Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes jsem presadil jednu kyticku,tady jsou fotky!
1x No mame ukazal koule a 1x Haze taky
A dal sem dal klicit jeste 3xPapaya,chci videt rozdil ve velikosti narostlych kyti a taky potrebuju na jedno mistecko mensi vrust
1)Tak to je uz kyticka po presazeni (34dni rustu) PAPAYA
2)To je jeji korenovej bal!Byla v docela malym kvetinacku,priblizne 6*6*8 tak tet snad pekne poroste!
Moc pekna Papaya, preju hodne stesti.
Zminoval ses (pokud se nepletu) ze Ti Orange bud klicila neuveritelne dlouho, mam stejnou zkusenost Letos ji jedu jako outdoor a kdyz me klicila, tak sem po 4 dnech zacinal byt velmi skepticky, ale nakonec klicek vylez a pak jela uz pekne quickly. Dari se ji dobre jen potrebuje trochu vic pece, rek bych ze je pomerne nachylna na drobne skudce.
ABSURDUS:OB klicila kolem sesti dni,to byly ostatni seminka nakliceny a dany v substratu!Tet ma mejmensi velikost a nejbaculatejsi listy!Pristi tyden pridam par fotecek!
Proste nelze jinak!Musel sem vyfotit jak roste ta kyticka co prodelala FIM!
V prispevku č.14 je jen o sest dni mladsi nez na techto fotkach!
Stari rostliny:41dni za oknem!Hnojeno Plagron Alga Grow + Phyt amin
Kvalita fotek je celkem na prd,nejak se mi to dnes nepovedlo!
15.5 Jsem zasadil dalsi dve naklicena seminka PAPAYA!
Jak uz jsem psal,chci je mensi a dat si je na jedno fajnovy mistecko,ale nemuzu tam mit kyti vic jak 70cm vysoky!
Porad postradam nejake pripominky,dotazy,pripadne i nekladny pripominky!
(konecne jsem vyfotil tu nejstarsi kyti,ktera je uz venku,krasa,stavba indik je vazne naramna )
Tak jsem zacal kyticky hnojit zkvasenyma slepicakama a zkvasenyma (vylouhovanyma) koprivama a taky obcas prisypu trochu popela z cigar,ale to delam uz od zacatku rustu kyticek!1x za 14 dni dostanou trochu drcenyho vapence!
golgotha: Máš to fajn, ale jestli ti můžu doporučit, tak hnojení slepičákama je naprosto na nic, slepičákama se hnojí ve fázi květu - mají hodně fosforu a ten je potřeba na květ. V růstu je třeba hlavně dusík, ten je v těch kopřivách, takže slepičáky zatím vysaď, je to beze smyslu.
Musím nesouhlasit se 100Thermalem. Slepičákama jsem hnojil vždycky v období růstu (a nejenom já, stačí se porozhlídnout po celým groweru) Dá se však i v období květu, ale není to ideální.
Dál Thermalovo tvrzení o obsahu jednotlivých prvků je chybné, viz. příspěvek (č.441) Dědy mráze v tomto threadu: http://grower.cz/forum/showthread....6&pagenumber=28
100thermal: vole, fosforu tam není takový množství a fosfor sám o sobě kytce (i v růstovým období) nijak neškodí - naopak - podpora kořenovýho systému.
jen tak mimo... podívej se třeba na složení hnojiva na růst od Plagronu - 4%N, 6%P, 8K. Tak nevím, že by soudruzi někde udělali chybu a já měl přece jenom věřit raději věřit starýmu pardálovi?
Nevím proč by bylo slepičáků škoda - jsou to přece jenom jen a jen hovna a ty budou vždycky.
51 den rustu me nejstarsi PAPAYI,je to urcena samice,tak alspon neco!
Tak kytka po fimu (prispevek 22),je uz taky venku!
Vsechno je v nejvetsi pohode.....
NO tak sem zvědavej na tu Papayu, také ji mám od Semtamtuka, ale nevim nevim...
Jestli sis všiml, tak se chlapík uplně odhlásil, no tak nevim co si o tom, o něm, mám myslet, vid...
Nechame se prekvapit!
Tak tady mame jeden lehky update!
Fotky:
1) 2x PAPAYA 45dni rustu + 2x PAPAYA 5dni rustu
Co je co snad poznate
2)Detail kytiny z 1ni fotky,smiknuti!Tahle kyticka rodicum provonuje krasne loznici,uzasna vune!
3)Leva strana OB 40dni rustu
Prava strana Haze 40dni rustu (samice ukazala ji )
4)Leva strana No name (Nedy) 40dni rustu
Prava strana PAPAYA 45dni rustu,pekelne vysoka,bud samec (zatim koule neukazal) nebo jine pfeno!