Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo to ti pusti kořinky ale musiš to zasadit po ty bliznove listky ze začatku ty kulate po ne to mužeš dat do zemne a vytvoři ti to kořinky ale vice ne pak by ti to mohlo hniit :-)
čus chci vym ukazat moje pestirnu poradte co a jak vylepšit mam Sodikovou vybojku 70W a mam to už ve většich kvetinaččich a ma mtoi bliže lampy nove fotky ješte dodam a v matkarne dole tak tam mam Philips 30W ale nevim co to je nevite nahodou nekdo no ščak zhlednete a pište
dej footo a podivame se romaniak nemaš nejake semča nebo řezance a ten zvlchcovač voda perlit to mám taky ale nevim jestli to nejak moc funguje voda se moc nevypařuje jak to máš ty
Kutil no jelikoz jsme lama pres pc a jine manualni prace viz zarez na prste kdyz jsem prodluzoval draty k vetraku ..tak jsme furt neprisle na to jak sem dat fotky
jinak ten perlit jeste nemam nebyl cas..ale mam tam 2 mysky s H2O a zvedlo to vlhkost o 15% (kdzy mi jedou vetraky ) v noc iasi jeste vic
semínka mám Auroru indicu z nirvany a pak 2no name muj pest semena kvalitni jako prase klicivost rychlejsi nez od nirvany jen model je nic moc ale mam to jen na to abych na tom otestoval sita..indiku chcu nechat rust smaotnou
...teplota je velmi důležitá ale při správném výběru genetiky se dá vydržet s vyšší i naopak nižší teplotou. Já pěstuju ve skříni (hlína), kterou mám ve sklepě a v zimě (nyní) mám teplotu cca 21C (když mají kytky den) a 12-14C (když to zhasne). Můžu říct, že v takovýchto podmínkách sice není takový výnos ale kytky produkují (alespoň u mne) více pryskyřice.
Přez zimu švihnu do skříně BB a vím, že "ustojí" téměř vše a kevšemu se nádherně květ vybarví do fialova.
Možná je to všechno jinak - jsou to pouze mé zkušenosti.
ja bych potřeboval pomoct z vlchkosti už sem si četl FAQ ale tam sem si moc nepomohl a koupil sem si vlchkometr v baumaxu a zjistil sem že mám vlchkost 20% dost malo a tak za tyden si kupuju zvlchčovač ale než ho budu mit potřeboval bych to alespon nejak vyřešit tak o 20% alespon plpls
Diky za radu ja tam mám zatim misku z hadrem a odstatou vodou a foka na to ventylator a necham to tak a koupim si za tejdej zvlchčovač ale jak to budu davat na kvet tak to nemusi mit tolik vlchkosti jako na rust ne