Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ludia dobry. Prave sa riadim podla navodu na formulu od AH na kvet a mam to na kvete uz 6dni (grow+bloom+micro). Myslite si ze je vhodne este pouzit postrek phytaminom? mam ho totizto este z minulej sezony.Dokedy ak ano?
weider: zacali viac kosatiet, silno zelene listy, zdravsia rastlina...a co sa tyka vynosu to neviem porovnat bez phytaminu a s nim lebo phytamin pouzivam od zaciatku pestovania...
takze ako som uz spominal mam to na kvete uz 7den a pouzivam mix grow+bloom+micro a rozhodol som sa pridat postrek phytaminom 1x za 5dni pred spanim pocas 5 tyzdnov. Nedojde ku spaleniu rastlin prehnojenim?
tak uspesne to ma za sebou 2davky postreku a druhu davku zahnojenia 100perc. davkou grow+bloom+micro. Ziadne naznaky prehnojenia. Budem zvysovat az kym im to nebude vadit. Myslite,ze dobry sposob?
Soul Rebel: ja mam ten isty. Kupovany od www.hydroponieplus.cz. Ma biele viecko a fuckt smrdi ako ocot. Ale pekne ucinkuje ludia. Uz ho mam na kvete 3tyzden a vynos supis pupis.
Ja davám phytak od zacatku do konce kazdy 3dny 5ml/0,5L + 1ml /1L do zálivky do bubleru, ale do zalivky jednou dam a jednou ne.Jak se me chce.
V rustovi fazi esce Hycol-Z a nemužu si stěžovat.
mno kavalera. Ja si osobne myslim,ze ta plesen moze vzniknut jedine vo vlhkom prostredi. To prostredie je o dost vlhkejsie v mensej teplote. Pri idealnych 25stupnoch je vlhkost v kvete okolo 50percent a viac. Ja mam teplotu cca 32stupnov a vlhkost 35stupnov. Ta voda z paliciek vyschne za chvilu. Striekam tesne po zhasnuti svetla a ta teplota 32stupnov sa tam udrzi este tak 30min. Co neztecie z listov tak to sa urcite odpari, takze o plesen sa nebojim. Ale predsa len nebudem pokusat osud viac ako 5tyzdnov. Ten tyzden este vydrzia. Pekne cukornateju. Musim hodit photo do gallery