Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mad Lion no jasne taky kdyz vecer prijdu domu zacnu balit brka a posilat jednotky na smrt v naky strategicky hre.
chtel bych na to projektor z uhloprickou 7metru a sedet co nejbliz a ze tmy na kozenym kresle ze spekem v hube zotrocovat narody. hehehe
měl jsem možnost si tohle vyzkoušet a musim říct že MASAKR! kam se hrabou nějaký plazmy - úhlopříčka přes půl stěny je to co se počítá...bohužel jsem ale projketor musel vrátit, takže se teďko musim spokojit "jenom" se dvěma 21" monitorama...
lucifer: freefoto je moc hard, takovej badgirlsblog.com je o hooodně zajímavější, mrkněte tam jestli chcete luxusní kočičky, a je to bez reklam
Jo jo ganja a pc v mem pripade k sobe neodmyslitelne patreji taky A nejcateji hned letim na-Grower,travian a pak nejaka onlinovka-quaka a cs
Edit:Jo a jeste jsem zapomel dodat ze 3tim spolecnikem je kupa zradla k tomu hehe ...,
Většinou, když příjdu domů nafajčený, tak sbalím půl ledničky, zalehnu k noťasu, a spouštím metacafe, icq,skype, winampa, a mozilu, a o solidní zásek mám postaráno, dobrá hudbička, u toho nějaké nové videjka z metacafe , chat s kamarády, čtení diskuzí, meilu, různých pages, a 5 hodin se ti zdá být mnohem kratší než v 5 hodin we worku. hold relax je zapotřebí :-)
jak tak vidim,tak mame skoro vsici stejny nazor...ja sem tehoz nazoru...ja si taky zahulim u pocalu....bud se seknu na netu nekde nebo si tak hraju nebo neco...u televize taky usinam...
jj, pri kompe sa da dobre travit cas. Len niekedy ma to uz nudi pri tom kompe, ale je to ako kedy.
Niekedy clovek chce viac spolocnost, alebo vacsiu aktivitu(napr. bajk alebo sa ist prejst - chodievam aj vecer)
EDIT - este taka perlicka, semtam idem vecer na bajku(po chodnikoch, nech ma nechytia benga neosvetleneho a tiez z bezpecnostnych dovodov) aj so sluchatkami na usiach a kapucnou na hlave - relax
PC a hulenie ide k sebe, studujem indormatiku na Fakulte riadenia a informatiky, hulim denne, mam to rad, s pocitacmi robim stale, a je to vpohode... Len ked som moc rozsekany, s programovanim je to kusok horsie, hlavne preklepy, a blbe chyby kt. si nevsimnem, ale v konecnom dosledku projekt vzdy dotiahnem aj zhuleny, len to asi 2x tk dlho trva, no urcite v tom citit kreativitu a riesenia co by ma normalne nenapadlo
Vcera som na hodne UNIXov zhuleny na sracky z dobreho skerka programoval v pythone (to je fakt ze narez, len som cumel), dnes som mal ranni ptace uz prave mam hodinu CISCO a skladam sietove kable, zapajam, sietujem.... aaa citam grower
No asi najradsej si speceny zahram nejaky zasek ako GTA SA, alebo len tak surfujem po sieti odpojeny od reality, pripadne kreslim nejaky psychadelic art v GIMPE, to ma tiez co doseba, naposledy to bolo muchotravka s ocami http://files.itzone.sk/shrooms2_sml_719.jpg
Mam to rad, hulenie, IT's, hudbu, setko
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
to Skreko:jak sem to tak cetl jakobych videl sebetaky studuju informatiku, stim hulenim a programovanim mas recht..vzdycky jak si dam speka nebo nejake skla a pak jdu programovat nejaky projekt nebo nejakou blbost tak na tom strasne ujizdim a vidim a uvedomuju si souvislosti lip nez kdybych byl normalni..da se rict ze taky hulim skoro denne ale do skoly nerad chodim vypaleny..na prednasky jeste by to slo ale na cvika ne tam musim jevit aktivitu
umě je to asi takto, počítač a hulení je to samí, užívám každej den nonstop
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE