Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2sick&all:panove sorry ze jsem neprihodil fotecky ale nestiham musim se dnes odstehovat a to znamena 14 denni offline takze se ozvu az prijde technik a napoji mi net v novem byte sorac a dikez za trpelivost o to lepsi to bude
2all-nazdarek panove tak jeste porad jsem offline (musel jsem skocit do internet cafe abych jukl na grower ) ale snad do tydne mam net doma uz aby to bylo
jinak kyticky jsou ve tretim patre rostou jak z vody zatim davam jen korenovej simulator a mam krapet problemy s teplem ale zrovna neska to jdu cely prekopat pritah dole jsem dal nahoru jako odtah dolu pasivni pritahy no a snad to bude dobry (skoda ze nemuzu dat fotky ale pristi tyden uz to snad bude tak trpelivost pratele
2puljec-neska jsem dal molitany mezi sroubky a stenu odtahu a narez 50%hluku pryc dobra rada!!!
2fiilo-operatora mam telefonicu a stahovat se pred policii nemusim pac je tu autoconsum marihuany legal
nazdarek panove tak jsem opet zpet omlouvam se za zpozdeni ale neverily byste jakej problem je ve spanelsku instalace adsl linky
zlaty cesky sluzby panove!!!
no a ted par fotecek ze skrinicky nejdrive posilam upgrade ventilace a pestirny a pak se vrhnem jak to rostlo
jak vidite dal jsem ke kazde lampe odtahovou trubku a dolu jsem udelal (diky scratove rade)2 pasivni pritahy coz mi neuviritelne snizilo teplotu ted mam lampy 40cm od vrsku a teplota neprekroci 27 stupnu
a vevnitr je na kazdou lampu jeden ofukovy ventilator
Mno vitej zpet dethe! Uz jsme pomalu prestali verit, ze te tu jeste uvidime! Ale koukam, ze holky krasne rostou, no vlastne zatim i kluci,co? Ale elektromer se asi protaci,ne?
2sick>nazdarek neboj vsak jsem psal ze to bude xvilku trvat ale myslel jsem na vas co elektromer ale pojistky sem musel dat silnejsi bo mi z toho napeti furt padal jistic
tak a jeste 4 vcerejsi fotecky 1 den po prepnuti dodavam jen ze na 18/6 byly kytky 4 tydny od doby co vylezly ze seminka