Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hm, tim tlakovym dripem je myslena takova ta Sprayers zavlaha cico? To uz chce radny cerpadlo, tady s akvaristikou nevystacis..Aby se tam potom neucpavly zas ty sprchovaci jehly..
Stim filtrem nejde nez souhlasit, je ale nutne kupovat to growshopacky profi-drip-rameno , anebo by stacil jen nejaky akvaristicky, popripade homemade filtr?
A nestaci ty kapilary nahodou jednou za cas prohnat peroxidem???
Pardon mate recht. Ja s tim proste mel problemy i kdyz jsem tam mel filtr (asi spatnej), i kdyz jsem pouzival peroxid. Ja si to nedelam, delej jak myslis/myslite, ale matko291 ja Ti doporucuju to NFT.
23
No nevím, kdyby se ucpávaly kapiláry Manhmutovi, tak drip asi nejede Je to možný, ale dá se tomu předejít, třeba použitím větších kapilár a nebo změnění výživi, protože kytka asi nestřebává 0,05-01mm částečky v BIO hnojivech
OK rikam nechci se dohadovat, asi jsem mel spatny kapilary, nebo filtr, nebo co ja vim. Ja se nehadam, ja jen doporucuju NFT, o kterem jsem s matkou291 mluvil. OK?????????
Drevo:mas pravdu, kdyz si to udelas poradne, tak je to urcite bez problemu......
Koncim........
23
ten NTF systemek je dobry system 23 mi to polopate vysvetlil viem ako to funguje ale co som pozeral na g-shope v Prahe tak nieco take co by sa mne hodilo ako uplne dokonale na moj vkus stoji 7000Kc a to si musim este prehodit na nase co cini cca 9000Sk.Ale hlavne mojou poziadavkou je aby som nemusel pri tom byt kazdy den lebo skrinku budem mat v dome a ten je od mojho bydliska 25km tam a 25km spat.A behat kazdy den to je v tejto dobe dost nakladne viete ako to myslim
Jde taky o to jestli matce291 jde jen o vynos, nebo jestli treba neuprednostnuje kvalitu nad kvantitou.
Jinak souhlas s kocourem, ze nejmene narocny je ebb&flow, ale ta cena je drsna. Jinak NFT homemade z trubek je dost narocny na sestaveni, ale je to mnohem levnejsi nez origos.
23
Kuwa, nez abych kupoval naky filtr za 7kol si raci poridim ten profispoj jaxem psal,v gs stoji 1300, ma filtr a zpetnou klapku v sobe..
A jaka je furt ta cena za Ebbnflow? to vis, ze dyz kupujes cely system v gs, tak te to vyjde skuru jakto nft, ae neni nic jednodussiho nez to zbastlit doma, za par korun..
Este ohledne korenovy plisne- dokud to clovek v tom ebbu neprehani ze zalivanim, tzn3-4krat denne, je to vpoho.. Naposled sem si zahral na micurina a poustel jim to tam casteji po mensich davkach, a pak to uz spatne prosychalo, no a koreny nevypadaly nejzdraveji..
Hae, esi mas v podpisu film o pestovani, neni to I grow chronic? vzdyt tam to mas komplet predvedene, niceho se neboj.. Bedna, do ni 2 diry, jeden pritok, druhy odtok, atd atd..Nezapomen radne napufrovat keramzit..
drevo&badjoke
ale chalani ja problem zo stavbou nemam ani z jednym systemom mne ide o ten hardvare kde zohnat okrem g-shopu ten napustaci stol lebo napr. by som ho chcel s hladkym dnom ako je v tom spominanom filme co spomina badjoke
Kvuli ebbu do gs vubec lezt nemusis. Tu bednu bych tolik nehrotil, normalne obejdi domaci potreby, az uvidis neco s potrebnymy rozmery, taxi to kup. Udelas 2 diry, na takovy ty hadicovy koncovky, jak je vtom filme, co tu vzpominam, namontujes, zalejes silikonem, na jednu koncovku napojis hadici s cerpadlem( staci akva cca 700l/hod), na druhou hadici na odtok, zvrchu este 10cm hadice na prepad, cerpadlo staci akva cca 700l/hod.. Dival ses ty vubec na ten film???
jasne badjoke a mam este kopu inych filmov
mne ide len o tu napustaciu vanu a v domacich potrebach asi tazko zozeniem vanu o rozmeroch 120x120x15 (sxdxh)
pred chvilou som kontaktoval firmu ktora sa zaobera vyrobou roznych vyrobkou z plastu a poslal som im navrch na ebb&flow napustyci stol podla rozmerov ake by som potreboval(viac foto).Teraz cakam na odpoved o cene,case s dodani stola ku mne domov.Ako nahle budem mat info doma dam ho sem Vam setkym mojim bratrom a segram