Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aaa uff sazka vyprsela a ja po 23 dnech abstinence muzu jit konecne na spize tak doufam ze si svatky uzijete aspon jako ja Stastny a vesely preje Deckard
až večír. s kámošema, a pujdem na půlnoční... celej den doma nejíme, večer se pak zkouřim a nacpu všim tim sqělym jídlem... jé. jinak taky-Merry Christmas
No tak já už nejsem, dorazil jsem domu někdy v jednu vožralej a zkouřenej, večer pak pudu s kámošem někam na pívo, možná na jointa, ale teď ještě musim dělat nějaký blbosti jako uklízení apod.
water: Mě nepřipadá, navíc mě ty vánoce moc neberou, až budu bydlet sám, slavit je nebudu. Nebo teda budu, ale po svym
jj, vecere in high je super. ale vzdycky se ceka na me- min. 3 porce dam. a pak pekne zevluju pod stromem, rozbalim par nedulezitych pi*chovin a jdu veeeeeeen!!!
tak uz je to tady. jde se na SPEKY! uz se to mota, co nevidet se bude odpalovat. btw- predcasny darek(bong) se musi taktez zajet nez se vyrazi na pulnocni. jinak vam nepreji darky, ale spis pocit stesti. to je lepsi nez jakekoliv kra*iny made in CHINA. HOWGH!
____peace____:
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy