Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2ECHO : on mylsel ze ta opylena palice straci THC bo ne???
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
No každopádně ze sví skušenosti hodně přesušit a pak stačí palicema parkrat bouchnout o stul a 90% semen je venku i ty nedozralí a hlavně žádna makačka... No a ty línější osoby mohou všecko zmlíkovat.... Ja to vloni udělal 50 - 50
pokrok:
ztrácí to thc,protože kytka tvoří právě ty semena namísto palic.Možná bude něco na papayově názoru,že je to pověra.Každopádně mám letos jednu naprcanou a je trošku řidší,a to bude asi ta největší nevýhoda naprcanosti....že palice nemohutní a rostou míň.
Jinak ty semena normálně použij.Jak by jinak vznikla další a další ganja z dřívějška nebýt semínek??
2Jay-jay : a postupne se stoho stava cesky skero tzv obdvacaty koleno skanku
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.