Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli se sklizi? Jo, na mym policku se uz sklizi...jen mam problem se do toho casu sklizne trefit Zkurveny corky!!
Sklidil jsem uz par nonamu, znackovym odrudkam to bude jeste chvilku trvat...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Déšť je voda a THC je jak známo nerozpustné ve vodě, čili nějaký déšť může maximálně smýt trochu těch škodlivin (pollution), které jsou neustále ve vzduchu. Pokud by to ale byl déšť s velmi prudkým větrem, pak by Ti to kytky poškodilo. Raději bych se podíval na spodní listy, tedy listy vůbec, pokud začínají uvadat (měnit barvu), pak záležíce na procentu, bych začal i sklízet. Někteří doporučují sklízet při 50%, někteří i při 60 či 70%. Pokud jsi hnojil, raději bych to na poslední dny proléval čistou vodou, aby se ta přebytečná hnojiva z MJ dostala.
to BOOT : Pěkný, myslim , že to nemůže nikoho urazit...
to Krychle : Upřímnou soustrast s těma kytkama, co se dostaly do špatnejch rukou - vim, o čem mluvim, protože za dobu 5ti let pěstění mi pravidelně mizí kytičky...
Jinak tady jsou moje domácí(nejdřív na střeše a ted za oknem, aby pěkně vyschly) kytičky-dostal jsem je asi před měsícem od kámoše a byly na tom hodně špatně-proto takový mrzáčci:-)
Spíš jde o to, že déšť ti může smejt pryskyřici a je potřeba sucho, aby se obnovila(je tady toho docela dost, tak se porozhlídni). Takže se radši podívej na dlouhodobou předpověď počasí a na stav tvejch kytek a rozhodnutí je jen na tobě...
Původní příspěvek od Ježíš sisky mas pekny, tak tyden a kuchnul bych ji..ale obecne cim dyl tim lip..
Tak v tomhle s tebou nesouhlasim... Kytka by se měla sklidit když má největší obsah učiných látek tj. si při 60 - 80% hnědých chloupků. Potom již dochází k degradaci THC. Prostě když kytku sklidíš ve správnou dobu bude high takovej aktivní, budeš se smát, budeš nabitej jinak řečeno.Čím dýl je v zemi tak potom je stav usinající tzv. vytuhlost.Takže záleží jen na tobě kdy sklidíš. Jestli tady píšu kraviny tak mě opravte...
Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.
...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )
2Kouřka : tak co myslis fiknout nebo ne??a tamto bylo asi moc brzo co??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Naposledy upravil onrejblesk 14-09-2005 v 15:36 PM
4 Acido - pryskyřici vodou nesmyješ, to by byly lesy po tolika deštích úplně suché. Zkus si sednout v kalhotech v lese na něco co obsahuje pryskyřici, vodou to neodstraníš.
4 Iboy - souhlas, sledoval bych kytku a jak by měla kolem těch 60 až 75% hnědých chloupků, pak bych sklízel. Sklízení před či po, to vždycky znamená, že sklidíš méně , tj. pokud jde o sílu (THC). Zatím bych jen proléval čistou vodou a pozoroval. Máš kliku, že ti to na balkóně nikdo neukradne. Výsledky si pak někam zapsat, abys věděl co dělat v budoucnosti.
Někodo říká, že uplně nejlepší je sklízet při prvních přízemních mrazících,takže do půlky října ještě měsíc času..
Ovšem,záleží to i na dalších věcech..pěstebním místě, jaký bylo ono léto pačasí (letos pěkně na hov..) a tak.