM

Old Post 05-06-2014 v 16:29 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Obecné Přídavek fotek Příspěvek č. 4






:c)))

Btw. první fotka má bejt na konci-nešlo mi to dodatečně přehodit.

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 05-06-2014 v 17:14 PM

Old Post 05-06-2014 v 16:56 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Že prej málo x) Příspěvek č. 5






x))

btw. při pohledech z vrchu je pěkně vidět ten rozdíl Indiky (mohan) a převážné Sativy (snow bud)

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 05-06-2014 v 17:16 PM

Old Post 05-06-2014 v 17:06 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

*SPAM**SPAM**SPAM**SPAM* Příspěvek č. 6








U Moháče už jdou pěkně vidět první trichomy, proto Makro x)

Pěstu Zdar!

Old Post 05-06-2014 v 17:09 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Re: Příspěvek č. 7

citace:
Původní příspěvek od Pepsin
Zdar tak jsem to přelouskal bylo to na mně moc čtení a málo obrázků
Každopádně kytky i počas květu povyrostou ,nejsem si jist jak moc u outu ale u in docela razantně. (takže bych se výšky nebál)

pak pár žlutých listů není prohra pokud je zbytek rostliny vitální...... poslední dobou nevěřím sám co ty rostlinky vydrží: jako se mi podařilo odervat větev od stonku (držela ji jen tenoučká "kůra") a s trochou drátu se to zahojilo. takže ten low stres při přesazování možná trochu zpomalí růst ale jinak nic.

a pak mravence bych neřešil pokud ti na ty kytky netahají mšice a na ty mšice pak by měl tabák (nikotin) zabrat ale koncentrace 150 g tabáku na 3 l vody převařit hodinu


Čau čau, jo já vím, těžký celej ten průběh říct ve dvou větách víš co Hlavně jak to zkoušíš poprvé, tak tě zaujme každá volovina .. no paráda, jestli ten automat bude ještě růst (na dokvetení má cca 3 týdny), tak snad těch 50-70cm udělá.
---
Hah nj převařit tolik a tolik, jenomže já se bojím to tam vůbec nalít, páč jsem kdesi četl, že to může kytkám uškodit, což bych nerad. x)

Pěstu Zdar!

Old Post 05-06-2014 v 17:23 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Příspěvek č. 8

Zdravím, všechny! Jen malá slovní aktualizace projektu.
Rostlinkám se daří suprově, sluníčko svítí (přes 40°C na slunku), dosávají rozprašovačem spršky čisté vody, rostou fajně rychle. Těch pár cm za den udělají, tím pádem již mají všechny lehce přes 50cm na výšku.
Mohanovi se už začínají pěkně tvarovat mini-paličky. Podle výrobce by se měl sklízet kolem 56. dne od vyklíčení (tj. 8 tydnů), ale většina growerů (zahraničních) to nechává klidně o 10dní déle. Prý to nemá nějaký velký vliv na sílu a chuť kouře a aspoň bude mít ještě dost času pořádně dozrát (cca 20-25 dní). Věřím, že to s ní bude ještě zajímavé. Tajně si doufám na 20g+ suchého, řekněte, jestli jsem naivní
---
Přestanu hnojit tak 10dní před sklizní, bude to tak stačit, aby se zamezilo nějaké pachuti v kouři? Doporučili byste nějaké hnojivo, co bych si mohl vyrobit přímo doma?
---
Btw. zrušil jsem Durbanovi fóliovník, tzn. nyní je úplně bez ochrany proti větru.. nevím, jestli nemám pro jistotu naladit nějakou podpěrku pro případ vážně silného větru x) ..ale je zdravej, tak se toho tolik nebojím x)
---
Jinak po sklizni se chystám opět dělat nějakou mastičku z listí/palic; babičky si je velice pochvalují, pomáhají na revma, vyrážky atp.
---
A dále bude malé rozšíření tohoto projektu-chystáme se s kámošem koupit na půl Autoflowering Mix7- 6ks od DP. Každý jedno semínko od každé odrůdy. Jedná se o:
2 x Think Different
2 x StarRyder
2 x AutoXtreme.
Toto nebudu mít doma, ale už mám vyhlídlý (snad bezpečný) místečko. Přemýšlel jsem také o pěstování na stromě, ale budu preferovat jedno místo v kopřivách-naladím nějaké 10-15L květináče.

Za cca týden sem hodím nové fotky, určitě nějaké makro Mohana a snad už i předpěst nových miláčků..

To je zatím aktuálně vše. Počasí nám přeje, snad takové bude celé léto i podzim.

Mějte se fajn a pěstujte dál.

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 09-06-2014 v 17:13 PM

Old Post 08-06-2014 v 19:53 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Palec nahoru Aktuálka Příspěvek č. 9






Dobrý den přeji, mám tady malou aktualizaci mých kytiček. Daří se jim fajn, žádné nebezpečné chvilky si už nezažily.

Mohan Ram už se řítí směr sklizeň-na kosu půjde za cca 10 dní. Zatím vyrostl na cca 81cm. Už má nějaký centimetrový paličky, ale tak doufám, že se to ještě pořádně rozjede! Před pár dny jsem dal poslední hnojítko na květ, tak uvidíme.
Jediná taková special věc byla, že jsem přivázal a našponoval jeho patra, ať se trochu rozevřou, páč mi přišlo, že toho světla ke spodním paličkám fakt moc nešlo. x)
Jo a vůně paliček taková ovocná, energetická, tož uvidíme.
Snowbud pohodka, už má skoro 90cm, trošku jsem ho zohl, ať se mi vejde do skleníčku-další ohýbání bude též nevyhnutelné.

No a Durban Poison, no Chudák jsem ho musel položit vodorovně, páč jsem si všiml až nedávno, že by tam na něj šlo pěkně vidět z jedněch kanceláří Jako holt tam má tím pádem ještě o trochu míň světla no, což je napytel... Ale jinak zdravej, roste jako z vody.


Jinak jsem dal do půllitrových kelímků jen lehce naklíčená semínka nových Automatů-musel jsem odjet na tři dny pryč, tak jsem nemohl čekat, až vylezou nějaké větší klíčky.. No a zatím vylezl jen Star Ryder, tak pořád nevím na čem jsem.

Peace


EDIT: btw. dost mi blbne uploadování fotek, tak to asi začnu řešit odkazy-fakt mě to štve, už jsem psal i nějakým moderátorům a nic.

EDIT2: už jsem to vyřešil-dával jsem uploadnout 5 fotek naráz vždycky a házelo to chybu, ale když to hážu po jedné, tak to fakčí supr

EDIT3: tak už vylezly všechny 3 auťáky, předpěst na okně s tím, že musím vyladit novou skříň asi, páč na tuhle mi naši přišli a byli nasraní.. Jako zase jen tu LEDku a zářivku slabou-bude stačit na první 2 patra, pak to šoupnu ven mimo zahradu.

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 22-06-2014 v 09:27 AM

Old Post 21-06-2014 v 14:25 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Organika Experiment Příspěvek č. 10


Zdravím, podle toho co jsem si přečetl na threadu "Přírodní hnojiva.." :

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17160

je dobrý udělat výluh z kopřiv pro kořeny.. potom je dobrý udělat výluh z odleženýho hnoje a odležených kuřinců, potom jsou super skořápky od vajíček, popel ze dřeva taky supr.

No tak jsem to zkusil smíchat všechno dohromady. Dal jsem kopec kopřiv, 3 lopaty odležených kuřinců, 4 lopaty hnoje, dvě lopaty popela a skořápky z cca 30ti vajíček a to všechno zalil cca 20-25l vody.

Něco tam třeba ještě přihodím, pokud se dočtu nějaký další info. Plánuju to za týden povařit normálně venku na ohni.

Uvidíme, co to udělá!

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 24-06-2014 v 11:12 AM

Old Post 21-06-2014 v 18:06 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šmoulí Prd
Stálý Člen

Karma uživatele Šmoulí Prd - 43% PěstitelskáKarma uživatele Šmoulí Prd - 43% Pěstitelská

Registrován: Mar 2014
Příspěvků: 134 

Re: Aktuálka Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od AmateurGrow
Mohan Ram už se řítí směr sklizeň-na kosu půjde za cca 10 dní.



Jak si k tomu přišel ? Myslím,že má před sebou ještě 3 týdny ,ne-li víc.

Old Post 21-06-2014 v 18:30 PM
Šmoulí Prd je offline   Profil uživatele Šmoulí Prd   Find more posts by Šmoulí Prd   Foto galerie člena Šmoulí Prd   Click here to Send Šmoulí Prd a Private Message   Add Šmoulí Prd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Příspěvek č. 12

No výrobci tvrdí 56 dní do sklizně (což už je teď), chci tomu dát ještě 10 dní samozřejmě, páč takhle by z toho nic moc nebylo.. Ale však jasný, posoudím, jak to bude za 10 dní vypadat-hodím sem foto.

Ale když tak nad tím přemejšlím, tak asi budeš mít pravdu. V takovém stádiu pěstu jsem poprvé (kor s automatem), tak jsem za rady rád.

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 21-06-2014 v 21:11 PM

Old Post 21-06-2014 v 18:57 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Nápad Různé zajímavosti Příspěvek č. 13





Mám tu pár fotek, mj. jak jsem ladil různé typy ohýbání - většinou improvizace, jen u Durbana jsem se inspiroval jedním z fór.

1. Snow Bud-přivázal jsem k němu provázek a po takové "lanovce" ho budu postupně posouvat směrem kterým chci.

2. Durban Poison-tady jsem se inspiroval Growerem, postupně ho budu pod těma špagátama protahovat a větve půjdou do šířky.

3. Mohan Ram Auto-jak jsem již psal; přišlo mi, že k spodním pálkám jde málo světla a zaostávají, tak jsem mu takto upravil asi 7 větví => myslím, že to nebylo na škodu.

4. Pohled na šišky Mohanu; topovka už má cca 3,5cm (bez těch paliček na větvičkách těsně pod ní!!), Celkem cca 65 paliček, které mají 1cm+; cca 5 z nich mají 3cm.
Chlapi říkali, že má před sebou ještě 3 týdny +. Netipnul by pls někdo (klidně do PM) kolik by z toho mohlo nakonec být? 40g+ suchého? Já si to fakt netroufám tipovat, nemám s tím žádný zkušenosti. x)
...
Nové Dutch Passion automaty jsou už v peřiňáku, počkám na 3-4 patra a půjdou ven.
...
Dále jsem poprvé před víc jak 2 týdny zkoušel FIM střih topu na durbanu, ale blbě jsem to zastřihl podle dnešního vyhledání dalších obrázků o tom atp. - vylezly normálně 2 ostříhnuté lístky. x)
...
A na závěr chci říct, že jsem udělal 2 výluhy: z přesličky rolní (prý super při prevenci a boji proti plísním) a z mladých (max. 1 rok) výhonků vrby (pro podporu kořenového systému-hlavně pro ty nové automaty).
Uvidím, jestli to k něčemu bude.

Čéšť


btw. ten mobil nefotí zas tak zle, což

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 24-06-2014 v 13:55 PM

Old Post 23-06-2014 v 13:28 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rascal33
Stálý Člen

Karma uživatele Rascal33 - 63% Pěstitelská

Registrován: Aug 2006
Příspěvků: 591  

Příspěvek č. 14

Zdar! :c)

doufám, že to ještě nemáš v plánu sklízet. Když tak sem hoď nějaké aktuální foto, ale z toho 21.6. rozhodně na 10 dní do kosy nevypadá...

This is the end, my only friend the end...

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14


SMOKED OUT...
Rascal33's annual 10th IN 2k14

Rascal33's Power Plant, Durban Poison, Jack Herrer, OUT 2k13

Rascal33's Power Plant + Durban Poison by Dutch Passion 2k12

Rascal33's Amnesia Haze SCROG @ 220W CFL

Rascal33's IN + OUT 2011 Mandala #1, Safari Mix

Out & In 2010 Mandala #1, Purple, Pure

Sezona 2009 s Mandala Seeds (Mandala #1, Purlpe #1, Safari Mix)

The Pure Rascal's OUT 2008
R@scal's Jack Herrer @ Envirolite 200W
Rascal's The PURE @150W Bonsai indoor
R@scal's MANDALA Hashberry & Speed Queen @ Envirolite 200W Red

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???
Kufr na bong, model Basic
Kufr na bong, model De-Luxe

Old Post 29-06-2014 v 18:21 PM
Rascal33 je offline   Profil uživatele Rascal33   Find more posts by Rascal33   Foto galerie člena Rascal33   Click here to Send Rascal33 a Private Message   Add Rascal33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Příspěvek č. 15




citace:
Původní příspěvek od Rascal33
Zdar! :c)

doufám, že to ještě nemáš v plánu sklízet. Když tak sem hoď nějaké aktuální foto, ale z toho 21.6. rozhodně na 10 dní do kosy nevypadá...


Zdravím, dva kámoši na to koukali a též se shodli na tom, že to chce tak dalších 10,14 či více dní, podle toho, jestli bude nějaká plíseň atp.
Jako mě osobně se to nechce jet do hnědo-hnědé pryskyřice, spíš tak 70% hnědé, 30% mléčné, ať se to dá vklidu kouřit-mám raději high než stoned modely, ale zase chci, ať to má sílu. btw. ostříhal jsem velké listy, které rostou přímo od stonku, na radu kámošů.

Přikládám aktuálku toho Mohana Auto aa ještě předpěst nových miláčků. Budu je házet ven do 10l květináčů z jistých důvodů, páč nemám 100% bezpečnej flek. Hodně uvažuju nad pěstováním na stromě-už mám jeden lxsní vyhlídlej, ale teď mám zlomený žebra, tak nemůžu lozit a připravovat to, to dá rozum.
30.6.14 jsem dal poslední dávku kuřincového výtažku, za 2 dny začnu proplachovat.

..z kraje července sem hodím nové fotky, ukážu vám Mohana v celé své kráse. Jsem ho nedávno vytáhl ven s tím "květináčem" a je úplně nádhernej. :3

Btw. jako můj osobní veliký úspěch bych považoval, kdyby z té kytky bylo 50g+ suchého. Vůbec ale nemám tušení, jak moc se tohle naplní.
..aa chystám se udělat drenáž nějaké části šišek, asi s citrónem či tak nějak


EDIT 1: Přidávám Foto3; asi dva týdny po bezproblémovém ohnutí Durbanu jsem k němu přišel a měl takhle rozštípnutý to místo, kde je ohlej.. já nevím, jestli mi do toho slepice neklovly či tak něco.. na tři dny jsem to stáhl kobercovkou (už je sundaná) a už zase normálně roste, snad to vydrží

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 30-06-2014 v 17:32 PM

Old Post 29-06-2014 v 20:27 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmateurGrow
Stálý Člen

Karma uživatele AmateurGrow - 68% Pěstitelská

Registrován: Jun 2014
Příspěvků: 42  

Spam Příspěvek č. 16






Zdravím, už mi to příjde, že to tady tak trochu spamuju

Foto 1: FIM střih SnowBudu
Foto 2: Lámání SB po cca 1 týdnu (líbí se mi)
Foto 3: Lámání SB nový (na cca 12ti větvích, aby se mi to do toho malého skleníčku vešlo)
Foto 4: Spálený list Durbanu hnojivem
Foto 5: Vaření kotle s home-made hnojivem, max. teplota cca 60-70°C

Všechno opět 5Mpxls mobil.

..P.S. Něco takového si na podzim musím vyrobit! Normálně vrtačku, tenkej drátek do ní, nějaký síto, přes který to k tomu rotoru budu dávat a jedem
http://www.youtube.com/watch?v=jn2H1ERRUsY

Pěstu Zdar!

Naposledy upravil AmateurGrow 01-07-2014 v 21:43 PM

Old Post 01-07-2014 v 12:46 PM
AmateurGrow je offline   Profil uživatele AmateurGrow   Find more posts by AmateurGrow   Foto galerie člena AmateurGrow   Click here to Send AmateurGrow a Private Message   Add AmateurGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-07-2018 - První pěstování - 12 odpovědí
15-07-2017 - PrvnÍ Pokus Okno 2017 - 39 odpovědí
10-09-2008 - muj první. pokus - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7999260 seconds with 37 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív