Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak pratele, slubeny upd.
tu este rastlinky vypadaju tak, ze tie listy niesu moc zle, ale postupne ta zlta pribuda, asi musim zohnat KVALITNEJSIE HNOJIVO!
No tak konecne je cas! cas kedy sa mi vratil fotak len pre vas, 31.deň. zatial tam je Alga Bloom nasadena dufam ze som to spravne napisal zdarec growery!Hola
Jak tak koukám tak sis nedal pokoj s tim platem z lednice
Jinak to máš pořešený líp než 1.round Hawdy Growers
Ale.....
Vidim že žloutnou listy Měl sem stejně zasranej problém - PH přes 7
Snížil sem ho na 6 , nakotlil hnojek a bylo Nepodceň to nebo ti vopadaj a sníží se tim ranec výnos.Vsadim boty že je to na 90% tim
Sem asi slepej ale fak nikde nevidim název odrůdy
21 dní na quětu : od přepnutí nebo od vystrčení prvních blizen ?
vypadaj dost velký na 21.den
2 Shlukmaster :
No jo, pokazit sa pokazilo to, ze je tam obrovska teplota, ale vypada to celkom fajn zatial, dik za sledovanie
2 khook :
Sewa, Ladnice ruleez!
Co sa tyka listov, si sa sekol, ja viem ze to vypada na ph , ale to je 6.1 co mi vobec neprekaza, co mi prekaza su dva dovody, pre ktore aj vznikly zlte listy :
1. Teplota - pohybovala sa od 32 - 36 !!! a teraz 29 (diera v stene )
2. Je to miesana odroda, uz som cely rodokmen rozpisoval v threade predtym...ma super predkov, a je to preste mohutna rastlina ktora potrebuje vela miesta a tu ma iba 0,75 L kvetinacik, co je jej evidentne malo...
Ale! ostrihal som velke listy, pohnojil, spravil dieru a ked sa budem hlasit s 40. dňom, je to lepsie, pretože teraz to vypada ako keby to uz xcelo zomrieť ale pravda je krajsia zatial drzte palce a Thx for Karma live in peace!
EDIT : je to 31 . deň, už som to opravil a je to od prepnutia nie od prvych blizien...DOMINO - odroda, ktorej su toto posledny potomkovia :P
Ahojte, vsetkym je jasne, ze zber uz bol, vaha celkova 37g, hervest nastal 41.dni, pretoze sa naskytol problem s pavukmi mozem este poslat fotky zo 40.dna, ak je zaujem, zatial sa majte, Mike
no tak to bolo tak akurat na leto kostoval, a uz aj trucoval, ze s toho nic neostalo Velmi sladka ovocna chut, neskriabalo, ked som to zotal, vonal cely byt :p pohodaaa Rozmyslam ci spustit znovu tuto GR ci nie...
Uz som sa tu davno "nevyskytol" hehe a tak som dosiel kuknut ako zijete prawe pod tymto osvetlenim idem 6 kuskow ktore som hned prepol mali nula dni rastu len co zakorenili nechcel som pletivo, len taky pokus, jedno zastipnutie a co s toho vylezie no , mam asi 8 hlavnych peknych vetie, zvysok do masla :p heeeee, ak bude niekto xciet prihodim foto, no upozornujem ze netusim kolko to uz kvitne czus zatim