Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky jsem zjistil ze jsemn se obaval zbytecne.po dlouhych destich kvitka zacaly krasne kvest jsou vitalni,rozrostli se listy se zvecili....no ale slunko to stejne chce.pro priste az bude zase prset dlouho jak svina tak uz budu naprosto v klidu.
kurva!!!!uz mi rastlinky napadli aj plesne acez taketo dazde sa mi tam ani moc nechce..no to bude fakt uroda ako sa nepatri..co tak obalit rastlinky do igelitoveho vreca aby sa plesne nerozsirovali zaroven aby neprsalo na palice,ked su aj zrele na kosenie?
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
to highmat: a ako budu dychat? ... ved tam bude prenikat vlhkost. tak budu plesniviet tak ci tak.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
me ted trapi jinci vec.sice privazani rostlin k nejakym oporam.jak kvetou,tak se tesce prohybaji pod tihou palic.sice jsem je privazoval,ale musim splasit nejaky pevnejsi "klacky".co myslite je lepsi privazat je ke klacku,nebo jak stan?tri pevne body snurou ke kolikum v zemi?
kdyz je privazes k zemi tak je donutis dlouhobobe "posilovat" vetve, ale pokud se uz ted prohybaji pod palicemi tak bys je akorat dorazil. podle me je nejlepsi poradnej klacek
2 MUZsRANAMI: ono by to mohlo zabranit prenosu,a pokial sa vycasi aspon na chvilu tak by tam mali teplejsie, teda by mohli rychlejsie schnut..a poial su tam plesne tak vyrabaju co2 co by mohli rastlinky spatne zuzitkovat,ha?
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
highmat: když obalíš palice igelitovým pytlíkem, tak se to spíš zapaří ne? Plísně se rozrůstaj po kytce hlavně podhoubím, kterýmu pytlíkem v ničem nezabráníš. Jako prevence by mohlo být dobrý postavit nad kytkama přístřešek z igelitu, aby na ně nepršelo. Pokud teda nemaj kyti 3m, a pokud to máš na zahradě, aby to nelákalo pozornost...
to jsem rad. jo a tak me napadlo, ze kdyz se dela plisen - neni to tim ze sou to obyvkle zabijacky modely, ktery maj pevny velky palice do pul kytky - tak kdyz do toho natece, tak to plesnivi, u mich milacku noname/sativa ty palickY sou docela maly a jde k nim vzduch tak mam pocit, ze se to nemuz stat (doufam) pokud je to jinak tak me opravte dekuji Vas Scoty
no s tou pryskirici bacha, kdyz hodne chcije tak se smejva, neni pravda ze ne... Ja se s urodou pomalu loucim u nas chcije kazdej den minimalne 6 hodin, z toho od pondelka do ctvrtka to byly privalovy deste jak svin. Kytky uz maj takovou nezdravou barvu, vubec se mi to nelibi...fuck of hniloba
Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.
...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )
Jo tak kdyz to dostava az takovej HARD CORE tak to potom mozna jo.U nas je spis jen hnusne a semtam zaprsi takovej cajiicek,takze z te smyte pryskirice zas takovej strach nemam.Stejne mam zatim jen paar chlupu,tak doufam ze az mi to zacne pryskiricovatet tak uz bude liip. Jinak s tou plisni,loni mi plesniveli aji hutny sisky aji ty mensi a ridsi.Podle me se ty zarodky plisne prenaseji vetrem a kam spadnou,tam to zkurvijou.
Moc bych se neradoval, páč zítra zas má být to samé co v minulých dnech. A to mě strašně moc s*r* doufám, že se to postupem času umoudří (jak začnou kvést moje kýti ).
Viz. http://www.e-pocasi.cz/zitra akorát teploty by neměly být už tak nízké.