Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj
dnes som dostal rastlinku vraj okrasny tabak.viem ze je tu dost ludi ktory sa do tabaku rozumeju tak vas prosim o nejake rady ako ho pestovat...a je to naozaj tabak??za rady dakujem
cuzz
Dnes sme po dlhsom case boli pozriet na druhom policku ktore mam este s dvoma kamaratmi.Kvetinam sa tam dari pekne, slnka maju dost len posledne dni ho bolo menej pretoze skoro stale prsi alebo je zamracene...Je tam NLX 2x, Durban Poision x Skunk1, Snow White, AK-47, kverinu z mixu a chalani tam maju Ice, krizencov Shamana Master Kush a Hindukush(aspon myslim ), Durban Poision, moj minulorocny outdoor "Citron" dnes som tam priniesol blueberry a highmatstuff.....policko je v celku velke okolo sme spravili taky "plotik" z krikov a palic co sme vystrihali a naspodu je pletivo...tak zatial tolko...pridavam aj nejake foto:
1. NLX
ahoj
chcel by som sa spytat ak dam do kukurice Snow White, Jamaican Pearl, NLX, African Durban Poision x Skunk 1 maju sancu dokvitnut??za odpoved dakujem
nove fotky
kvetiny z prveho policka boli presadene do kukurice pretoze tam sa im vobec nedarilo som zvedavy co spravia tam...ale tieto tri Ak-47 a Pog su zatial pekne..tomuto modelu sa tento rok dari asi najlepsie...takze na policku zostlai len 3 Ak-cka boli pohnojene raz zihlavovym hnojivom...
jedna foto je z kukurice ta je tam najkrajsia asi az budu vacsie dam foto aj ostatnych...zatial tolko tu su fotky.
1. Ak-47
2.Ak-47
3.AK-47
4.pohlad na cele miestecko
5.kvetina z mixu v kukurici
ak by ste mi vedleli niekto poradit na otazku co je o prispevok vyssie bol by som rad...nechcel by som ich tam dat a aby nedozreli...
zatim
Zdravim
mensi reportik z miestecka ak-47 a PoG
rastlinkam sa dari zatial krasne rastu krasne..najplepsi moj tohtorocny model...hnojene boli iba raz zihlavovou hnojkou...+nejake foto
1.Ak-47
2.Ak-47
3.Ak-47
4.cele miestecko
5.detailik jednej Ak-47
zatial prajem nech sa vam dari
2:JAHmaican
jj na to si davam pozor to je take pole kde ludia nechodia ani okolo a z tej strany ako chodime k tomu polu uz vobec nie...ale dakujem za radu..cuzz
ja chodim na po lukach aj ked prsi a nevidim ziaden rozdiel ked prsi a ked nie...po silnych dazdoch maju rastlinky tendenciu sa dvihat a vyrovnavat aj tie poslapane, tak to bude hadam este lepsie...ale stopy v blate by to tiez mohlo zahladit
a uz to mas celkom pekne..
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
ahoj
Pridavam nove fokty z kukurice.Najvacsia kvetina sa ukazala ako krasna samica ostatne este niesu moc velke ale snad z nich nieco bude...
Vyzera to tam asi takto.
1-5 najvacsia kvetina z mixu
6-10 posadka este malych rastliniek kde je ADPxS1, mix
tak to je asi vsetko
zatial
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
ahoj
tak pridavam foto z dlasieho miestecka je tam 1xSnow White, 1xNLX, 1x African Durban Poision x Skunk1 a 3 kvetinky zo semien ktore nevieme ktore je ktore ale je tam Shaman, Masterkush, Holands Hope..a dalej neviem to je z kamaratovych semien..tak snakolo 30cm
1.NLX
2:mc.LaRWa
tak to si ma potesil na tento model som zvedavy..este mame asi 4alebo5 kvetin z tohoto mixu tak sem potom supnem foto 2 su v kukurici a daslie 2 alebo 3 uz tiez vonku...
vsetkym vam dakujem za k+