Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No koukám, že máš rozměry podobný jako já. Já tam mám akorát 15W LED, takže pak budeme moct porovnat výsledky. Podle mě je u tebe 120W moc, dal bych tam 80, protože takhle budeš muset hoodně chladit.
Foxan,ja som mal v podobnej skrinke 90W a uchladil som to jedným PC vetráčkom na odťah a jedným na ofuk kytičiek úplne v pohode.Prinajhoršom tam môžeš šupnúť sklo,ale myslím,že to nebude potrebné
Docela pěkný kěříky. Sem zvědavej jak dál porostou. No porovnávat výsledky můžem průběžně. Jak sem koukal, tak máš přibližně 3 tejdny náskok, tak uvidíme, co já budu mít za 3 tejdny ve skříňce...
No sem taky zvědavej, jestli maj ledky budoucnost, ale zatim nikdo nedotahl experiment s ledkama do uplnyho konce, takze se to poradne nevi.
Ještě k těm tvejm kytkám: co jsou řízky a co je ze semínek? Protože sem se nedostal k řízkům, tak jedu z noname semínek, takže kdo ví, co tam vyroste za "zázrak". Jinak jak už sem někde psal, tak plánuju udělat LED matkárnu a do ní nasadim nějakou lepší genetiku a z toho pak budu zásobovat další pokusy pod ledkama.
No já právě myslel, že tam máš ten klon (jak si někde předtim psal). No ja řikám uvidíme, porovnáme. Hlavně nešvindluj s nějakym nepovolenim dopingem :-D