Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vim ze uz je konec souteze Ale mam tady jeden tip proti zapomínání Co na to rikate? Bohuzel je jen pro vyvynutejsi jedince
- Je to uzel proti zapomínání...
Mno já bych jsem si to radši někam psal , kde co mám a to nosil porad po kapsach . nebo by jsem si dával věci na viditělý místa , u kterejch se pohybuji pořád . Proč myslíte že kamarádí šikmovoký vymyslely klíčenku , potko na teleofn .. asi sou to pekny vyhulenci
Taky už je konec soutěže ale i tak to napíšu. A myslím že je to dost účiná metoda. Prostě si pořiď takzvanej hegeš bágl a v něm nos všechno na zádech. Když se tě nekdo bude ptát proč furt nosíš bágl a co v něm taháš tak mu prostě řekni "svoje věci" občas helpneš kámošovy když třeba potřebuje šroubovák a ty ho vytáhneš z báglu jak králíka z klobouku nejlepší je takzvanej bágl ala lara croft prostě minibaglik s kdejakým užitečným tool
jo ještě edit: velkou výhodou je že na zádech nic nepřekáží jako třeba v kapsách telefon,peněženka,klíče... je to dost užitečný hlavně když máš v zádech benga a přelejzáš ploty a podobně