Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Holland´s Hope 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
ares
Stálý Člen

Karma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% Pěstitelská

Plagron Příspěvek č. 17

Takže co se týče Phyt-aminu a Plagronu obecně, vyčerpávající info zde: PLAGRON
Pro pořádek... ;-)

Naposledy upravil ares 08-08-2006 v 21:12 PM

Old Post 03-08-2006 v 17:04 PM
ares je offline   Profil uživatele ares   Find more posts by ares   Foto galerie člena ares   Click here to Send ares a Private Message   Add ares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ares
Stálý Člen

Karma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% Pěstitelská

Přehled Příspěvek č. 18

Tak už prší čtvrtý den. Kytkám to zatim prospívá, ale doufám že si na kvetení ještě pořádně užijou slunce... Největší má 191 cm.
Zítra dostanou první porci Kristalonu na plod a květ. Pomohlo by kdyby přestalo pršet abych mohl aplikovat i Phyt-amin.
Dnes Vám ukážu přehled růstu a přírůstku. V červenci mi přímo rostli před očima. Rekord byl 8 cm na výšku během 24 hodin. Co se týče nulového přírůstku mezi 10tým a 25tým dnem, je to kvůli přesazení. Kytky ve skutečnosti rostly, ale tím že jsem je dal trochu níž, doháněly chvíli ztrátu. červená čára označuje začátek kvetení.
Ještě jsem si vzpoměl, co se týče košatosti myslim že jsou v pohodě. Dnes jsem na jedné měřil roteč mezi nejkrajnějšími větvemi - 80 cm. Větví maji moc, zítra je zkusim spočítat a vyfotit. Jedna má nejspodnější větev silnou a vysokou skoro jako stonek.
Případné dotazy rád zodpovím.

Naposledy upravil ares 05-08-2006 v 21:51 PM

Old Post 05-08-2006 v 21:38 PM
ares je offline   Profil uživatele ares   Find more posts by ares   Foto galerie člena ares   Click here to Send ares a Private Message   Add ares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

kdyz uz hnojis krystalonem tak JAHODA na kvet a ty grafy ?????ale je pekne postarano o mladatka

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 05-08-2006 v 21:46 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ares
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

No ten na jahody mám taky, máš ověřený že je lepší? Ty grafy znázorňují růst v čase, ale to z nich snad vyplývá, ne?

Old Post 05-08-2006 v 21:52 PM
ares
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Pod tlakem argumentů jsem od Kristalonu upustil. Díky za rady. Včera jsem pročítal vaše názory na hnojiva a nakonec jsem se rozhodl pro květový stimulátor C´Buzz. Jen nevim jak rychle po objednání mi na dobírku dorazí. Ale doufám že v průběhu týdne. Dnes pomalu vykukuje sluníčko takže večer rozprášim Phyt-amin a jakmile dorazí stimulátor, začnu i s ním.
Dnes nejspíš pořídím další fotky, tak je večer připojim.

Peace!

dude9

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007
The Emperor Wears No Clothes

Old Post 06-08-2006 v 11:48 AM
ares
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Zdravím Vás! Jelikož se počasí neumoudřilo, nedošlo na Phyt-amin ani na focení. Doufám že se jasnovidci konečně trefí a ve středu bude hezky, abych vše dohnal.
Jinak díky za kladné ohlasy a K+!

Peace!

dude9

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007

Old Post 07-08-2006 v 20:09 PM
ares
Stálý Člen

Po dešti... Příspěvek č. 23

Dnes odpoledne naštěstí došel bohu deště dech. Šel jsem tedy omrknout jak těch 5 a půl dne holky ustály. Celkově to vypadá docela dobře, ale moje "favoritka" mi ukázala něco co mi ani trochu neudělalo radost... A favority nemusim...
Dnes můžete vidět přírodní zavlažovací systém. Jsem zvědav za jak dlouho to kytky vypijou.. Doufám že dřív než je ohrozí hniloba. Co si o tom myslíte? Může to kytkám uškodit? Už se to párkrát stalo ale vždy přišlo intenzivní slunce a voda během dne zmizela. Teď si tim moc jistý nejsem.

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007

Naposledy upravil ares 08-08-2006 v 18:07 PM

Old Post 08-08-2006 v 17:33 PM
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Ty koule jsou na tvej favoritce?

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 08-08-2006 v 17:42 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ares
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Bohužel ano... Paradox je že tahle je nejkošatější. Ostatní jsou jí sice těsně v patách, ale i tak je mi to moc líto. No co se dá dělat, půjde asi ještě dnes. Ikdyž se mi do toho vůbec nechce...

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007

Old Post 08-08-2006 v 17:46 PM
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ty voe, vždyť máš ty květináče ve vodě !!! Jestli je tam tak necháš tak to uhnijou na 100%, tím si buď jistý... Doporučoval bych přesunout je z toho rybníčku...

Old Post 08-08-2006 v 17:55 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ares
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Právě že s přesunem to neni tak lehký. Mám je tam kvůli utajení a jiný místo mě zatim nenapadá. Ona tam ta voda dlouho nevydrží. Aspoň do teď to tak fungovalo. Ale pokud do zítřka nezmizí, nějak to pořešim...

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007

Old Post 08-08-2006 v 18:03 PM
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

A co třeba pod ně hodit polystyren ?

Old Post 08-08-2006 v 18:05 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ares
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Přesně tak! Myslel jsem taky na podložení. Akorát jsem nevěděl čím.. Polystyren zní dobře, hned se jdu po nějakém podívat...
Díky!!

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007

Old Post 08-08-2006 v 18:10 PM
shakelukas
Stálý Člen

Karma uživatele shakelukas - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

zdar, jj polystyren tam hod,to je v poho napad....ty koreny nemaji radi tolik destove vody,uhnijou ti !!! hod to nekam mimo to,nebo fakt ten polystyren.......

Old Post 08-08-2006 v 18:21 PM
shakelukas je offline   Profil uživatele shakelukas   Find more posts by shakelukas   Foto galerie člena shakelukas   Click here to Send shakelukas a Private Message   Add shakelukas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ares
Stálý Člen

Situace kolem rybníku Příspěvek č. 31

Ještě jednou díky za nápad s polystyrenem! Zde je realizace...

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007

Old Post 08-08-2006 v 19:43 PM
ares
Stálý Člen

Situace kolem chlapa Příspěvek č. 32

Po krátké pauze následovala nepříjemná záležitost týkající se nezvaného hosta...
Škoda, kytka to byla krásná. A ta vůně... Ale to není to co pěstitel žádá...

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007

Old Post 08-08-2006 v 19:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-08-2013 - Holland Hope , Magic - 17 odpovědí
11-10-2007 - Holandsky Rok 2007 - 21 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás