Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
DIKY MOC ZA INFO....PRESNE TENTO PREHLED O TOM KDE TRICHODERMA JE, KOLIK STOJI A JAK SE JMENUJE...SEM POTREBOVAL
akorat bych chtel zduraznit, ze veskere v CR registrovane hnojiva a podobne pripravky musi byt uvedeny na netu s kompletnim slozenim (tusim, ze to je na MZ nebo tak...) bohuzel ted nemam cas to hledat
Az budu mit cas, dam sem link a jeste toho trochu vic napisu...
BTW...pro me je Marydzejn take jen tresnicka na dortu co se botaniky tyykaa
Mame tu 27/12 a 35/12, Blueberry zacina mit hermafrodit kvety, to mam ale radost.... to bude tou selekci, je to dost zname od feminizovanejch seminek ze zacnou hermouset, je to malo kvetu (hlina- 2-5 samcich kvetu na kytce kazde dva dni takze stacim je obirat, hydro asi skosim brzo- protoze moje nenapufrovana blbost mi neudrzuje dost konstantni pH a hermousi to o hodne vic {az moc}), a ja mam dobre oci na detaily. Reknemes ze ani sviluska mi neunikne.
Vsichni dostavaj hnojeni dle navodu.
Plagron- Bloom, Green Sensation, Enzforte
Hydro- H2O- Plagron EnzForte
pH- kolem 5.8 pro hydro
Hlinu davam tak na 6.0 - 6.4 dle dne
EC- Hlina- 2.10 - 2.80 dle nalady- (hihi- just kidding- kouknu na slecny a vidim co prave chtej, maj hodne fialove stonky?- Pridam trochu zelene senzace a bloom. Jsou moc do zelena, aneb se jim moc kroutej dolu listy na palickach?- uberu hnojky). Kazdej ecostystem {growroom/box} povoluje jine maxima, ja radsi o trochu min nez o trochu vic, nerikam ze to tak ma bejt, a pokud to kytka papa bez spaleni tak super, ale fakt nemam rada prehnojene kytky ze spalenejma listama, vsak vime jak je to lehke.
Vodu pouzivam neperlivou EC- asi 0.16, 2.90 kc za litr v supermarketu
Dam fotku na konci kvetu hromady plastiku co bude cekat na teple leto az ho odvezu na recyklovani. Muzu dodat ze uz je to halda po me kolena, a dva pytle tak 1.25m vyzoke (to je i z love shakem).
Voda ze studny...pujde to... ale pak tam nedam tolik hnojek, a nanosi Fe a Ca jsou fakt zrudne. Mam rada peknej grow, protoze to znamena ze je kazdej zdravej. I kdys ma nerozhodnosti v pohlavi.
Teplotu jsem snizila na 21C, vylezla mi na 25C (snad se ohrejva zem jak neni uz venku -15C), a u vrzku to bylo az 28C. POZOR- tendence hermousit vznika u 30C, Protoze nemerim porad tak jsem radsi povolila na teplotu.
Vhlkost: Nic moc, chtela bych jsem tak 50%, ale vetsinou je udrzena kolem 65%. O moc niz to bez odvhlcovacky nepujde.
Mame tu 27/12 a 35/12, Blueberry zacina mit hermafrodit kvety, to mam ale radost.... to bude tou selekci, je to dost zname od feminizovanejch seminek ze zacnou hermouset, je to malo kvetu (hlina- 2-5 samcich kvetu na kytce kazde dva dni takze stacim je obirat, hydro asi skosim brzo- protoze moje nenapufrovana blbost mi neudrzuje dost konstantni pH a hermousi to o hodne vic {az moc}), a ja mam dobre oci na detaily. Reknemes ze ani sviluska mi neunikne.
Vsichni dostavaj hnojeni dle navodu.
Plagron- Bloom, Green Sensation, Enzforte
Hydro- H2O- Plagron EnzForte
pH- kolem 5.8 pro hydro
Hlinu davam tak na 6.0 - 6.4 dle dne
EC- Hlina- 2.10 - 2.80 dle nalady- (hihi- just kidding- kouknu na slecny a vidim co prave chtej, maj hodne fialove stonky?- Pridam trochu zelene senzace a bloom. Jsou moc do zelena, aneb se jim moc kroutej dolu listy na palickach?- uberu hnojky). Kazdej ecostystem {growroom/box} povoluje jine maxima, ja radsi o trochu min nez o trochu vic, nerikam ze to tak ma bejt, a pokud to kytka papa bez spaleni tak super, ale fakt nemam rada prehnojene kytky ze spalenejma listama, vsak vime jak je to lehke.
Vodu pouzivam neperlivou EC- asi 0.16, 2.90 kc za litr v supermarketu
Dam fotku na konci kvetu hromady plastiku co bude cekat na teple leto az ho odvezu na recyklovani.
Teplota: snizila jsem na 21C. Vylezla mi na 25, kolem vrsku 28.
Pozor hermousi se tvorej nad 30C, tak sem nechtela brat sance a ubrala.
Vhlkost: chtela bych jsem ideal 50%, ale zustava to kolem 65%, niz to nedostanu.
Foto 1 -57/12 Brzka Princezna- uz je cas …. Takze se sprchovala…. Spravne oplachnuti jednou tydne, a pak hlavne pred sklizni je dulezita cast celeho procesu
Foto 2- 49/12 WW- Kolinskej Komat mensi ale pekna
Foto 3- 49/12 – Pokus o Vrazdu- ze bych se skoro podaril?? Vidime ze lamani stonku je neco co se muze y nemuze vzdy podarit, je to haphazardni technika ale pokus je pokus, Stahnuta Sally-BB ma zase nejsilnejsi hulo se sester a lepe se flushovala – ale byla ridsi- lokalita v pestirne je take jednou s dulezitich variant ktera ovlivni tyto vlastnosti. Take nezapomne ze tato kytka byla velmi prehnojena a proto spise je mala, jak bylo doufejme receno predem lamani stonku moc stresuje kytku a proto aby se mohlo vyuzit pozitivne nemuze kytka dostavat mnoho zivin (logicky- protoze ma nalomeny korenovy bal a stonek- jeji spusob nabirani zivin)
Foto 4- 49/12 Hezka wdovicka. Mnam
Foto 5- 49/12 -Sigfred Schizo
Foto 6- Scizophrenic –povaha tehle kytky je v mem vnimani trochu rozpacita ci roztrestena--- ale osobnost ma spise diversni
No a ted zbyva jen to jest proplachnout vodou poradne a kus po kusu vzit domu
dotaz----> hrube pravopisne tu vzdy budou prevladat-sry
Tak to cumim,jazikom lizem koberec akoze teba
u4eea sa zacnem asi bat podla mna si fakt tipek taketo fota a celkowo tvoj grow je popicidopici K+ leti kolko toho bolo suxeho ?
Bry den, Halbigu moc ti nezavidim, ja sem musela hydro skosit asi v tretim tydnu, hazelo mi takove hermouse ze sem se bala o hlinu a tak sem rekla ze me o vynos nejde ale o kvalitu. Pufr uz tam nenarves a ackoliv sem docela sikovna chemicka a hledacka tak sem nenasla spusob jak to zachranit (ne ze to nejde) v kokosu. Cetla sem tvuj thread (vetsinu) a doporucuju davat ph tak na 6.2-6.5, alespon ti pak nepoleze tak nizko (protoze kolem dvojky je to uz skoro kyselina zirava). Ale ted si uvedomuju par veci co se tyce grodanu a jejich rohozi (jako ze neni nenapufrovani druh {o kterem vim}, myslim ze ta vata sama o sobe je pufr {ve svem smyslu} dost) takze zbytek pm.
Arec: g/w a vynos a vse ostatni informace dodam v prispevku "final grow report" za par dni budou tam vse schrnujici informace a vse poznatky co sem za tento grow si uvedomila ci naucila, neni toho malo (hehehe--koza blba ze toho cervantese neposloucham) tak to dame vsechno radsi dohramadi.