Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
panFlick:
I. dobry misto k zalozeni polnosti
II. v praglu se pesti outdoor blbe
III. je tam pekne, tudiz si tam rad zajedu na wejkend na vejlet, sem rad v prirode co nejdal praze
IV. hodne vylidneny okoli ( v podstate spada pod I.)
[COLOR=blue]OK, ale stejně je to sranda.Vodu vozíš z domu? ) Kdybych jel sto kiláků a zjistil sem, že mě někdo sundal pole, tak prchnu do lesů a už se nikdy nevrátím.
no voda teoreticky nemela bejt problem, jelikoz potucek je nedaleko....
no ale ted tak nak prsi trochu nad moje vypocty a ocekavani, takze je mozna na nekterejch mistech az moc nedaleko...
no a navic predevcirem tak nak mrzlo, extrem az -8 co sem cetl, takze to moje holky asi taky neminulo, chudinky....sice ne -8 ale i -3 celou noc dokažou udělat paseku asi...
no nezbyva nez doufat ze neco prezilo a ze to bude tak utuzeny tema extremnima podminkama, ze to prezije uz vse, jinak
Samcov vytrhaj. Ak necháš odkaz, tak ho napíš tak, aby pochopil, že by boli tí samci nebezpeční pre tvoje krásavice. Pretože nemusí rozumieť problematike a mohol by sa ti pomstiť.
Prothiaden : Sewa,jednoznacne to vytrhaj !!! Nema cenu aby ti znicili tvoje rastlinky ... alebo najprv mu tam nechaj odkaz nech to znici,alebo co !!! ... a ked to neda prec do tyzdna-dvoch,tak tak mu to znic ...fakt to nema cenu aby ti to dojebal tvoje rastliny
Ja by som sa bal hlavne o to,aby ti to tam ten druhy grower nenasiel a nevitrhal ti to on !!! ...
Já bych mu ty samce spíš něčim otrávil ... Je to sice sviňárna, ale pořád to sou samci který by eventuélně mohly oprcat tvoje holky,,, ty budeš mít klid m jemu se stala náhoda a najednou to umřelo..... Jeslti je to samec, tak si to podle něčejo musel poznat, což znamená že si asi viděl koule, ALE . Tvoje holky maj do květu ještě daleko, takže si myslim, že až ten samec vypučí, tak tvoje holky stejně ještě dávno kvést nebudou.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 11-05-2007 v 11:51 AM
Nic netrhej, nech mu je tam, tedka ti ještě nic neopyllí ( nemají co, pokud ti kytky nekvetou)
Pokud není blbej, tak je vytrhne při další návštěvě políčka sám a jestli ne, tak bych to nějak narafičil, aby si myslel, že mu zdochli samy.
Vzkaz bych rozhodně nenechávál, co ty víš, může to bejt nějakej hajzel, bude nasranej, že má samce a kyti ti ukradne....
Já bych mu tam ten vzkaz dal, napiš mu tam něco o těch samcích ať si je dá pryč, že to je úplně na nic tohle pěstovat, nepiš mu, že jsi grower, jak říká Jahmaican může to být opravdu nějaký šmejd, který tě chce dostat-spíš teda tvoje holčičky
... a na závěr bych připsal, že jestli tohle četl, tak ať ti jistě odpepíše a nechá to na tomhle místě
jestli ti odepíše, tak si myslím, že to zas taková svině nebude, ale hlavně budeš vědět víc než teď a vytrhnout mu ty samce budeš moci kdykoliv
něco podobnýho se mi stalo loni..na jednom fleku jsme pěstovali 3 ..měl jsem tam kytky jen tak na zkoušku..samce mi taky vytrhali..sice jsem sklidil trochu dřív, ale docela pěkný salámky..třeba budeš mít štěstí na fér člověka
2Prothiaden:Cece a nechces sem hodit i mapku
Jinak bych mu ty samce vyskub a nechal polozeny nekde pobliz jeho polnosti...dojdemuto,kazdopade bych si zjistil kdo to je a hodil řeč
moju faktickú poznámku si nejak nikto nevšimol
no; nikoho si tam nevidel, len si našiel "2 zdechlé samce".. keďže jediný druh cannabisu, ktorý je teraz schopný kvitnúť je ruderalis, ktorý vyzerá dosť "zdechlo"... takže