Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak už prší čtvrtý den. Kytkám to zatim prospívá, ale doufám že si na kvetení ještě pořádně užijou slunce... Největší má 191 cm.
Zítra dostanou první porci Kristalonu na plod a květ. Pomohlo by kdyby přestalo pršet abych mohl aplikovat i Phyt-amin.
Dnes Vám ukážu přehled růstu a přírůstku. V červenci mi přímo rostli před očima. Rekord byl 8 cm na výšku během 24 hodin. Co se týče nulového přírůstku mezi 10tým a 25tým dnem, je to kvůli přesazení. Kytky ve skutečnosti rostly, ale tím že jsem je dal trochu níž, doháněly chvíli ztrátu. červená čára označuje začátek kvetení.
Ještě jsem si vzpoměl, co se týče košatosti myslim že jsou v pohodě. Dnes jsem na jedné měřil roteč mezi nejkrajnějšími větvemi - 80 cm. Větví maji moc, zítra je zkusim spočítat a vyfotit. Jedna má nejspodnější větev silnou a vysokou skoro jako stonek.
Případné dotazy rád zodpovím.
Pod tlakem argumentů jsem od Kristalonu upustil. Díky za rady. Včera jsem pročítal vaše názory na hnojiva a nakonec jsem se rozhodl pro květový stimulátor C´Buzz. Jen nevim jak rychle po objednání mi na dobírku dorazí. Ale doufám že v průběhu týdne. Dnes pomalu vykukuje sluníčko takže večer rozprášim Phyt-amin a jakmile dorazí stimulátor, začnu i s ním.
Dnes nejspíš pořídím další fotky, tak je večer připojim.
Zdravím Vás! Jelikož se počasí neumoudřilo, nedošlo na Phyt-amin ani na focení. Doufám že se jasnovidci konečně trefí a ve středu bude hezky, abych vše dohnal.
Jinak díky za kladné ohlasy a K+!
Dnes odpoledne naštěstí došel bohu deště dech. Šel jsem tedy omrknout jak těch 5 a půl dne holky ustály. Celkově to vypadá docela dobře, ale moje "favoritka" mi ukázala něco co mi ani trochu neudělalo radost... A favority nemusim...
Dnes můžete vidět přírodní zavlažovací systém. Jsem zvědav za jak dlouho to kytky vypijou.. Doufám že dřív než je ohrozí hniloba. Co si o tom myslíte? Může to kytkám uškodit? Už se to párkrát stalo ale vždy přišlo intenzivní slunce a voda během dne zmizela. Teď si tim moc jistý nejsem.
Bohužel ano... Paradox je že tahle je nejkošatější. Ostatní jsou jí sice těsně v patách, ale i tak je mi to moc líto. No co se dá dělat, půjde asi ještě dnes. Ikdyž se mi do toho vůbec nechce...
Ty voe, vždyť máš ty květináče ve vodě !!! Jestli je tam tak necháš tak to uhnijou na 100%, tím si buď jistý... Doporučoval bych přesunout je z toho rybníčku...
Právě že s přesunem to neni tak lehký. Mám je tam kvůli utajení a jiný místo mě zatim nenapadá. Ona tam ta voda dlouho nevydrží. Aspoň do teď to tak fungovalo. Ale pokud do zítřka nezmizí, nějak to pořešim...
zdar, jj polystyren tam hod,to je v poho napad....ty koreny nemaji radi tolik destove vody,uhnijou ti !!! hod to nekam mimo to,nebo fakt ten polystyren.......
Po krátké pauze následovala nepříjemná záležitost týkající se nezvaného hosta...
Škoda, kytka to byla krásná. A ta vůně... Ale to není to co pěstitel žádá...