Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Breinwolf: jednu s požadavkem legalizace a druhou s požadavkem dekriminalizace? No, jako nebylo by to špatný. Požadavek dekriminalizace by se tak stal únikem od příliš radikální legalizace...
Tak to je paráda. My rozhodně souhlasíme se 2 peticemi. Už tdy jsou zatím nějaké návrhy. 1 od Papaji, což je zatím hrubá skyca na dobré cestě, takže uvidíme. Máme tady také návrh na dekriminalizaci od futeW. Myslíme že je dobrý. V oběhu by byly 2 petice a každý by mohl podepsar kteroukoliv nebo obě.
me to pride trochu mrana snaha nefi mno rozhodne bych si to pral ale kdyz ted proslo to e budou 3 kytky legal tak lidi budou namitat ze to musis stacit a pod. skratka ze se to nepovede rozhodne drzim palce, peace lidi
to bych řek, že ted máme lepší genetiky?
no možná rozmanitější
ted si představma
kdyby tak někde v Zimbabwe byla nejčistčí sativka
čeká tam na archeology z
afrikaseeds
v Indii žlutý modaly prej sou
a keříky v Afghánistánu?
mateřinka vonná http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19703
Je pravda že 3 kytky budou stačit několika lidem, ale pro většinu lidí je to prostě málo. Třeba kluci co jedou lampy potřebujou alespoň 1m x 1m, aby se jim to vyplatilo. Já pěstuju venku a 3 kytky jsou tak málo..........
nenechme si vnutit
Adamce místo Havla
snad mi rozumí ti starší
co je špatného vypěstovat 2 hektary durban poisoon
a prodat i nějaké palice
já ,který neprodávám volám
free growing
legalizuj!
šiřte petici a posílejte podepsané archy petičnímu výboru
adresu pošleme do pm
papaja, breinwolf Petice za svobodnou možnost pěstování rostlin
motto:
Je to dobré!
V tomto čase jsem se rozhodl napsat Vám poslancům a panu prezidentovi.
Požaduji mít možnost pěstovat jakkékoliv rostliny na svých zahradách nebo doma.Kdo mi bude zakazovat dávat semínko do Země?
Důvod:
Je třeba uznat konopí jeho místo na zemi. Je to rostlina, jež Vás oděje, zahřeje a mysl potěší.
Lidé si navzájem kradou květiny, semínka si každý může opatřit , kde chce, prodává se většinou předražené zboží, roste nedůvěra vůči představitelům policie a státu, vydělává se na osvětlení, hnojivech. Nic proti..ale je snad symbol víc než to, co zobrazuje? Lidé vesele prodávají trička s květy, papírky atd...Proč ne konopí?
Kriminalizace slušných lidí nepatří do svobodného státu.Myslím, že pěstování užitečné hospodářské byliny nikoho nevyčlenuje ze společnosti.
Stop geneticky upravenému technickému konopí. Zakažme zrůdu a legalizujme princeznu mezi rostlinami. Je to konopí seté, indické a ruderální.
Děkuji za pochopení.
............datum, jméno, bydliště...........
je třeba to podepsat čtyřikrát bude se to předávat sněmovně, senátu, prezidentovi a do protikriminalizačního archívu
prosím věřte nám nezneužijeme toho
uvidíme, kdo chce hektary ganji a kdo o tom chce jen psát
No, podle mě to má k dokonalosti ještě hodně daleko... Třeba to, jak píšeš, že ti nikdo nemůže zakázat dát semínko do Země a na konci chceš zakázat technické konopí! Smysl chápu...ale trochu si to protiřečí, ne?! A taky by poslanci asi koukali na petici sepsanou nespisovnou češtinou...uznat konopí jeho(a ne své)místo; každý(a ne každej)... A ještě by tam mělo být nevyčleňuje ze společnosti, místo ze slušnosti...
Něříkám, že bych to zvládnul napsat líp obsahově, ale pokud to chcete předložit vrchním představitelům státu, mělo by to mít nějakou úroveň... Protože jinak jim jen potvrdíme jejich mínění o kuřácích marihuany!
Každopádně držím palce a mezi podepisující se s radostí přídám!
vytisknout
4 archy
chodit ke kámošům, rodičům, sousedům, ba i jehovistům bych to nabídl podepsat.....Týden před letenskou demonstrací archy odevzdáme-5 jmen je jistejch s pankerem 6
dík opravil jsem to