Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím tak mám dobré zpravy nastalo obrovské zlepšení a rychlí růst tak z 50% kytek odebrán první řízek na rozlišení pohlaví i když nevěřím že se chytnou mají moc dužnaté stonky vždyt to znáte jak je to s mladou rostlinkou no asi jsem zlomil prokletí a začína se mi dařit ale raději to zaklepu tak nejaké fota další info bude jak se podařilo zakořenit jinak změna nastalo po výměně žárovky dal jsem tam tuhle lucaloxku http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22227 ale nevím jestli to bylo tím tak zatím zdar
takže má cesta je u konce tady jsou výsledky shaman 5/5s=3samice medocihino mendes 5/5s=1samice belacio 10/9s=1samice trenc10/1s=0 takže sečteno podtrženo já jsem spokojen a mohu takto splatit své dluhy k lidem co nedostaly rock buda (i když tam se vynen necítím) takže hlavně pro ty co nedustali G-suse
jo ještě jeda zajímavos bonus byl mexická sativa 5 semen jsem prodal zbylo jich kámošovi 12 a 12 bylo samců takže gut bonus a i ty samci byli pěkné šmucky
zdravim
bacha na to, aby nějakej hajzl nevybíral jenom větší částky. Posílal jsem kolem 200 usd. Je to tak měsíc, měsíc a půl. V SB mají samozřejmě napsáno, že očekávají platbu, což potvrzují i v emailu. Česká pošta odeslala ze země, a do Anglie jsem ještě nevolal?
Takže preferujte platbu kartou.
taky bych si rád objednal něco ze seetbutiqu ale nevim jak jim tam mam dostat prachy..mam tam nakou adresu nebo co to jo neporadite mi nekdo pls moc dikes
ja som objednaval 6 druhov , spolu za 90 euro a prislo to v poho..je fajn dať si poistiť ten list,, pošta vam potom zisti, či ten list tam prišiel, alebo nie..ak nie, daju vam prachy..
...uzasne, prave som si chystal peniaze, ze zajdem na postu to poslat :P
Cibin: nemas nejake podrobnejsie info okolo toho? Rad by som si uz konecne objednal ale posielat 2600sk za takychto okolnosti sa mi moc nechce...
Ale lidi, nestraste. Objednaval jsem 30.4.2006 z Seed Butique a za 10 dni [dnes] mam na stole seminka. [DPS - Hollands Hope, DPS - Voodoo, NRS - KC33 X Master Kush a bonus sem dostal Magical Mystery Mix #2]
A necelej mesic predtim sem objednaval jiny seminka [DPS - Shaman, FLY - Pot of Gold, DPS - Durban Poison a bonus sem dostal "Mist of Destruction - Arjans haze#2 x NL5 Haze" - to jde, co?] a ty prisly za 11dni, protoze se do toho nak srali jeste svatky apod.
Takze ja muzu Seed Butique jen doporucit. Pres 2roky bez problemu.
Naposledy upravil Firestarter 09-05-2006 v 14:59 PM