Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej á nevím ale asi to bude individuální, já třeba když hulím třeba v pátek odpoledne tak sem ještě celou sobotu nepoužitelný, až v sobotu večer se vracím do normálnu.........když je třeba Fesťák tak na něm být tři nebo čtyři dny v hajzlu není vůbec žádný problém......
Původní příspěvek od enesir hej á nevím ale asi to bude individuální, já třeba když hulím třeba v pátek odpoledne tak sem ještě celou sobotu nepoužitelný, až v sobotu večer se vracím do normálnu.........když je třeba Fesťák tak na něm být tři nebo čtyři dny v hajzlu není vůbec žádný problém......
to bych chtěl takovej model abych si v pátek žačadil a v sobotu se probral
cos to čadil kámo peace
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op
Tak nesmíte to brát že se v pátek spukám a do soboty večer o sobě nevím, to zase ne ale myslím, že normálně se začnu chovat kolem té soboty, do té doby je to všchno jenom hra....
Původní příspěvek od FlickerBird asi tak nic ve zlém zeldo ale děláš jedno téma za druhým
btw už se ti povedlo probudit wind fish na koholint islandu? (kdo nehrál zelda-link's awakening nemá šanci pochopit )
Má přezdívka s touto hrou nemá vůbec nic společného.Vznikla ůplně jinak.
a jak dlouho by ta pouza měla trvat......a co povzbuzováky?třeba taková Shleha....zahulíš, vypiješ půlku lahvičky a po pěti minutách si jak raketa....já sem šel na jednu pařbu a šel sem šel a z ničeho nic sem prostě utíkal....ani nevím jak, utíkal sem celou dobu, fakt sem zdrhal.....celkově tenhle stávek trval asi tři hoďky....
Původní příspěvek od enesir a jak dlouho by ta pouza měla trvat......a co povzbuzováky?třeba taková Shleha....zahulíš, vypiješ půlku lahvičky a po pěti minutách si jak raketa....já sem šel na jednu pařbu a šel sem šel a z ničeho nic sem prostě utíkal....ani nevím jak, utíkal sem celou dobu, fakt sem zdrhal.....celkově tenhle stávek trval asi tři hoďky....
...Je pravda, ale já jako 'only-hulič' nezapijím ničím (tak max.enegy drinkem).
Zrovna včera jsem ''kalil'' en.drink a ten jsem zapíjel KOFOLOU (mnoho kofeinu, prostě chemka) a na to sem hulil skéra.
Původní příspěvek od Varuker Já osobně sem na sobě vypozoroval,že když hulim furt dokola 1 a ten samej model,tak se vobčas stane,že už sou ty stavy fakt slabší,ale de to vyléčit poměrně jednoduše a to meducínou zvanou PAUZA.
Ono jak se to řekne PAUZA...
Ale když jdu, potkám kámoše který ti nabízí Orange Bud tak prostě (alespoň v mém připadě) nemůžu odolat a zčádim se jak dobytek...