Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě nějaký makra, jinak je to těsně před setnutím, mám fakt radost je to turboobsypaný a lepí to jak ďas - moc mi to připomíná Nebulu, co sem měl pod 600W, ale tohle je ještě tvrdší a je toho mnohem víc...
Rozhodl jsem se, že dnes ukončim život těmto nebohým kráskám, kurva jak já se zpráskám... Mno pohádky je konec, protože zvoní zvonec... Cheche - tady to stejně nikdo nečte ...
Pampalini: Sušení u mě probíhá způsobem: ufiknu za stonek (kořeny nechám v květníku), z kytky sešmikám velký a střední listy, dám do skříně, po třech dnech stříhám, to co se mi nelíbí, pak dosušim cca za 14 dní, pak dám do piksly a do tmy. Zkoušel sem mrazák, ale neni to ono... Ale na delší dobu asi jo (hlavně v létě), ale musel bych mít pikslu na hůlo ultravakuum. Standartní sušení - v malinko pootevřený skříni, v pokoji je teplota 18°C, otevřený okno, bez ventilátorů. Neni to úplně ideální, ale zase tolik tomu pozornost nevěnuju. Spíš mě štve to charakteristický aroma, po kterým je cejtit celej byt a když někdo přijde, tak je to total provar Průběh jednoho mojeho sušení k vidění zde: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6
Tak sem to nasušil a začal vyhulovat. nevážil sem to, váha mě až tolik nezajímá. Mám toho asi 6 plnejch vaniček + tu malou co vidíte. Smokereport: je to dobrý, je to dobrý
Moc všem díky za karmy pánové, moc potěšili ode všech, ještě jednou díky, moc si jich vážim...
citace:
Původní příspěvek od dlouhán chutná ten chronic stejně jako indoor? rozhodně tak vypadá.
ať šmakuje
zdarec dlouhán, abych pravdu řekl, tak ano, dokonce to má i podobnou konzistenci - teda hlavně hlavní centrálky... Musim říct, že mi to dává do řepy celkem slušný kapky, chutná to hutně, těžkej kouř, hodně mi připomíná konzistencí a vůní podlampovou Nebulu. Pár lidem (upozorňuju, že žádný lamy ), když sem je zhuloval a ukazoval pálky, tak si mysleli, že to je podlampa (tzv. hydroskéro alias čudka obecná) Nevim, co bych víc řekl, zhuluje to celkem dost, no
Ježíš, Pupiset: díky kucí ,jj, zhulenejch lidí na podzim přibejvá - začíná klasická depka ze tmy, tak to musíme rozhánět hulbou, že jóó
Kámo taky sem pěstil Chroniku na balkone a jeto fakt kotylek. Mělsem 15l květináč! Takže pěknej stromeček!! A jeto fakt vostre nařez!!! Ata chut HMMMMMMMMMM
Pribor: jasný, chronic je prima genetika... dává dobrý výnosy, je odolnej a chutná good, i když se ho časem taky přehulim.. Nemáš fotečku toho tvýho stromku? Kdyžtak si jí sem někam hoď a když bude stromek pěknej, tak tě karmička nemine...
Ještě si sem dovolim dát poslední sklízenou kytku - sklízim dnes. Jedná se o řízek Blueberry, kterej se mi oproti svým kolegům, co šli pod lampu, opozdil a hned jak se vzpamatoval, tak chytil svilušky. Ponechal jsem ho tedy svému osudu a nechal v květníku nejdřív za oknem jen tak, pak na balkóně... Stáří asi tři měsíce. Bohatá úroda, už se těšim na prvního a taky posledního špeka z týhle kytizz Kytizz je fakt odolná, odolala i nedávným orkánům a všem nástrahám počasí Výnos: asi půl géčka