Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno..ja som si predvcerom uz nasadil 4semienka Pot of Gold...uvidime ako budu na tom voci ostatnym, ale ked vsetko zlezie tak odhadujem, ze budu mat okolo30cm a to mi nevadi:-D no kazdopadne uvidim...coskoro
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
Na Slovensku sa nam nejako začalo oteplovať, a tak som sa rozhodol dat dnes naklicit semienka. No moje ubohe 15 semienka sa mozu skryt pred tvojimi.
Nedal som podla vas skoro?
iXtiN : Ne, nedal. U nás v ČR má být teď do čtvrtku škaredějc, ale od pátku už zas začne pálit slunko o 106 a má být až +14...Jinak doporučuji sledovat průběžně počasí...
Tak ja sem dal asi pulku kyticek naklicit dneska (prvni jarní den =) taky doufam ze to neni brzo, ale tady (jizni morava) uz snih skoro neni a navic jim chci potom udelat venku takove foliak (aspon do zacatku) takze snad budou v pohode. Ja sem myslel ze se toho jara nedockam. Jinak Foxane at to vyjde =)
odpoved na dotaz: matky uz vypestovat nestihnes, nez bys jeste urcil pohlavi tak uz by byl cerven.... moje kyti ze seminek maji 2 patra a taky to asi nestihnu :/
mne este vobec nevychadzaju zo zeme...vobec som nedal klicit a nikdy som nemal uspesnos vyrazenia menej ako 70%, ale toto cakanie ma fakt zabije..ja budem rad aj s osobakom:-D
davam cisto semieka do substratu a zalievam obden,aby to bolo tak mierne vlhke...ale vobec ich este nevidno(su tak 1,5cm v zemi) ale do tyzdna by to mali rozbehnut...
na vonok by som este nedaval sak v noci su este aj mrazy...a nic neurychlis ked to dAs do zimy
Neviem, ci uz je ten vhodny cas na predpestovanie, mozem vam povedat, ze rastlin y ktore idu neskot vonku, su este lepsie a vacsie, ako tie, ktore isly vonku skor , a to mozem povedat z vlastnej skusenosti, jednak aj od rad jedneho growera, ktory mi tuto teoriu iba potvrdil...Tak uvidime predsa
2Foxan: A schvalne skus jedno semeno zacia predpestovat az zaciatkom 2/3 Aprila , to jedno semeno ta nezabije, a potom fakt spoznas rozdiel
Zdarec.
Tak jsem byl omrknout svůj rajon, a po sněhu už skoro ani památky. Nicméně, když jsem tak chodil, narazil jsem na takovou zajímavou školku (nebo co to je). Je to zkrátka oplocený, stromky 2 - 3 metry na výšku a celkem dobrej přístup slunce svitu. Nicméně ale nevím, zda-li a jak často tam choděj nebo nechoděj lesáci. Je tu někdo, kdo by mi mohl poradit??? Díkys.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
2 setth
u nas vidavam chodit 2 zenske chodit do skolky tak raz za mesiac, ale nevylucujem, ze tam chodia este aj polovnici,lesaci, alebo ich niekedy aj nezbadam--->tot moje pozorovanie...
IMHO BY SOM TAM NIC NEDAL, BO VELKE RIZIKO...ALE CIM VACSIE SKOLKY TYM MENSIA SANCA NAJDENIA