Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi je to tak jak rikas, pockam jaxe bude muj Ice vyvijet, ale kdyz se mu nebude chtit, tak je to jeho vec.. ja mu davam veskerou lasku a peci... Orange bud, top 44, Durban moje pestebni polibky prijaly dobre, tak snad se Ice umoudri.
mej se fajn a pozdravuj kytky
no vyskytl se problem s listy.. stavalo se mi uz v minulem outu, ze listy rostly derave. Tak ted je to tu zas, ale je to mnohem horsi, listy rostou zmutovane. Nevim cim by to mohlo byt, mate s tim nekdo zkusenosti? mozna nejaky hmyz za to muze... ze spodu listu sou jenom takove bile tecky, mozna nejake vajicka... zkusim boiol a budu cekat.
Mohlo by se to zase zpravit kdyz je ted tak hezky
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
ChaoticRoman: popravde receno tak 20x je to puvodne matka, ktera mi za oknem zacala kvest. ten prechod z kvetu trva hodne dlouho ale pak z toho vyrasi spousta vyhonku => kericek
no moc optimisticky to nevidim. PWPcka uz jsou cele v prdeli a siri se to dal na vsechny kytky... nove rostouci listy jsou zdeformovane a zatim zadny naznak ze by se to zlepsilo pls heeelp
zdar, no mal som takyto problem pred par rokmi (http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=11742) a skusal som striekat nato aj chemku aj som kontroloval skodcov...a nic..
rastlina dosiahla cca 3,2 metra..a ocividne jej to nevadilo...len to vypadalo dost divne ked bola cela dierkovana ...nerob z toho vedu, budu ti aj nadalej rast dierkovane listy...pokial nevyriesis tuto zahadu..ja som tom nedokazal ...bye
hashberry - vypada nicmoc, ma na tom miste asi malo slunicka :/
DF - ten uz to asi nerozchodi :/
WW - ta je vpoho
GWS
GWS - viz listy...
tohle je na spodu listu :/ na zivocichy to nevypada, je to takove zaschle
kytky u toho zadniho kere sou totalne derave a zdeformovane... hlavne male PWP, ktere jsou az za matanuskou (vzadu). zeby ten ker mel na to nejaky vliv?
Přesně tyhle černý flíčky mám na jedné kytce taky. Dost dlouho jsem dumal co to může být, na živočichy to skutečně nevypadá. Jak píšeš takový zaschlý skvrny, co nejdou setřít či jinak odstranit. Já jsem se na to nakonec vykašlal a kytka vypadá dobře a listy mám z 99% zdravý. Přemýšlel jsem jestli to třeba není od nečeho pos...ý, ale to by šlo asi setřít, ne? Každopádně mě tenhle problém zajímá.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
tak koukam na ten tvuj Ice, neni to vono, co.... hele jak sem rikal ze mam problemy s timto modelem, tak ted to beru zpet, Ice roste naprosto skvele, pravda stavbou tela se dost lisi od ostatnich modelu, ale jede fajn...
dood luck
toto je hindu kush x white gaint, puvodne rizek z indooru opylil sem ho samce papayi ale nevim jestli ty seminka dozraji
vlevo blueberry, vpravo mi pribyla WW, kterou kamos malem zabil... tak sem si ji vzal zpet
rizecky hashberry (neurcene pohlavi)
seminko blueberry x samec papayi. jedine, ktere na te kytce o neco vys dozralo. hned jak sem ho vydelal z kytky dal sem ho klicit a za den uz klicek a ted uz je v hline... doufam ze to bude samyca
Kutas: tak tyhle problemy s listy mam i ja, a vsiml jsem si ze to zpusobuje hmyz ktery vypada jako male bile blechy, ty male larvicky prokousavaji listy a oni se potom vselijak krouti, ale rekl bych ze je to jenom kosmeticka zavada, jelikoz toho nesezerou tolik jako treba slimaci ...