Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty co jsou na fotkách, se zarazily. Blbě jsme se s bratrem domluvili na zalívání a půda měla povrchu plíseň. Tak šly přesadit do jiné pudy pro pelragonie a perlitem a taky keramzit.. Prospělo jim to, ale ted odpočívají..nedivím se.
Druhá várka vyšla úplně v klidu. všech 10 afghanů z 10 vylezli zhlíny a voodoo taky všechny:-) jsem spoko. Příští víkend půjdou ven. uvidím podle počasí. Fotky zatím ani nemá cenu postnout. Prostě zdary a nezdary.-). No co už.
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
zatím není foták....a fakt si myslim, že to nemá cenu. Chtěla bych sem postnout až konečej výřad co zbylo a jak se tomu daří. Malý kytule tady josu víc než dost...každopádně..ted je důležitej ten foták...takže tak nějak.
a máme upload:-) Hodím sem fota zatím jen ze zahrady, z pole dle času, snad už zítra. Musím říct, že jsem došla z pole docela zklamaná...jsem si myslela jak mi to povalí jak doma a nic,že:-( jsou sotva poloviční a tak proběhne v týdnu hnojka a moc vody. Snad to pak poskočí. Osazenstvo: voodoo, Mára, afghani, Lady Jack, a ty zamíchaný odrůdy shiwa, shaman, ice queen/desert queen. Budeme jim říkat No name.. Fakt nevím co je co..chleba stejně levnější nebude
Těmto říkám prcci, ale jsou to taky afghani..co jinýho,že? Ta jedna má úplně divný listy..nevím,jetli je to mutace, ale vypadá to jako paprika z dálky:-) Listy jsou hladky, některé téměř bez zubů a jsou to tříprstáci:-))
Náááhodou pěkny milenky Myslim,že to byla dobrá volba s tím afghanem,pač je to odolná,dobře rostoucí a ještě líp zmaštující odrůda. Ty kytky v těch kelímcích od jogurtu volají po přesazení. Jinak s tou mutací maš pravdu,občas se to stává. Pokud budeš ted v těch vedrech svědomitě zalivat a nasadiš nějakou hnojku,tak budeš mit ještě pěkny stromy.Tak at ti to pěkně roste. Jo vlastně ješte dotaz hnojiš to něčim?
proběhl kristalon jako zálivka...ted to tam budu muset narvat i na pole..já hnojím moc nerada..ale jináč to letos asi nepůjde..ty kelímky už jsou snad přesazený..to kamošovi furt nevycházelo až ted..takže už jim je dobře:-)) no a ti prcouši půjdou do kýble...na venkovní scrog jsem se vyflákla, páč doma prošla kytka a ne jedna:-) akže f poho
Příště zkus tu hlinu promichat třeba s kompostem,nebo nějakym hnojem. Co bych ti doporučil asi nejvíc,tak je guano. Mam řízky,taky v kyblech s konskym hnojem a kamoš ma uplně to samy,ve stejnej den přesazovany,akorat místo konaku tam ma guano a kytky tak o 1/3 větší. Sám jsem nevěřil tomu,jak to funguje. Jinak jestli maš přístup ke slepičákum,tak na růst paradní a hlavně přírodní. U mě prošly 4 na balkoně
No a já bych ti doporučil substrát s guanem a wermikompost, protože to je naprosto dokonalá kombinace Mám důkaz místo slibů
Kubíík: Jenom bych rád upravil tvuj názor na slepičáky. Obsahujou velký mnoužství fosforu, takže jsou parádní na květ. V růstu potřebuje kytka přísun dusíku a toho v nich moc neni (ten je v jíše z kopřiv). Je tu o tom psáno už hodně, tak by neškoduilo si to pročíst, než začneš nabízet né uplně parádní hnojku na růst Ber to jenom jako věcnou poznámku, nic osobního.