Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1: taky to resim,uz ted nekdy vlasy dorostou akorad,jenze zrovna ted budu hledat good job.Jdu teprve na vejsku do Brna takze to klido pocka,najdu si fleka(s dlouhejma vlasama problem nebude) pak se prihlasim ve skole tak 2 -3 mesice pockam a pak nahodim dready.
SCHRNUTI:
s dredama mas mnohem mensi sanci,klido bych tipnul ze i -50% (ne vsude jak budete psat ale obecne...)
Takze je na vas co s tim udelate ,ja rozhodne radsi budu bez prace a holt nebudu na koleji tolik kalit ale na svoje pravo nosit na hlavne dredy si rozhodne kvuli tomu sahnoutr nenecham.Peace
Původní příspěvek od Jahudka! Ono je taky neco jinyho delat managera uz nejakej cas a postupem doby si udelat povest a pak dredy.Neco jinyho je se jit s dredama hlasit o misto.V kazdym pripade te dredy pri nastupu znevyhodnujou,nikdo totiz mevidi co v hlave opravdu mas a kazdej soudi podle zevnejsku.Zkus si na schuzku prijit v nevhodnym obleceni a uvidis.Nikoho nebude zajimat co mas v hlave,ale odsoudej te rovnou podle zevnejsku.Tvje sance na uspech v jednani budou o dost mensi.Je to normalni,skoro kazdej da na prvni dojem a ten je u obchodnich schuzek to nejdulezitejsi.Takze pokud chces opravdu delat managera,bejt tebou na dredy minimalne na nejakej cas zapomenu))
Naprosto souhlasím.
Vidět dredy na člověku v obleku, se v očích vylučuje. Ani se mi nezdá pochopytelné, proč by si schopný manager brzdil kariéru kvůli pokrývce hlavy. Myslím, že život managera je orientován ke kapku konzumější podobě. Obdivuji tedy, když to někdo spojuje
néní to o státě, je to spíše o lidech, jsme tady pořád moc usedlí, ale spíše mě sere, že by člověk měl dostat šanci. Příjde na pohovor, a pokud personalista stojí za něco, měl by poznat vhodnou osobu pro danou práci, a snad by mělo být jedno, co má na hlavě...ale prostě je to psycho, pokud někdo má dredy a chce je mít, musí za ně bojovat, i když je to psycho :/ a bohužel, z vlastní zkušenosti vím, že přednost dají jiným...
Ono je to celkem komický kombinovat dreadlocks se snahou stát se manažerem... Když se člověk zamyslí, že původně dredy Rastas nosili aby se oddělili od kultury konzumu a honby za ziskem... Tedy měli je nejen kvůli tomu, ale byl to jeden z důvodů... Ale já tvrdím ať si každej vybere svoji cestu a řekl bych že i s dreadama se člověk může stát manažerem, bude-li dostatečně průbojnej, pilnej a trpělivěj. Bude to těžší, ale ne nemožný...
Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...
Dredy nemam a neplanuju, protoze s delsima vlasama vypadam jako pi*a.. no a na dredy bych potreboval dlouhe... musel bych 3 roky chodit kanalama nez bych si je moh udelat..
seru na to, dredy nemusi mit kazdej
No, tak hesla typu: nezalezi na tom co mas na hlave, ale co mas v hlave- to je tak trosku ulet, ne? Jo, taky bych si hrozne pral, aby byl svet spravedlivy a cisar se s vym novym satem nebyl nahaty, ale obleceny, ale tak to kamo fakticky NECHODI.
Pokud mas strach o to, ze nedostanes praci jenom kvuli tomu, ze mas na hlave dredy, tak vez, ze tvoje obavy jsou opodstatnene. Obzvlaste v zaprdene ceske republice, te baste postkomunisticke kontrasvobode. Nerikam, ze praci nesezenes, ale priprav se nato, ze pro vetsinu lidi se z niceho nic stanes SPINA.
Ceskou republiku ovlada z drtive vetsiny obyvatelstvo, ktere se rekrutuje z dob bolsevicke normalizace, kdy hesla typu: mas li dlouhy vlas, nechod mezi nas; znely lidem v hlavach od utle predskolni dochazky az do dob, kdy jejich vlastni potomci premysleli a hltali typky typu Roling stones, jako hymna slusneho cloveka a tem pak znovu vypraveli toto trefne heslo. A cekal by snad nekdo, ze se mavnutim kouzelneho proutku sametove revoluce v techto lidech neco zmeni? Ne, ani hovno. Furt ty same archetypy, furt to same dogma, ale neco se prece jen zmenilo. Dnes jiz mladez nenosi jen dlouhy vlas, nybrz i ty zasmodrchane breeedy. Hnus, no ni?
4gee-gee : Nekomu se dready libi nekomu ne hold mame na to jinej nazor Co se tyce tydle podelany republiky snad se jednou dostanu nekam jinam hold dready si proste udelam no. jak tu nekdo psal kazdej si vybere svoji cestu.
no já mám vlasy málem pod lopatky, pár dreadů a pár copánků, dělám technickou podporu prodeje, čili : jednání se zákazníkama, večírky, výstavy atd.. a nikdy mi nigdo nic neřekl a ani si nestěžoval, šéf má ze mně maximálně prdel, při nástupu by to problém možná byl.
já myslim že pokud máš dredy a hlásíš se na místo,,určitě si toho hned všimnou a ještě když je člověk opiercovanej a potetovanej,,v takových firmách kde jsou všichni "na úrovni" lidi jako my odmítají,,člověk chodí na školy nevim jak dlouho a pak na něj kašlou,,my jim nemůžem nic zazlívat,,jelikož tak byly vychovaný nebo jim to společnost vštěpila,jak se kdo má chovat a jak vypadat,,ale určitě to má člověk snažší když ho má přijmout jeho matka,,stačí vysvětlit že dredy nejsou jen humus na hlavě a můžou bejt upravovaný(ne ze salonu žejo?)a když se k nim člověk dobře oblíkne a má dobrý vystupování tak to není problém (v práci)bych řekla..moje mamka je kadeřnice,,a řekla mi že jestli si něco takovýho pořídim tak mě ostříhá,,a teď sou všechny zákaznice nadšený(takový fifleny)a ošahávaj je s tim že ty moje se jim líbí,,ale jinak jim to přijde u ostatních hnusný...a to nevěděj že si je meju 1 za 14 dní(někdy i častěji)a dělalo mi je asi 6 lidí tak porůznu kdo se namanul...
každej to má jinak žejo?můj kamarád si je nemyl 3 roky co je má a to je pěknej humus,,,když se jedem vykoupat do rybníka tak je potom vyperu,aby nesmrděly jak rybina,,už kvůli mýmu klukovy,aby nemusel spát na druhý straně postele
zas správnej rasta by je neměl mejt,,ale to je pak ten problém,,zaměstnání,--*doporučuji být umělcem...nebo dělat že nejsou tvoje