Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zatim jedu na usporky ale za tyden tam dam 70sodik je to zhruba 35x50 plocha a mam tam jeddnu kyti ale vejdou se tam dve , jedna to po prehnojeni neprezila (:
jo zacal sem asi pred pred pul rokem za voknem.. jenze to vyrostla kyti na jednoho speka.. no co bych chtel v zime ze?.. no tak sem to hodil do ty bedny asi pred trema mesicema
pridavam foto.. ale varovani pro vsechny neleknete se je to HC
bohuzel to foto neni aktualni protoze se mi nechtela delat fotka... lenost
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
no hlavne by si si mnel otukat spolubidlici popripade spoznat spoluzaky nebo lidi na intru a pak se snima dat do jedny izby ale kamos jede taky v kompu a nevedi otom ani jeho spolubidlici ale ma kliku ze tam skoro porad nejsou jinak balkon na intru taky dobra alternativa zalezi jen na intru.. jinak pokud to ces pestovat jen prosebe tak si klidne vystacis stou pc bednou ale jinak co ja znam tipky tak jedou normalne 600w skrin na intru + 4 kompy a pohoda..
drzim palce ale pokud ti muzu poradit mas predsebou out door sezonu neskusis ji vyuzit ad nemas pak problemy na intru? peace
ja du na out urcite.. tohle povazuju za takovej mensi trenink, mam uz vyhlidnuty mista dam tak 12kytek akorat jeste nevim jak je dat jestli spis rozhazet nebo jich dat vic k sobe... sem z hor takze na to mam jeste dost casu.
jinak k tem typkum co znas, ja bych sel tam max do 250w mel bych pak strasny problemi s uchlazenim, teply letni dny se blizej a to bude pak boj s teplotou... nehlede na to ze to pak dela hluk a uplne stisit se to nikdy neda
ted sem ve stadiju shaneni seminek uvidim snad budu mit neco od kamose, nebo zkusim udelat z ty kyti co mam risky ale to nevim protoze sem to nikdy nedal.. kazdopadne uz se nemuzu dockat
No ja jsem to sice nezazil, ale u nas na koleji prej pestovali nejaky lidi primo ve sprchaci :-). Coz se mi zda jako docela slusnej napad, jelikoz nemate problemy s vodou a odvetranim (v kazdy sprse je odvetrani do komina a mam za to ze bydleli v poslednim patre, takze nemeli problem s pachem) ovsem jako - (minus) bych bral to ze se musis chodit koupat ke kamosum :-).
Můj pohled na pěstění na kolejích je asi takovýhle:
-spotřeby elektřiny se vůbec neboj. Měřáky většinou nejsou ani na patrech, natož na jednotlivých pokojích a vzhledem k tomu, že každý má komp, lampičku, rádio a kdovícovšechno, tak nějakých 250W odběr nikdo nikdy nepozná.
-prověř si spolubydlící a popřípadě i sousedy. Bez jejich tolerance raději ani nezačínej
-zajisti odstranění pachu, nejlépe pachovým filtrem, protože tuhle pronikavou vůni pozná každý. Nezapomenu, jak jsem na chodbě slyšel 2 uklízečky "tady smrdí marihuana"
-nevoď si na pokoj návštěvy a nikomu o tom nikdy neříkej. Čím víc lidí o tom ví, tím větší je riziko odhalení
-nebuď nápadný
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
na tuhle otázlu se nedá odpovědět. Záleží to na prostoru, výbojce a pěstebním stylu. Od jedné kytky pod 70W při bonsaj stylu až třeba po 40 kytek pod 400W při SOG. Pro vlastní potřebuju bych ti doporučil 150-250W v prostoru tak 40x40 - 70x70. Pěstební styl si zvol sám podle tvého vkusu a tomu přizpůsob počet rostlin, nejlépe samozřejmě z řízků
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
impozant: nevim jak si to myslel s tema seminkama ale jestli to byla reakce na muj predeslej prispevek tak mi ver ze sehnat seminka je to posledni co me tizi... staci ric a mam
jinak prikladam foto pro inpiraci jak lze maskovat.. pred nezadoucima ocima, vetrani mam vyreseny tak ze to fouka pod skrin
mozna prejdu na bednu od monaku.. az sezenu tu zatracenou vybojku.. musim se poohlidnout po naky dostupny lampe hold kdyz nejsou prasulky
to impozant:s tim pěstovaním na intru(SŠ) bych to neriskoval,jelikož jsem na intru a kontroly pokoju jsou zcela normalni,dopředu nenahlašené a mnohdy totální,nevim jak na koleji(VŠ) ale tam si myslim že by to šlo.Jinak dělej si jak chceš ale za cenu vyhozeni ze školy to nestoji to si radši udělej tento rok větší outdoor