Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
noo ja mam zase jine zkusenosti, protoze jak ja tak ty mas ty listy fakt hodne velke, a pokud rostou primo nad patrem a berou mu trebas 3 hodinky svetla denne tak to je poznat... ja sem nektere prostrihal prave vcera a uvaril mlicko, mnam
no kazdopadne se asi vyplati trosku sestrihavat na konci rustove faze a zacatkem kvetu, ale kdyz neco sestrihas ted nic neskazis..
to Backo: ano ano ... pekne su .... ake mas skusenosti s Holand hope?
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Tento rok idem prvy-krat Holands hope a New power purple ale minuly rok som vypestoval krasne rastliny Early misty a este krajsie Top 44,ktoru mozem doporucit!!!Zajtra pojdem trocha vyriedit jednu rastlinu a uvidim aky bude rozdiel,lebo su dve vedla seba a su rovnako velke.Budem pozorovat zmeny a dam vediet.
Zdravim Backo, mam rovnake modely na tuto sezonu....naviac este Sweet Purple.....jedno policko som mal rastlinky zhruba rovnake ako ty no po dovolenke som tam nenasiel nic okrem jednej, zasrane srny mi ich poriesili...no na ostatnych to rastlo nejak pomalšie....dufam ze sa to pohne.....zaujimalo by ma cim hnojis??? posielam Karmu a na jesen mozeme porovnat maybe....
Nazdarek!!!
Dik za pochvalu,som happy ze sa mi tak dari,ani moc nehnojim,na kvet mam nachystane PK13-14,co sa mi celkom osvedcilo z minuleho roka.Dnes som bol na policku po dlhsej dobe a zas ma tam cakal sok,pojebany samec,tak sa mi to zredukovalo na 7 rastlin.Uz je spracovany a caka na chutne mlieko v mrazaku.Najvysie rastliny maju okolo 2,5 m,dufam ze uz neporastu,radsej by som bol aby sa davali do sirky.Prikladam nejake foto.Rastu zdar!Cus
Nazdarek!!!
Tak som tu opat.Bol som pozriet na mojom policku a som milo prekvapeny,ako sa mi rastlinky povytiahli a rozkosatili.Vsetky zacali pekne kvitnut a zacal som pouzivat PK 13-14 ,tak dufam ze budu poriadne palice.Najvysie dva stromy maju okolo 3,5 metra,takuto vysku sa mi este nikdy nepodarilo vypestovat!!!Dokopy mi ostalo 6 samic!Prikladam aj foto!Rastu zdar!!!
Nazdarek!!!
Prvom rade chcem podakovat za pochvalu ohladom mojeho policka.Ked sa clovek dobre stara ,tak sa to odzrkadli aj na rastlinach.Zaklad je mat kvalitne semena,poda,miesto a samozrejme ze dobra starostlivost.Sam som prekvapeny ako sa im dari tento rok!Minuly bol tiez good ,ale nie ako tento.UK znamena United Kindom a ja zijem na juhu a podnebie im tu celkom vyhovuje a co viem ,tak koniec leta tu byva teplejsi,co bude dobre na kvitnutie.Uz sa neviem dockat ako budu vyzerat sisky!Rastu zdar!!!
Zdravím....myslim ze podnebie na juhu UK je dost podobne tomu Holandskemu...preto sa dari genetike z holandských seed baniek...
Inak kráááásne rastlinky!!!
cauko Backo
myslim ze je este dost skoro urcovat kolko budes mat z rastlinky vynos zalezi na tom ako budes hnojit a rastlinka este dost povyrasite takze by to bol len typ.su dost velke tak to bude urcite dost velke mnozstvozatial
Dik za odpoved,mozno to bude aj tym ze su z holandskych seed baniek a ze to pocasie je ozaj podobne, preto som tak vyberal.Je pravda ze toto leto je tu extremne teple.Inac pri kazdom zalievani pouzivam PK13-14 a prestanem az tesne pred skosenim.Minuly rok som mal hlavne palice velke ako stongle salami,nechcem to vidiet tento rok.Porovnajte z minuleho roka :
NAZDAREK!!!
Dnes som bol zaliat moje policko,tak prikladam nove foto.Zacali pekne kvitnut a kosatiet sa do sirky,Uz sa neviem dockat ochutnavky!Rastu zdar!!!