Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Balkon 06 - Chronic, Nebula
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

Ještě nějaký makra, jinak je to těsně před setnutím, mám fakt radost je to turboobsypaný a lepí to jak ďas - moc mi to připomíná Nebulu, co sem měl pod 600W, ale tohle je ještě tvrdší a je toho mnohem víc...

Old Post 10-10-2006 v 20:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Schluss Příspěvek č. 18

Time to kill

Rozhodl jsem se, že dnes ukončim život těmto nebohým kráskám, kurva jak já se zpráskám... Mno pohádky je konec, protože zvoní zvonec... Cheche - tady to stejně nikdo nečte ...

Old Post 12-10-2006 v 18:05 PM
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Rappa jak budes susit mas nakou s voji vychytavku ?

Old Post 12-10-2006 v 18:55 PM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Pampalini: Sušení u mě probíhá způsobem: ufiknu za stonek (kořeny nechám v květníku), z kytky sešmikám velký a střední listy, dám do skříně, po třech dnech stříhám, to co se mi nelíbí, pak dosušim cca za 14 dní, pak dám do piksly a do tmy. Zkoušel sem mrazák, ale neni to ono... Ale na delší dobu asi jo (hlavně v létě), ale musel bych mít pikslu na hůlo ultravakuum. Standartní sušení - v malinko pootevřený skříni, v pokoji je teplota 18°C, otevřený okno, bez ventilátorů. Neni to úplně ideální, ale zase tolik tomu pozornost nevěnuju. Spíš mě štve to charakteristický aroma, po kterým je cejtit celej byt a když někdo přijde, tak je to total provar Průběh jednoho mojeho sušení k vidění zde: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6

Old Post 12-10-2006 v 21:38 PM
Host
Host

Už je to v suchu... Příspěvek č. 21

Tak sem to nasušil a začal vyhulovat. nevážil sem to, váha mě až tolik nezajímá. Mám toho asi 6 plnejch vaniček + tu malou co vidíte. Smokereport: je to dobrý, je to dobrý

Old Post 28-10-2006 v 23:04 PM
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Congratulation

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 29-10-2006 v 17:29 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

pekny, jezis to bude zase zhulenejch lidi k+

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 29-10-2006 v 17:33 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

skvělá práce mr. rappa!
chutná ten chronic stejně jako indoor? rozhodně tak vypadá.
ať šmakuje

Old Post 30-10-2006 v 11:18 AM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Pohodička Zhuleneckej smokereport Příspěvek č. 25

Moc všem díky za karmy pánové, moc potěšili ode všech, ještě jednou díky, moc si jich vážim...

citace:
Původní příspěvek od dlouhán
chutná ten chronic stejně jako indoor? rozhodně tak vypadá.
ať šmakuje

zdarec dlouhán, abych pravdu řekl, tak ano, dokonce to má i podobnou konzistenci - teda hlavně hlavní centrálky... Musim říct, že mi to dává do řepy celkem slušný kapky, chutná to hutně, těžkej kouř, hodně mi připomíná konzistencí a vůní podlampovou Nebulu. Pár lidem (upozorňuju, že žádný lamy ), když sem je zhuloval a ukazoval pálky, tak si mysleli, že to je podlampa (tzv. hydroskéro alias čudka obecná) Nevim, co bych víc řekl, zhuluje to celkem dost, no

Ježíš, Pupiset: díky kucí ,jj, zhulenejch lidí na podzim přibejvá - začíná klasická depka ze tmy, tak to musíme rozhánět hulbou, že jóó

Old Post 01-11-2006 v 17:33 PM
Pribor
Nový Člen

Karma uživatele Pribor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Kámo taky sem pěstil Chroniku na balkone a jeto fakt kotylek. Mělsem 15l květináč! Takže pěknej stromeček!! A jeto fakt vostre nařez!!! Ata chut HMMMMMMMMMM

HAPPY JOINT

Old Post 05-12-2006 v 17:48 PM
Pribor je offline   Profil uživatele Pribor   Find more posts by Pribor   Foto galerie člena Pribor   Click here to Send Pribor a Private Message   Add Pribor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

Pribor: jasný, chronic je prima genetika... dává dobrý výnosy, je odolnej a chutná good, i když se ho časem taky přehulim.. Nemáš fotečku toho tvýho stromku? Kdyžtak si jí sem někam hoď a když bude stromek pěknej, tak tě karmička nemine...

Old Post 05-12-2006 v 18:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

Ještě si sem dovolim dát poslední sklízenou kytku - sklízim dnes. Jedná se o řízek Blueberry, kterej se mi oproti svým kolegům, co šli pod lampu, opozdil a hned jak se vzpamatoval, tak chytil svilušky. Ponechal jsem ho tedy svému osudu a nechal v květníku nejdřív za oknem jen tak, pak na balkóně... Stáří asi tři měsíce. Bohatá úroda, už se těšim na prvního a taky posledního špeka z týhle kytizz Kytizz je fakt odolná, odolala i nedávným orkánům a všem nástrahám počasí Výnos: asi půl géčka

Old Post 20-01-2007 v 13:54 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás