Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ThomasK: jestli ti to už kvete, tak už možná i dřív...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Původní příspěvek od ChaoticRoman ThomasK: jestli ti to už kvete, tak už možná i dřív...
ahoj, a myslíš že je dobrý to hnojit krystalonem start, když už to má docela dost těch "chloupků" nebo už hnojit krystalonem plod a květ? Je taky dobrý to hnojit výluhem z kopřiv když dozrávaj palice, nebo jsou ty kopřivy jen na růst?
Zdarec. Mě c99 už delší dobu hází sem tam nějaký ten chloupek v oblasti větví. Co by se stalo, kdybych teď některý výhonek zaštípil, rostl by dál a rozdvojil se, nebo kytka už si myslí, že má kvést a tak by už neporostl.
Jinak ta kytka je celkově malá, což mě dost smolí.
U mě jedna kytka sem tam chloupek má...ale myslím, že ještě poroste
ThomasK: Jestli chceš, aby vykvetla co nejdřív, tak začni hnojit tím krystalonem květ a plod...kopřivy jsou na růst, květu už moc nepomůžou...ale jde o to, v jak pokročilé fázy květu to máš...jestli jen pár chloupků, tak je normálně v růstu a asi to budeš muset seknout dřív...jestli už má malé palice, půjde to do té půlky září sklidit už zralé...zkus hodit fotku...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Tak mě už to nasadilo na květ tak před týdnem, vůbec mi to nevadí, kytky jsou velký jak prase a nemám strach, že by ještě nevyrostli, právě naopak . Počasí je prostě nádherný, co víc si přát. Myslím, že na nahazování květu není vůbec brzy, jestli jste si nevšimli, tak se nám začal den pěkně zkracovat . Já dávám víc a víc hnojiva na květ, když budu moct sklízet v půlce září, tak se zlobit nebudu, aspoň budu klidnej, že mi to jezedáci neposekaj
cau,fotky jsou z 12.7.06.kytka byla pod lampou 24/0,potom sla ven a zacala kvest.Dnes byla sklizena.Je to erdbeer.Posleze se pokusim o detailnejsi foto
Naposledy upravil františekzeleny 23-07-2006 v 08:51 AM