Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podla mna to ma za to moze aj krystalon minuly rok som s tim mal "problem" aj ja hnojivo ako napriklad krystalon start je urcene na hnojenie ked je este rastlinka mala pri nastupe tvorby plodov v tomto pripade palic nepomaha skor skodi ale moze to byt sposobene aj nedostatkom svetla takze radsej svetlejsie miesta a ak zaciname krystalonom start potom prejst na ine hnojivo.
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Necetl jsem .... srry.... Potvrujou se mi zajete pravidla....
Cim je kytka zdravejsi tim ma vice čepelí..... Z Ice ze seminka jsem mel 17listky uplne maras na takoveho hybrida od nirvany......
Tohle se uplne neda rict o rizkach... ty maji urcity max. pocet vetsinou max. 7 cepeli......
Nektere genetiky (hybridy) / stressle kytky maji po narizkovani zpočátku 3čepele ale pokud je puvod od rozumneho pestitele tak je pravidlem že z nich vyrostou pěkné kytky....
(viz. muj thread o A11xMTF --odkaz v podpisu)
Určitě to nebude zapříčiněno genetikou dkyž se to děje více lidem ne??
Podle mě je to hodně slunce prtože když kytka má málo slunce roztahuje satd...možná moc slunce nevím
Řekl bych že sluncem to nebude, měla ho tolik jako ostatní a ty byly v klídku, letos jedu další generaci té samé kytky, tak uvidíme jak na tom bude s lístkama, jestli je to genetická vada...
"You smoke herb in Zimbabwe? "Yeh, One night we go to a soldier place and a guerilla call out to me and give me a touch of something... and that was it. No wonder they won the war! Tell ya boy, dem mon smoke some god herb mon! Dem tell me they smoke that herb and feel brave. Them tell me it make them... invisible."
Taky jsem měl nějakýho mutanta,měl jen jedno cípé listy a byl metr vysokej,pak začal děllat palice.trochu dřív v koncem května a pak fůůů zafoukal vítr a zlomil se mutant,ale zhulil,i když nedozrál,s těma málo cípejma listama si nedělejte hlavu,neni marihuana jako marihuana
no ja myslel ze mate na mysli kytku a od hlavniho stonku rostou vzdy troje listy.ale na kytkach mam nejvic 7cipe.noa ja si myslim ze je to zpusobeno zastipovanim.myslim
No ja si myslim ze je to uplne jedno jake listy tam rostou .... samo ze treba 9-ti cipe listy vypadaji mazane... ale co uz kdyz uz tam rostou nejake hybridni listy ... Aj ja mam jeden takovy hybrid ... sice mi tam rosou 5-ti cipe listy ale vzhledem to jsou sedmilisty bez tech poslednich dvou malich listecku u stonku listu... viz my thread