Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ne ne, chronic a SS jedou docela pekne, na to, ze byly zasazene v ten den, kdy jsem fotil ty prvni fotky... Ale OB byly zaroven s nima a nejak se jim nechce, dam jim jeste tak tyden a kdyz se nerozjedou, nahradim je necim jinym
Ja debil byl ted nahybat MISTY a jak sem si uhybal s jednou vetvickou tak jsem tu vetvicku (na fotce ta,co jde do praveho horniho rohu) zlomil. Ale dal jsem to k sobe a nahnul kolinkem nahoru at to co nejvic prileha k sobe. Treba se to vzpamatuje, uvidime zitra
Hele tak me napadlo, skoda, ze to tak nefunguje i u lidi, ze kdyby si nekdo urval nohu , prilozi ji zpatky a ona sroste. No nic, sem asi moc zhuleny na filosofovani
Ve skrini doslo k prohozeni Misty a OBecek, protoze OB nechtely rust tak sly primo pod svetlo a vypada to, ze jim to prospelo.
Kytky porad jeste nejsou pohnojene, protoze cekam na enzymes+ a root stimulator,ale prijde to az zitra tak to tem OB hned napnu at uz poradne povyrostou!
2sick>no krasa nepremejslels o jednom truhliku pres celou pestirnu?ja do toho asi pristi indoor z rizku pujdu rekl bych ze koreny maj mnohem vic prostoru