Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foto 7-s1-už je skoro mrtva a to same mi děla 2kytka s1 a nejdřive to začalo na jedne a ta se vzbrchala a valí,ale ty dvě,nevím.. Je to strašná rychlost..tyden a 14 dní a kyt cela žluta.. radu.
Maji červene stonečky,uzdravena ne-viz foto
cau,ake ma kytka korene po vyschnuti?
mne sa ta tiez stalo.
nieco mi zozralo korene a bolo po parade.
skos tam napychat take tie zelezne tyce a na nich daj plastove flasky.
{ake maju na zahradkach pravi zahradkari}
inak moc pekne
k
No nádhera přenádherná, jen tak dál a houšť....
Já myslim, žes tu kytku přehnojil, nic jinýho si s ohledem na ostatní kytky nedokážu vysvětlit.
Ale opravdu krása, K4U...
Právě že s ohledem na ostatní kyti by to byla blbost, ne?! Pravděpodobně je bude hnojit všechny stejně, takže by byly přehnojené všechny... Spíš bych se přikláněl k názoru bBoOrReE-ho, že něco odspoda ožírá kořeny-nějakej hlodavec, hajzl!
Jinak keře fakt brutální-holt někdo umí a ostatní jen čumí! K4U
Původní příspěvek od Pan Ker Právě že s ohledem na ostatní kyti by to byla blbost, ne?! Pravděpodobně je bude hnojit všechny stejně, takže by byly přehnojené všechny... Spíš bych se přikláněl k názoru bBoOrReE-ho, že něco odspoda ožírá kořeny-nějakej hlodavec, hajzl!
Jinak keře fakt brutální-holt někdo umí a ostatní jen čumí! K4U
Díky, myslím si, že čím víc dáš kyt. tak ona ti to na podzim vrátí.. Co mám použít na ty svinbě hlodavý?