Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Uvh
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Palec nahoru Ukázkovej test grow! Příspěvek č. 17

Rozmanitost genetiky ti sice asi dost stížila kultivaci,ale různorodost výsledsných produktů ti bude odměnou

Co ta g 13,oba kříženci,musel jsem mamky přesunout na 14 dní ven,aby se zregenerovali,zaráží mě ultra malý výnos této genetiky,i když je to nahrazeno kvalitou.

Skříň vypadá profy,vanička vlastní produkce -masáž!
Škoda pokud máš problémy s utajenim atd.

Každopádně hodně štěstí do budoucna.

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 23-08-2005 v 09:25 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Romulan skutečně vynesl opět málo, ale jak říkám, dá se prakticky zhulit celá kytka!

G13 Black Widow x Blue Widow naopak příjemně překvapila - oproti minulýmu growingu bych odhadem viděl výnos o cca 20-30 % vyšší!

Problémy s utajením jsou - lidi moc spekulujou atd... Když si dáš třeba někde víc než 3 špeky za večer, už je něco divnýho... Aneb kde to pořád bereš??? Takhle... Lidi toho moc nakecaj a hlawně se serou do věcí, po kterejch jim je putna...

Jinak už to mám rozebráno a sklizeno (Uvh), vše bylo až překvapivě čistý, měl jsem to hotovo asi za hodinu včetně dezifekce!

Mějte se.

UdL

Fotr woe!

Old Post 23-08-2005 v 10:21 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

čus kámo musím podotknout že se ti povedl hodně povedený seriál a podle mě bude hodně sledovaný a konec(častečný) tvé kariery mě vážně štve nebudu jsem rozepisovat důvody takže jen ve zkratce stejně jako já rád a často měníš modely a ted k tvé sklizni je povedená to mi dá každy asi za pravdu ale jedno mi nejde do hlavy proč jsou ty paličky jakoby zdegenerované nebo jakoby prošli nějakám šokem nemají vůbec celistvej tvar na to jaký máš vychytaný systém mi to příjde dosti divoké kokrétně mám na mysli ty protažené špičky těch paliček no prostě to nejsou takové ty koule na ktré jsem zvyklí např má balladona a tvá tam je rozdíl jako blézen ve tvaru palic samozřejmě no nebudu to tady rozpitvávat jen by mě zajímal dvůj názor jinak samozřejmě K+

Old Post 23-08-2005 v 14:00 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 20

Mno - je možný, že to právě dělá to zastřihávání listí. Těžko říct. Například paličky u G13BWxBlueW vypadají úplně stejně jako v předchozím indooru. Můžeš porovnat, někde tu ty fotky jsou!

Belladonna neměla fakt moc prostoru - kolega Orange Bud byl šíleně rozpínavej... Podle mě se podepsal na ní a na Mazarovi!

Možná to taky bude tím, že jsem zkoušel postupně snižovat složku grow a dával ji i v pozdější fázi květu v kombinaci s PK13+14... Proto jsou možná ty špičky těch paliček takový vytáhlý. Nejvíc to udělal zas OB, tam je jedna taková legrační špejle!!!

Takže si myslím, proč ty paličky nejsou takový, jaký bys čekal, je ze tří důvodů: přidávání GROW v pozdější fázi květu + obtížný soused (OB) + předčasná sklizeň (některý modely měly jet fakt déle, například Bellu píšou 55 - 60 dní a já ji přestal krmit už na 50 a šla se houpat na 53. dni). Ale chci energetickej stav, proto jsem se rozhodl pokosit dřív. Navíc kámoš mi říkal, že zkoušel G13BWxBlueW sklidit na 45. dni a údajně pekelně nakopla!

Rád experimentuju, popravdě jsem čekal, že ta složka grow ikdyž postupně snižovaná někde znát bude...

Fotr woe!

Old Post 23-08-2005 v 17:48 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrandmammGANJA
Stálý Člen

Karma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Pekny GROW z dobrou genetikou.
Sory až si to niekde predtym spominal,ale s ktorej banky maš tie modely ?Inak fakt krasa K+ pre teba samozrejme.
PS-Potom pekne rozpíš aj učinky jednotlivyvh odrod !
WELA STASTIA,NAZDAR !

Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !

Old Post 23-08-2005 v 18:55 PM
GrandmammGANJA je offline   Profil uživatele GrandmammGANJA   Find more posts by GrandmammGANJA   Foto galerie člena GrandmammGANJA   Click here to Send GrandmammGANJA a Private Message   Add GrandmammGANJA to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrandmammGANJA! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Čuzz chlapíku, pěknej thread, ale jak říká hary, přijde mi to takový zmutovaný, málo nafouklý. Mám pár otázeček. Máš pouze samostatnej oběh COOL TUBE a rozhánění pouze ventilátorem na klipsnu? Jak prohazuješ výbojky, když měníš? Ta COOL TUBE není na těsno? Pak nevim co to je RIPEN. Jinak si asi dáš hustej záhul, ale asi by mě štvalo, kdybych tomu dal tolik péče a potom mi vyšli kytky, který nejsou zrovna ideální konzistencí... Představoval bych si větší a tlustší salámky - viz. xmalcomx... Ale i tak pěkná práce, přeju dobrej zhul a K+ letí...

Old Post 23-08-2005 v 21:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 23

GrandmammGANJA - ze semínek ze seedbanky je FRxOCxG13 (Plural of G13 collection), dále ze semínek od Flowermana je G13BWxBlueW a zbytek je z řízků, co jsem vyměnil nebo dostal od lidí z groweru.

Rappa - už jsem psal, že jsem se rozhodl sklidit dřív. Proto nejsou tak nafouklý. V pohodě by snesly ještě tejden PK13+14 a to by znát bylo... Chtěl jsem ale energetickej stav, proto jsem sklízel dřív. Zkoušel jsem něco narychlo v sušičce na ovoce nechat uschnout a výsledek mě fakt moc potěšil - je to jak výtah do vyšších pater!

Kůltubu chladím TD350/125 a pak tam mám ještě normálně odtah přes větrák, kterej má asi 180m3/hodinu. Vzduch rozháním ventilátorem na klipsně...

Mně se zdaj kytky v pořádku, možná G13BWxBlueW vypadá trochu kapustowitě , ale jinak mi přijdou ok. Schválně si zkuste dát 8 různých modelů na ploše 50x90 cm! Uvidíme, jak si poradíte, ale prdel to rozhodně není!!! Navíc když tam je takový howado jako OB, kterej prostě ostatním v okolí stíní...

Kůltuba není na těsno - je jen stažena svorkama, líp se pak mění výbojka! Předtím jsem to měl zalepené a bylo s tím moc komplikací!

RIPEN je na posledních 10 dní a už toho tady o něm bylo napsáno kotel. Dej si vyhledávání!

Větší a hustší salámky? Mně zas tak prťavý nepřijdou, třeba ta C4 má pěkný gothaje (dobrých 20 cm délka celistvý palice), OB je fakt šílenej, tam jsou palice dost velký - některý až do 30 cm...

Nebo jestli tak blbě fotím?

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 25-08-2005 v 07:10 AM

Old Post 24-08-2005 v 09:04 AM
Dub-Teaser
Stálý Člen

Karma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Pokud vim,tak tu Udl psal 3 důvody proč si myslí,že nejsou paličky tak nakynutý. Navíc,každej nepěstí,aby měl půl metrový tvrdý šišky a právě Udl je ten,kdo si dá záležet hlavně na energickém high a ta chuť....
I když jsou paličky menší... účinky to kompenzují. Měl jsem možnost kouřit už celou škálu Udlových lahůdek a vždy to byl požitek.

Tímto bych chtěl vzdát hold a veškerou svou čest growerovi,který se od spousty lidí odlišuje svou nevyčerpatelnou laskavostí,optimismem a matkárnou,jak kráva
Lidská závist a nenechavost si opět vybrala svou daň,ale já pevně věřím,že Udl se ze své závislosti jen tak nevyléčí a dál nás bude obšťastňovat svými diagnózami.

Udl mi přenechal spoustu vědomostí,ale nejvíc si cením jeho přátelství.

Udle- já ti z celého srdce děkuji a pevně věřím,že tohle není konec!!!

Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...

Old Post 24-08-2005 v 09:17 AM
Dub-Teaser je offline   Profil uživatele Dub-Teaser   Find more posts by Dub-Teaser   Foto galerie člena Dub-Teaser   Click here to Send Dub-Teaser a Private Message   Add Dub-Teaser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

Ok, nekamenujte mě - já jen, že píšeš, abys nesklízel králičí bobky a podle fotek to z půlky králičí bobky jsou (formulan, black domina). Nebo ještě jinak - když budu sklízet nedozrálý kytky, tak mě budou víc kopat a budou víc energetický, než, kdybych je nechal dozrát? Už sem měl několik sklizní, kdy sem kytky nechal naplno dozrát, byly dost nafouklý a účinek dost energický... Když mi někdy nějaká kytka vyrostla jako tobě viz. formulan, tak sem řešil proč se to nedofouklo, tak jak má, co je za problém atd... Ale nebyl to můj záměr, aby ta kytka vypadala takhle. Já se jen divim, že máš fakt pěknou pěstírnu, víš o pěstění asi celkem dost, ale mě by to štvalo - když už svítim, tak ať mi toho vyjde co nejvíc ne?
Jo a ohledně ripenu - dal sem vyhledávání, u malcoma x je odkaz na hydroponii plus - koukal sem do hnojiv, ale nic sem tam nenašel - to je přípravek od GH?
Měj se a přeji příjemnej zhul do vyšších pater. Ale na jak dlouho?

Old Post 24-08-2005 v 09:32 AM
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 26

2 Udl: Zatim nemám v indoor žádný zkušenosti a tak mi příjde tvoje skříň naprosto famozní a proto K+ je samozdřejmostí!!!

Doufám, že se nijak neprohřeším proti bontonu, ale chtěl bych se optat, jak si mám přebrat a jak mám pobrat problémy s utajením... Byl bys tak hodnej a nejen ty a mohli byste sem napsat neco bližšího ohledně této záležitosti? Mám tři nádherný kytky za barákem, trochu se zbláznily a ani záštip moc nepomohl, táhnou na 2 metry a jsou to keře jak kráva, takže budou na 100pro vidět od sousedů a po tom, co jem si přečetl tenhle frame, začínám mít nefalšovanej strach, kterej jsem si dřív vůbec nepřipouštěl... Buďte tak hodný, vážně je to průser? Díky moc, Wokap

Old Post 24-08-2005 v 09:50 AM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Rappa: je to finální přípravek typu final solution atd. Něco najdeš tady: http://grower.cz/forum/showthread.p...=Final+Solution

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 24-08-2005 v 10:19 AM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

dík, to sem četl, ale nedozvěděl sem se, kdo to vyrábí atp...

Old Post 24-08-2005 v 10:27 AM
UdL
chat virus

Příspěvek č. 29

Rappa: Ripen vyrábí General Hydroponics. Je to něco jako PK13+14 + navíc obsahuje síru. Dává se pouze Ripen, měl by se podávat posledních 10 dní. Síra kytce oznamuje, že se blíží konec!

Jinak jsem provedl zkušební ranní uhul! Zkusil jsem v sušičce na ovoce nechat uschnout OB a výsledek je famózní! Mnohem lepší než byl předtím (Indoor04) o 10 dní zralejší kolega! TRIPPY!!! Fakt šílená šleha do hlavy, okamžitě začaly lehčí haluze... Fakt pohoda, přesně to, co jsem chtěl!

Výnosově bych řekl, že jsem dopadl momentálně nejlíp... Pořád něco zkouším a experimentuju i s vědomím nižších výnosů... Ale aspoň si tak sám udělám nějakou představu, co kytky můžou a co ne. Je to spíš o poznávání a objevování než o honění gramáže!

Takhle k tomu přistupuju, proto mě fakt nijak nerwe srdce, když mi tady lidi píšou, že toho mám prdek!

Quality rulezzz!!!

Mějte se.

UdL

Fotr woe!

Old Post 25-08-2005 v 07:05 AM
Host
Host

Příspěvek č. 30

to UDL: Jasná věc kámo, užij tripózních špeků a dík za info ohledně ripenu...

Old Post 25-08-2005 v 10:51 AM
UdL
chat virus

Příspěvek č. 31

Hlavní důvod, proč se sklízí dřív, je ten, že takhle ty kytky obsahujou minimum CBD, což je taková ta "vykydávací" položka! Takže Tě to nakopne a drží hlavu v oblacích a hlavně po tom člověk není unavenej a může fungovat...

Fakt jsem zkoušel různý experimenty a dřív sklizený mě vyhovujou mnohem víc. Zkoušel jsem třeba A11xMTF nechat asi 80 dní a byl to gaučolep!

Wokap: pokud máš 3 kytky za barákem, tak to bych neřešil! Spíš jde o to, když celoročně indooruješ a máš furt nějaký zásoby. To je pak podezřelý! Na podzim má hůlo každej, ale třeba po vánocích už to bejvá všechno jinak... A pak se už jen spekuluje...

Fotr woe!

Old Post 25-08-2005 v 21:34 PM
Dub-Teaser
Stálý Člen

Karma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Takže rád opět poskytnu takový smokereport nestranného degustátora
Udl si dal opravdu záležet- paličky byly tvrdý jaxwiň,krásně voňely a chuť byla celkově dobře posouditelná.

OB- dřívější sklizní tohoto modelu opravdu eliminujete veškerou únavu,či pasivní přehulenost. Nakopne od začátku a nechává konzumenta v blažené aktivní euforii Jemně polechtá na plicích a jeho svěží nádech si nemohu vynachválit

Black Domina- Těžší model peprné chuti vhodný pro zpříjemnění večera u televize. Poskytuje fyzickou zkouřenost s apelem na dolní končetiny vůně kompenzuje striktnost a kterou může dát na prdel..

Belladona- Odrůda pronikavě sladké až vlezlé vůně s jemnou chutí,která poskytne spíše psychycké zkouření a žídné uspávající pozdějšky

Všechno toto dohromady s koláčky,houbovým čajem a pivem 2X udělalo ze mě pouze tělesnou schránku

Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...

Old Post 30-08-2005 v 21:06 PM
Dub-Teaser je offline   Profil uživatele Dub-Teaser   Find more posts by Dub-Teaser   Foto galerie člena Dub-Teaser   Click here to Send Dub-Teaser a Private Message   Add Dub-Teaser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás