Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
o kousek větší..
přidělávám síťku na scrog oka 6x6 jenom nevim jesi ji nemam moc vysoko.
poprvé hnojeno AH, postřik cropmax, phyt-amin
preventivně postříkáno olejem proti sviluškám žádný tam nebyly byl to asi jenom pavouk
vypadalo to dost na howno,ale teď už je to trošku lepší :-) podle mě je to tim že na to svítíš stupidníma zářivkama a máš 15stupnů... to je fakt docela mráz.. zajímalo by mě kolik máš když nesvítíš... 15 stupnů mám já v noci
tak scrog nebude na to bych musel ještě nějakej tejden čekat a protože si chci zahulit ještě o prázdninách, už sem přepnul..
nevim kde si slišel že 15C je mráz..? Neměla by jim vadit teplota do 10 a myslim že by přežily i mnohem větší zimu
teplota v noci a vedne se neměnila - zářivky nehřejou.
cu type mam na tebe dotaz kdy mysliš že začnou květinky vonět ja je mam asi 12dni na květu ajeste nic moc asi zaleží na modelu jak si to měl ty diky seed
Apolla11xMTF maj slabé větvičky jak psal Kabuto a pod tíhou palic se ohejbaj do stran.
nedaří se mi snížit vlhkost pod 45 i přes naplno puštěné větráky a dva větráky na ofuk teplota 27
Co se týká žloutnutí listů... nejspíše si tam měl moc vlhkosti ze začátku a tak se dařilo plísním a ještě si to přehnojil. To je v pohodě nejsi sám co svým rostlinkám chce dopřát to nejlepší ale bez trpělivosti je přehnojí(jsem ukázkový příklad )
Co se týká škůdců Omite se mi také osvědšilo u všech druhů roztočů. Jinak to nemusí být přímo svilušky, ale jiní roztoči... třeba červci nebo vlnovníci... u těch je problém, že sou tak malí a zelení, že nejsou vidět Uvidíš právě až jejich pavučinky a konkrétně to vypadá jako malé bílé tečky na horní straně listu (pozdější stádie). Když se pak podíváš lupou, tak ta bílá tečka má uprostřed v kroužku takovou menší tečku a to je onen "pan červec". Většinou je třeba postříkat všechny kvítka v domácnosti (i povrch hlíny) jinak je máš za nějaký čas zpátky.
Jinak to máš moc hezké. Hlavně ty palice v květu.Já osobně mám na balkóně starou vyřazenou ledničku, ale moc se mi do toho investovat čas a peníze nechce(možná příští rok).... raději pěstuju šalvěj
apollo/matanuska jo to je zabavny palo, mel sem ji minule rozhodne sem ale kyti dal na qet hned jak sem prinesl rizky a i tak ta mrcha pri 12/12 vyrostla asi 80cm. venku to musi bejt zajimavy.
souhlas apollo11xmtf - slaby vetve, po prepnuti vyjeli tak max o 50%. jen ta vuně mi začala až v půlce 3. tydne, s plisni jsem problem nemel, a jinak přijemny pokouřeníčko,
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.