Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Pouhej Tyden - Seed Boutique
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Myslim ze seeds boutique je byvalej seedsdirect.... aspon mi to nekdo rikal

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Old Post 04-03-2006 v 18:49 PM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

zdravím tak mám dobré zpravy nastalo obrovské zlepšení a rychlí růst tak z 50% kytek odebrán první řízek na rozlišení pohlaví i když nevěřím že se chytnou mají moc dužnaté stonky vždyt to znáte jak je to s mladou rostlinkou no asi jsem zlomil prokletí a začína se mi dařit ale raději to zaklepu tak nejaké fota další info bude jak se podařilo zakořenit jinak změna nastalo po výměně žárovky dal jsem tam tuhle lucaloxku http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22227 ale nevím jestli to bylo tím tak zatím zdar

Old Post 16-03-2006 v 10:26 AM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

ještě řízeček

Old Post 16-03-2006 v 10:29 AM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

takže už mám samice shamana z 5/3 to je slušné ted čekám na mendochino ballacio

Old Post 13-04-2006 v 12:49 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

takže má cesta je u konce tady jsou výsledky shaman 5/5s=3samice medocihino mendes 5/5s=1samice belacio 10/9s=1samice trenc10/1s=0 takže sečteno podtrženo já jsem spokojen a mohu takto splatit své dluhy k lidem co nedostaly rock buda (i když tam se vynen necítím) takže hlavně pro ty co nedustali G-suse

Old Post 23-04-2006 v 19:41 PM
Anonymer
Stálý Člen

Karma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

@Hary:
Tak tebe sa zije, mne vyslo z tych 5 semien iba jedno, aj to zatial iba klicek, tak som zvedavy

???
FUCK SYSTEM
rise SVK unda repp

Slovak cooperation 2005
Botanic project (Out v našom podaní) 2007

Old Post 25-04-2006 v 15:26 PM
Anonymer je offline   Profil uživatele Anonymer   Find more posts by Anonymer   Foto galerie člena Anonymer   Click here to Send Anonymer a Private Message   Add Anonymer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Anonymer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

jo ještě jeda zajímavos bonus byl mexická sativa 5 semen jsem prodal zbylo jich kámošovi 12 a 12 bylo samců takže gut bonus a i ty samci byli pěkné šmucky

Old Post 26-04-2006 v 07:59 AM
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

zdravim
Mně to od http://www.seedboutique.com/ nepřišlo. To jsem letos jedinej?

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 26-04-2006 v 17:22 PM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

hm a to chci po létě objědnat za +-20000 tak to si mě nepotěšil

Old Post 26-04-2006 v 20:15 PM
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

zdravim
bacha na to, aby nějakej hajzl nevybíral jenom větší částky. Posílal jsem kolem 200 usd. Je to tak měsíc, měsíc a půl. V SB mají samozřejmě napsáno, že očekávají platbu, což potvrzují i v emailu. Česká pošta odeslala ze země, a do Anglie jsem ještě nevolal?
Takže preferujte platbu kartou.

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 26-04-2006 v 20:44 PM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šudo
Stálý Člen

Karma uživatele Šudo - 82% Pěstitelská

!!!pomoc!!! Příspěvek č. 27

Ja som si z www.seedboutique.com objednal 9 balení semien a dnes mi prišli iba 3. Co by som mal urobiť?

Old Post 28-04-2006 v 13:21 PM
Šudo je offline   Profil uživatele Šudo   Find more posts by Šudo   Foto galerie člena Šudo   Click here to Send Šudo a Private Message   Add Šudo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
calamada
Nový Člen

Karma uživatele calamada - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

taky bych si rád objednal něco ze seetbutiqu ale nevim jak jim tam mam dostat prachy..mam tam nakou adresu nebo co to jo neporadite mi nekdo pls moc dikes

Old Post 28-04-2006 v 13:41 PM
calamada je offline   Profil uživatele calamada   Find more posts by calamada   Foto galerie člena calamada   Click here to Send calamada a Private Message   Add calamada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 29

calamada: prosím, nejdřív hledej

http://grower.cz/forum/showthread.p...0666#post360666

mrkni na příspěvek
http://grower.cz/forum/showthread.p...1007#post311007 a reakce na něj

a asi bych si přečetla i http://grower.cz/forum/showthread.p...30&pagenumber=1

Old Post 28-04-2006 v 15:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RADAR
Nový Člen

Karma uživatele RADAR - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

ja som objednaval 6 druhov , spolu za 90 euro a prislo to v poho..je fajn dať si poistiť ten list,, pošta vam potom zisti, či ten list tam prišiel, alebo nie..ak nie, daju vam prachy..

Old Post 07-05-2006 v 13:35 PM
RADAR je offline   Profil uživatele RADAR   Find more posts by RADAR   Foto galerie člena RADAR   Click here to Send RADAR a Private Message   Add RADAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

...uzasne, prave som si chystal peniaze, ze zajdem na postu to poslat :P
Cibin: nemas nejake podrobnejsie info okolo toho? Rad by som si uz konecne objednal ale posielat 2600sk za takychto okolnosti sa mi moc nechce...

Old Post 09-05-2006 v 12:49 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Ale lidi, nestraste. Objednaval jsem 30.4.2006 z Seed Butique a za 10 dni [dnes] mam na stole seminka. [DPS - Hollands Hope, DPS - Voodoo, NRS - KC33 X Master Kush a bonus sem dostal Magical Mystery Mix #2]

A necelej mesic predtim sem objednaval jiny seminka [DPS - Shaman, FLY - Pot of Gold, DPS - Durban Poison a bonus sem dostal "Mist of Destruction - Arjans haze#2 x NL5 Haze" - to jde, co?] a ty prisly za 11dni, protoze se do toho nak srali jeste svatky apod.

Takze ja muzu Seed Butique jen doporucit. Pres 2roky bez problemu.

Naposledy upravil Firestarter 09-05-2006 v 14:59 PM

Old Post 09-05-2006 v 14:50 PM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás