Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak takhle vypadají holky ted.
Bohužel z důvodu nedostupnosti skrině se zaplítání téměř minulo účinkem - snad příště
Fotky jsou z období kolem 12.dnu květu
BTW. protože osazenstvo je různorodý, tak sem musel vymenit koflíky pro kazdej vzorek zvlasť. Samozřejme uz svití sodík Philips SON- T 250W plus (32000lm).
Hnojení podle návodu od Advaced hydroponic of Holland
vhlkost byla kolem 65%, po prostříhání se to podařilo snížit na app. 50%
Ahojda. Mas to pekny.
Jen jsem se chtel optat, psal si nahore objem 20l. Ja mam, zda se mi, stejnej (jeste to teda neni bublak :-D ) a mam objem 36l, ale vim, ze tam meli vic velikosti. Doma se pokusim dokopat ke zmereni a hodim sem. Prece jen by to byl skoro 2x vetsi prostor pro koreny.
Growu zdar.
PS: Kupoval jsem v Plzni, ale uz nepamatuju ten nazev obchodaku.
to dejaVuCV: tech 20l bylo na zacatku kdy byly vsechny kytky pohromade, to sem musel zmenit kuli druhum.Ted tam jsou normalni kvetinace, odhaduju ze objem kazdyho je cca 10l na 2 kytky.
BTW. vecim kvetnikum bych se nebranil, samozrejme vic mista pro koreny=better, ale musel sem se omezit na velikost skrine..
tady je pekne videt rozdily v dobe kveteni, BuDhA a Bubble-gum uz vypadaj celkem solidne, zatimco NL teprve zacína poradne kvíst (resp. kvete stejne dlouho ale bude tam o mesic dyl.Pokud to vyjde, koncem mesice musime vyklidit byt, takze budem stehovat NL pres pul republiky-snad se jim nic nestane..)
Stehovani je luxusni zalezitost,zazil sem si peknou srandu,kdyz sem se v dubnu musil o14dni drive prestehovat,pochop prevezt 6 kytek OB+G13*BW v poslednim tydnu kvetu,pac mi bylo lito je setnout bez flusnuti,no smrad jak prase,i kdyz to bylo ve dvou krabicich a tak kilometru potravinarske folie,a bavili sme se celou cestu..Ja hlavne na zacatku,kdyz sem inkrim. monolit(30l keramzitu v ebbu+kytky poctive narostly) vynesl pred barak,jen abych zjistil,ze dodavka je precpana a musime to prerovnat,a tak to ctvrt hodiny smrdelo na ulici v centru Brna.Me stacilo pul mesta,ty si stou pulkou repu lepsi frajer..
Jinak,ta Nl by mozna snesla nejako poohybat a pak by slo spravit svetlo,pak se ti to 100pro lip prosviti..