Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tu výbojku bych asi spíš dal napříč a pověsil ji na nějaký držák přišroubovaný kolmo na delší stěnu čímž by jsi ji mohl vysunout,aby byla rovnoměrně mezi oběma kusy.
Nevím jak je to přesně myšlený. Výbojka mám zavěšenou na řetězech ve vodorovné poloze, podélně (kolmo ke kratší stěně, i když je to skoro čtverec 1x1m). Je tedy uprostřed mezi objema díly skříně.
no jestli to tam chces mmit i do kvetu tak nevim a to stinitko u te sodikovky...........tys tady nevidel zadne growery jaxe s tim popraly kdyz nemely lowe??tak se podivej do indoorgalerie a procti to cely.
jo a to stinitko bych tam dal urco vetsi
tu teplotu bych tolik neresil, ale samozrejme tam nesmi byt byt az prilis horko. Podle tech vetraku co tma mas bych rrekl ze to bude ok..
Jak mas pripojeny ty vetraky? Ja je tam mam taky ale musim u skrine mit i starou 486 a do ni mam napojeny ty vetraky, trak pokud nekdo prisel na neco jednodusiho tak se ozvete, pic
Co to je 486 ? Já tam mám dvě trafa, z nich jedno táhne dva ventilátorky a to druhý je o něco silnější tak táhne tři. Aby jsme si rozuměli, mám to napojený na adaptéry jak jsou třeba k rádiu.
Tak jsem dostal nějaký řízky, ještě čekám na druh, ale jak ho budu vědět,tak to napíšu. Šlo to poštou a trochu se to polámalo, ale snad se to vzpamatuje, aspoň většina, doufám. Dal jsem to pod pet lahve kvuli vlhkosti, tak to doufám neuvařím
Ty malý kytky jsou ze semínek, daří se jim zatím velice dobře bych řek, jsou ve skříni teprve šestej den a hážou jedno patro za druhým . Ty kytky vzadu, takový povadlý, to jsou ty řízky, co myslíte, vydejchaj to?
Myslíš, jako že mám ty jednotlivý kytky hodit samostatně do většího? Já jsem si říkal, že by to mohlo stačit. Ty řízky se mi moc nevedou, udělal jsem blbost, že jsem nechal ty petky nadzvednutý aby to mohlo dejchat (jsem si myslel) a trochu to poschlo. No za dva budu rád, ale doufám aspoň v jeden
Ty pytle jsou ze spodu propíchaný (docela dost), tak si myslím, že by tam voda stát neměla. Měl bych trochu strach to teď přesazovat abych tomu ty kořeny neponičil.