Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taxem dnes dostal email od nich a tak je pravdou, že komunikujou, ale... je v angličtině a týká se toho, co nevím: jak se to platí????? moc moc prosím o radu (u způsobu platby jsem uvedl tu první /defaultní/ možnost ač nevím co znamenala - bylo to něco jako o posílání a pak něco - asi (jó že je to keš si taky vzpomínám) ale jako že jim to pošlu asi keš tedy no složenku či co na adresu jejich, neb mi ji poslali v emailu.... no nevím.. Ten email vypadá takto:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >
Hello Diamond,
We thank you for the order. We accept also Euro.
You can transfer the total amount of Swiss Francs 70. or Euro 50.--
in cash which you send to:
Pro-C
Postfach
8807 Freienbach
Switzerland
If you want to send us a bank cheque or international money order, you
Have to add another Swiss Francs 15. or Euro 10. for the bank expenses
when we cash it there. We kindly ask you to leave the beneficiary open on cheques or money orders. Shipping and handling: Swiss Francs 20.- (already included in the total price)
Best regards,
Terracava Team Switzerland
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Obědnal jsem si semínka na terracava ale nevím přes co to mám poslat jestli jako cené psaní nebo normální dopis.U ceneho psaní bych musel jit na celní uřad a měl bych ty prachy pojištěné jenomže bych musel napsat svoji i odesilatelovu adresu.U normalního dopisu když se ztratí tak mám smůlu.Mott přes co to posílal?Dík
Snuck